Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmino szaro a ja jem

obrastanie tluszczem na zime

Polecane posty

wlasnie zjadlam 5 kanapek w tym 2 na cieplo z zoltym serkiem i jeszcze chce mi sie jesc. ma ktos tak? mi sei wlacza "misio" na zime :P normalnie tak nie jem :)

Też tak mam :) Zawsze na zimę przytyję kilka kilo. A na wiosnę gubię zimowy tłuszczyk bez stosowania diet. Widać tak ma być :)

Gość a u mnie odwrotnie
mam taka faze teraz ba ćwiczenia, dietę itd...masakra i po pewnym czasie i zawsze cholera wypada to wiosna-lato jem jem i jem...

Gość ja niestety przytyłam....
....w lecie,na wakcjach:-oA przecież latem się przeważnie chudnie:-(Widać piwka w upalne dni,lody,chipsy i ciasteczka(na rozmaitych piknikach i weekedowych wyjazdach na działkę)wakacyjne ogniska i grille do rano robią swoje:-P

Gość zimno szaro a ja jem
ehhh ja nawet nie chce myslec o tym ile ja teraz zjadam, przeciez nawet gorknik strzalkowy :p tyle nie je :( nie wiem co mam zrobic bo zapychanie sie warzywami nie pomaga :( i tak jem tluste rzeczy . moze znacie jakis sposob ?

Gość też chciałabym wiedzieć co
zrobic aby sie tak nie objadać:-oNajgorsze jest to,że mam ochote tylko na rzeczy tluste i slodkie:-oZapychanie się owocami i warzywami nic nie daje:-(dalej jestem glodna😭

Gość zimno szaro a ja jem
ja takze nadal jestem glodna, potrafie jesc od godziny 8 rano do poznego wieczora :( i nawet nie czuje,zebym sie najadla. probowalam juz blonnik, ale nic nei pomogl :/ pije duzo, nawet bardzo szczegolnie cieple rzeczy, herbatke zielona, czerwona, i rozne ziola i owocowe, ale NIC mi nie pomaga. chyba nie mam dna w zoladku :p

Gość Agniewicz
A ja przeciwnie - chudnę w okresie jesienno-zimowym.

Gość do Agniewicz
ja Ty to robisz,ze chudniesz?Stsujesz jakąś specjalną dietę,ćwiczysz?Proszę o odp.:-)

Gość bez sensu.
Własnie zimą się chudnie bo ja np latem tyje.. dlatego ze jest mi goraco i nie mam ochoty cwiczyc i najchetniej bym lezala a zima jak jest mroz to mam ochote sie rozgrzac i cwicze i wtedy chudne.

Gość też
Ja mam tak jak euglena. Dziewczyny, siłą rzeczy zimą je się inaczej niż latem, no nie? Bardziej tłusto, ciężkostrawnie. Taki bigos w lipcu byłby NIE DO ZJEDZENIA, a w styczniu... mniam :)

Gość no wlaśnie
zima je sie bardziej tlusto,kalorycznie aby rozgrzac organizm.Poza tym latem sie chudnie bo je sie więcej swieżych owoców i warzyw,ktorych w zimie brak:-o

Gość Agniewicz
"Chudnę" to może zbyt duże słowo, bo nie jestem gruba:) ale to raczej latem, gdy jest słońce mam lepszy humor i dużo większą chęć do jedzenia. A teraz, gdy zrobiło się zimno, smutno i szaro za oknem nie mam specjalnie apetytu i po prostu jadam regularnie (5 posiłków), a przez to "chudnę":)

Gość TLUSTA
ja nie jem, ja WPIERDALAM!!!

Gość zyx
Tłusta , ty nie wperdalasz , ty po prostu degustujesz heheh

Gość TLUSTA
dziewczyny, do wiosny mamy jeszcze trochę czasu i zdązymy schudnąć. Własnie spałaszowałam cały ser Valbon, mniam mniam. Polecam

Gość mama5
ja na zime to zawsze chudne teraz schudłam i chudne a w tamtym roku schudłam 10kg

Gość nooooooooo

Gość do mama5
ja Ty to robisz,ze chudniesz na zimę?Stosujesz jakąś dietę czy jak?

Gość refresh
:-)

Gość Jona111
Dziewczyny zamiast obrastac tluszczykiem.. To lepiej wezcie sie za siebie.. Pomyslcie, ze jak teraz zaczniecie to w lecie bedziecie mogly sie pochwalic pieknymi figurkami.. Ja tam teraz ostro cwicze i dietka.. i zawsze w zimie.. Bo niby po cio w lecie.. W lecie to ja chce miec juz efekty!!!!