Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młaaaa

Jaki dobry krem pod oczy dla palaczki???????

Polecane posty

Witam Mam prośbę do wszystkich pań które poradziły sobie ze zmarszczkami mimicznymi pod oczami. W ostatnich tygodniach zauwazyłam że moja skóra pod oczami zrobiła sie jakas taka papierowa i pojawiły sie ogromne zmarszczki mimiczne , wygląda to poprostu tragicznie bo dochodza to tego worki jeszcze na dolnej powiece :(( O ile do tych worków już sie przyzwyczaiłam i pogodziłam ( u nas to rodzinne) to z powodu tych mimicznych zmarszczek jestem załamana. Kupiłam kremy łagodzące i lekkoprzeciwzmarszczkowe ale to nie wystrcza jest z dnia na dzień tragiczniej a mam dopiero 30 lat!!!!! Dziewczyny poradźcie coś pleassssssssss .Wpiszcie nazwy dobrych kremów pod oczy które wam pomogły. z góry dziękuję

Gość Do palaczki
Frajerko, po co palisz? Z każdym miesiącem będziesz wyglądać starzej i starzej. Jak nie rzucisz to żaden krem Ci nie pomoże. Polecam Helene Rubinstein

Gość zaniepokojona mama
polecam krem z nikotyny

Mam ten sam problem i najgorszy jest z tego wszystkiego brak silnej woli aby przestac palic :( Na dodatek nic nie cwicze, bo zima tak na mnie dziala. Moze sprobuje na wiosne jak znow zaczne sie ruszac. Wiem, ze to gatka szmatka i brzmi jak: \"A ona na to dobra, dobra i dalej pali, ale... :(

wszyscy coś tam mają za uszami Ja nie paliłam przez pół roku i przytyłam 12 kilo ( i zeby nie było że jak za chwile napiszecie że zarłam i sie opiertalałam) to powiem że ćwiczyłąm jeździłam na rowerze i do tegostosowałam dietke i nic nie pomagało!!!! Wolę przynajmniej jeszcze w tej chwili) palic i wyglądac normalnie niz być bezkształtnym workiem skóry ( bez obrazy dla pozostałych) bo ja tak wyglądałam. W tej chwili jedynym probk\\lemem dla mnie są zmarszczki pod oczami a naprawde nie należę do jakichs super lasek jestem zwykła dziewczyną z zaletami i wadami w wyglądzie. Proszę podpowiedzcie coś Pozdrawiam

zdecydowanie polecam krem pod oczy firmy Kolastyna- Jest seria koralowa . Jej zadaniem sie dotlenienie i nawilzenie. W sklad kremu wchodzi miedzy innymi kwas hialuronowy, ktory odbudowuje cement komorkowy wiec przeciwdziala powstawaniu zmarszczek. Dla palaczek kosmetyki do pielegnacji twarzy powinny byc z serii DOTLENIAJACYCH. w sklad tej serii kolastyny wchodzi krem na dzien, na noc, krem pod oczy i maska dotleniajaca. Wszystkie te kosmetyki sa w przystepnej cenie. Jestem z nich bardzo zadowolona. Studiuje kosmetologie wiec wiem co mowie;) Mysle, ze nie musisz szukac dalej.pozdrawiam

Justus baaaaaaaardzo dziękuje:)) Czy możesz powiedzieć mi tylko jedno jeszcze ?? czy po zastosowaniu tego kremiku nie ma uczucia ściagnięcia skóry?/ Mam kilka kremików z róznych firm - zaznacze że żaden z nich nie należy do serii dotleniajacej i po jakms czasie mam odczucie ściągniecia i przesuszenia. Dziękuję i czekam na odpowiedź Pozdrawiam

Witajcie Latynoska - dziekuję , mam ten krem ale to nie jest to , niby okej ale po dł€zszym stosowaniu skóra zrobiła się własnie jakas taka papierowa.Ale dziękuję za odzew Pozdrawiam

Gość upp
skóra papierowa zrobiła ci się od petów, a nie od kremu.

matko ale wy złosliwi jesteście no :)) ja nie pytam czy moge palić i czy nie to jest moja decyzja , pytam o dobry krem i basta :))) pozdrawiam

Ja rzucilam palenie (po 12 latach).......nie pale juz 9 tygodnii. Moja cera zrobila sie rewelacyjna!! Rzucenie palenia jest najlepszym sposobem na piekna cere, i zaden krem Ci w tym nie pomoze....

