Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podajcie cechy

jakich sie lubi ludzi????

Polecane posty

Gość podajcie cechy

Gość z poczuciem humoru

Trudno okreslic... Bo niby otwartych, wesolych i z poczuciem humoru, a jedna z moich najlepszych kolezanek jest zaprzeczeniem wlasnie tych trzech cech ;)

Gość ja lubię miłych

miłych, sympatyznych , z poczuciem humoru , wesołych aale tez poważnych kiedy wymaga tego sytuacja. Nie zawistnych

mądrych, umiejących słuchać i prowadzić rozmowę, z poczuciem humoru, ale wcale nie musi to być tzw. dusza towarzystwa, mnie tacy ludzie bardzo szybko męczą, sympatycznych, i tak jak ktoś już napisał - nie zawistnych! ja lubie ludzi ciekawych :) i ciekawych otaczającego ich świata, ludzi bez tzw. \"klapek na oczach\"

Gość takich jak ja
a jestem kawal cholery. Milej cholery, ale jednak cholery....

no to wlasnie trza zaczac cus robic.np. wartosciowy facet to jak ma samochod ciezarowy , osobowy by z przychowkiem do Kosciola jezdzil i wstydu przed sasiadamy nie robil , traktur co by morgi obrobil i mial czym dyskretnie zez sasiadem do GSu po wodkie zajechac , konto ma miec , byc po wojsku , no i wylle tysz mile widziane by mial.

Gość grido
ja lubie nie bojacych sie mówic o uczuciach, wesołych, pogodnych i kochajacych...z poczuciem humoru, na ktorych nie umiem sie gniewac, otwartych i przyjaznych kocham Cie Żabciu moja !!!

Gość umorusana Wioletta
lubiem dziewczyny takie delikatne substelne i niebogie , co by tylko biegaly w bieli po lace i kwiatki zbieraly i romantyczne wianuszki pletly byle nie glupoty , takie co raczeta maja do pieszczot a nie do prania i sprzatania .

Gość doskonale rozumiem
Miłych, przyjażnie nastawionych do ludzi i całego świata.Takich co szanuja innych i siebie, dyskretnych, powściągliwych w ocenach ,kulturalnych.Ludzi pogodzonych ze sobą,spokojnych ,wyważonych w słowach i opiniach.