Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiola3

SZUKAM DOBREGO I WARTEGO POLECENIA GINEKOLOGA NA SLASKU

Polecane posty

Gość wiola3

DOKLADNIE JAK W TEMACIE SZUKAM GINEKOLOGA OKOLICE SOSNOWCA, BEDZINA, DABROWY GORNICZEJ ITP OGOLNIE SLASK. pOZDRAWIAM

Gość podnoszeeeeeeeee

Z czystym sumieniem polecam dr Bochenkową ze szpitala na ul. Raciborskiej w Katowicach. Przyjmuje też prywatnie na osiedlu Witosa w Katowicach. Jest świetną położną, cytologiem i ginekologiem. Ciepłą, otwartą kobietą chcącą naprawdę pomagać:)))Polecam!!!

Gość poprawiam i polecam
Sosnowiec, Dąbrowa i Będzin to Zagłębie a nie Śląsk :) A co do lekarza - polecam dr Świtałę z Katowic.

Gość BOCHENKOWA
????CZYS TY KOBIETO ZGLUPIALA???? Chodzilam do niej przez jakis czas i jedyne co ona potrafi to ciagnac kase ile wlezie!!!!! MOWIE TO Z CZYSTYM SUMIENIEM!!! Ginekologow przeszlam cale mnostwo bo mialam problem, z ktorego zaden mnie nie umial wyleczyc. Trafilam w koncu do dr Nowaka KOCHAM TEGO LEKARZA bo to lekarz z powolania. Kobiety gdyby wszyscy ginekolodzy tacy byli to bysmy nie mialy zadnych problemow!!!! Nowak przyjmuje w katowicach-brynowie na ulicy dworskiej. Pozdrawiam

Gość co do Switaly zgadzam sie
to dobry kolega Nowaka tego o ktorym pisalam wyzej. Obaj sa super!

Gość milla vanilla
Hej :) a ginekologa-endokrynologa ? Najlepiej w Katowicach...

Gość uuuuuuuuuup

Hmmm.Ale ja naprawdę mam bardzo pozytywne doświadczenie z dr Bochenkową. I nie tylko ja...Wiele moich znajomych , które miały przeboje hormonalne lub były potraktowane \"z buta\" w ciąży u niej znalazły to czego szukały, czyli fachową opiekę.A co do kasy: wizyta kosztuje 100zl. Fakt, to nie mało, ale czy u innych dobrych ginekologów nie jest podobnie??? BOCHENKOWA, jak to jest z kaską u tego lekarza, którego polecasz??? Może wybrałabym się do niego skoro tak go polecasz...Jest ciepły i życzliwy???

Gość zdzierstwo
100 zł za wizyte ?????????

Gość nokia3410
a ile kosztuje wizyta u Nowaka albo Switaly? i gdzie Switala przyjmuje prywatnie?

Gość nokia3410
a doktor nowak na brynowie to prywatnie przyjmuje? czy jest kompetentnym lekarzem, potrafi prawidlowo odczytywac usg?ile bierze za wizyte?ile wogole ma lat;)