Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Red and Hot

Pieniadze na poduszce.....

Polecane posty

Gość Red and Hot

poznalam go w sobte na impezce, niesamowicie przystojny, po prostu pozeral mnie wzrokiem.... spedzilismy noc w pobliskim hotelu... SEX BYL EXTRA... jeszcze nikt nigdy mi tak dobrze nie zrobil... ach ta goraca poludniowa krew ..... rano juz go nie bylo ale na poduszce znalazlam liscik i plik pieniedzy... napisal ze bylo fajnie i ma nadzieje ze sie jeszcze kiedys spotkamy.... na samo wspomnienie robi mi sie goraco i mam wypieki... jak myslicie czy cos z tego moze byc? bo ja bym dala wszystko by choc jeszcze raz z nim byc... czy on sie odezwie?

Gość falista
a nie sądzisz że potraktował cię jak panienke lekich obyczajów ładnie to nazywając...jesli zostawia ci pieniądze za sex...eh a zreszta to pewnie prowokacja, co?

Gość na pewno arab

Gość Red and Hot
NIe arab ale pers! i jest studentem an politechnice. tez mnie te pieniadze zaskoczyly... ale jezeli sie odezwie to mu powiem ze nie o pieniadze mi chodzi ❤️ jest sporo starszy odemnie wiec chyba te sprawy traktuje powaznie nie? nie wiem co studjuje ale jak sie nie odezwie do przyszlej soboty to sama go znajde... nie moge przestac o nim myslec ❤️

Gość dziewczyno pers to arab
tyle powinnas juz wiedziec !

Gość dziewczyno pers to arab
tez poznalam takiego araba, tez chcial cos wiecej, ale nic tego, nie jestem dziwka ! a przystojny tez byl, oj byl :)

Gość kiepska prowokacja

Gość coż za wyobraźnia
:P

Gość Smarkulo
weź się za naukę Matce jeszcze nie podziekowalaś za mleko, a juz myślisz o sex-sie