Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahaha1

cellulit

Polecane posty

Gość ahaha1

jestem w ciazy.Czy moge stosowac krem od cellulit z kofeina.pPomozcie!!!

ja polecam dobrą myjkę i w trakcie kąpieli masować tą myjką miejsca gdzie znajduje sie celulit a potem wklepac jakiś balsamik nie koniecznie antycellulitowy tez jestem w ciąży, walczyłam z cellulitem ok 2 tyg miałam straszny na nogach a teraz nie mam ;)

Gość olalele
Sylusiu - a jakiego balsamu używasz???

obecnie po kąpieli wcieram oliwke zwykłą przez ok 10 min!!a tak przedtem miałam zwykły morelowy balsamik z avonu

Gość ILLELI
ha masowanie ..jeden pomysl..ruszanie sie drugi ..delikatne i lekkie cwiczenia..pomagaja zawsze:))) oliwka dla dzieci jest bardzo dobra...oraz wszystkie nawilzajace :)))

Gość ahaha1
no ja stosuje Ziaja od cellulit od miesiaca i nie wiem czy to nie zaszkodzi dziecku.mam cellulit na udach i na razie nie moge go zwalczyc.Moze rzeczywiscie ta oliwka zadziala,a napewno nie zaszkodzi.dodam ze masuje sie szorstka rekawica codziennie pod prysznicem i efekty narazie mizerne.codziennie tez sie gimnastykuje.ale ten cellulit to chyba dziedziczny,bo mama moja ma straszny

Ja tez jestem w ciązy i równiez walcze z celulitem, ale także oliwką, poniewaz przeczytałąm w miesięczniku \"9 miesiecy\", ze absolutnie nie wolno stosowac balsamow z kofeiną i ialgami, no wiec nie stosuje. Pozdrawiam.

Gość ahaha1
dzieki!!!bo pewnie dalej bym to stosowala,a teraz zaprzestane.

Gość darell
Jestem w trzecim miesiącu ciąży i na początku też miałam problem z celulitem. Pomogły mi żele z oriflame, bezpieczne dla dzidziusia:)