Gość wielki ocean litości
Normalne :) tutaj na kafe tak jest: zapytasz o jedną rzecz a zaraz Cie zjebią bez względu na to z czym wyjedziesz.

Gość doktor Salomona
Nie bierz tego do siebie , ale dla mnie osoba , która pali , to szczyt obrzydlistwa. Miałam kiedyś chłopaka , który palił , odciągałam go od tego jak mogłam , ale on i tak palił - i o ile całowanie przed petem było super , o tyle po pecie - fuj , ohyda :( Obrzydliwy posmak , jak on w ogóle mógł sięczuć dobrze z takim smakiem w buzi ? Dla mnie było to obrzydliwe na te pół minuty - a on miał ten smak w ustach cały czas. Moim zdaniem to nie pomoże święty Boże - nie rzucisz palenia , to żaden krem nie pomoże

Gość alitus
Oj bez przesady, dziewczyna napisała, że chodzi jej tylko o krem , a to czy pali czy nie pali , to tylko jej decyzja, wiec po co głupie docinki. Możesz spróbowac żelu pod oczka nawilzającego ze swietlikiem, o nieco rozjasnia cienie pod oczami, jest dostępny w aptece.

dzięki - dziewczyny :)) Poradziłam sie kosmetyczki na wizażu i podpowiedziała mi co zrobić i jakich kremów uzyc ale czy sie sprawdzi to nie wiem co nie zmienia faktu że bardzi Wam dziękuję :)) Ja nie wiem czy to to ze ludzie sa tu anonimowi wyzwala w nich złosliwość czy jak???? Do doktor Salomona - :) widzisz ja nie mam z tym kłopotów bo mój facet tez pali hihiih. Wczoraj zdesperowana wygwaciała sie kremem podebranym teściowej takim z Wilcacory i powiem wam że chyba sie na niego zdecyduję bo efekty sa naprawdę no może nie rewelacyjne ale skóra nie jest sciągnięta i zrobiła sie taka miękka - kurcze może to to?? Stosował ktos taki kremik?? Pozdrawiam all i złośliwców tez :))

uczucie ściągnięcia skóry...to raczej indywidualna sprawa. Mnie nie ściąga, jestem z niego bardzo zadowolona , a jaki bedzie dla Ciebie dowiesz się tylko testując go. Mnie odrobine sciaga tylko maseczka ale jak ja wsmarowuje czuje jak bardzo nawilzona mam skorę:) Jeśli nie chcesz zainwestować od razu to może napisz do Kolastyny by przysłali Ci próbkę tego kremu a najlepiej calej serii:)pozdrawiam cieplutko

Gość dociass
Witaj Młaaaa, ja też mam problemy ze skórą i próbowałam już wszystkich drogich kremów, w tej chwili szkoda mi pieniędzy bo nie zawsze możesz dostac próbkę jakiegoś dobrego kremu. Teraz kupiłam sobie nivea i chyba jest nieźle.Najgorsze jest to, że pod oczami robią mi sie zmarszczki i na czole mam ale to mimiczne bo kiedyś ciągle marszczyłam czoło i tak już zostało.

Gość szacha56543
Oprocz kremu przeciwzmarszczkwego (nawilzajacego i regenerujacego) nanobase, do twarzy polecam Ci rowniez keranorm-nawilzysz nim dlonie :)

Gość VillaNova
Do palaczek. Pozbądźcie się jakiejkolwiek nadziei, że pomogą wam jakieś kremy. Po prostu kaplica! Wchłanianie setki świństw z dymem papierosowym starzeje u kobiet w pierwszym rzędzie skórę, organ, na którego kondycji najbardziej nam zależy. Palenie w przypadku kobiet to szczyty głupoty. Takie same szczyty głupoty u facetów, bo u nich palenie rujnuje potencję seksualną. Młody jara paczkę dziennie i niby jest wszystko ok, tyle tylko, że śmierdzi i ma ohydny smak spermy. Potem ledwie po 30-ce papieroski jak najbardziej 20-ścia i więcej dziennie, tylko fujarka mu już nie staje na zawołanie i tylko we viagrze jakiś ratunek. Palacze to, na własne żądanie, frajerzy i dupki. (obu płci). Nie docierają do nich żadne argumenty, bo nikotyna zmienia im chemię w mózgu i na temat swojego palenia durnieją. Szkoda mi was głupcy!

Gość do VillaNova
niezly ten kopniak, ale jednak troche za slaby.