Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilla7

Planujące ciążę!

Polecane posty

aga79-dzięki...a Tobie także gratuluje maleństwa,widziałam suwaczek :)

Agapka- dziękuje bardzo za gratulację, doczekałam się wreszcie swojego szczęścia. To już 11 tydzień i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze:-) Ślicznie wyglądasz z brzuszkiem, gratuluje Helenki!:-) Kamilkaaaa- jesteś wreszcie! Co u Ciebie? Jak się czujesz? Wszystko w porządku? U mnie ok, duphaston odstawiłam 3 dni temu i na razie chyba wszystko dobrze, ale nie mogę się doczekać wizyty u gin żeby potwierdzić że wszystko ok, a to dopiero 28 maja...

Asiku kochana Tobie się to szczęscie bardzo nalezało,tyle czekania...własnie ile się staraliście? a i czemu tak szybko odstawiają ci duphaston? ...ale w sumie jesli sie nic nie dzieje to po co brać ;) ja własnie przy sniadanku(drugim) :) wiosenne kanapeczki z zieleninką...może ktos ma ochotę? pieknie dziś na dworze,potem jakis spacerek zaliczymy :)

Na spacerku znów może jakieś zdjątko się pstryknęło....... :-D Agapko też zaglądam na blog, świetny jest. Mogę zadać niedyskretne pytanie? W jakim programie wstawiasz te ramki do zdjęć? Ja mam Corela paint shop pro ale nie ma takiej ładnej jak u Ciebie... Właśnie wczoraj Emi skończyła 16 miesięcy.... kiedy to minęło??? Już tęsknię za brzuszkiem ;-)

Miama te ramki to taka forma ...scrapingu....tu masz forum z takimi cudami zajrzyj do galeri prac komputerowych tam jest wiecej takich cudeniek..które sie robi w programie GIMP...całuję

Gość Kamilkaaaa26
Asiczku u mnie niestety nie jest dobrze. Miałam bardo rzadki i skomplikowany przypadek i skończyło sie operacyjnie. Ale nie bedę o tym pisać żebyś się niepotrzebnie nie przejmowała, bo przecież u Ciebie jest wszystko dobrze :) Channah co u Ciebie kochana?

Ostatnio pisałam że chyba czuję ruchy mojej dzidzi, a teraz jestem pewna że to właśnie TO :) Czyli gdzieś od 1-3 maja zaczęły się w 19 tc. Super uczucie takie małe kopniaczki, czasem lekkie, a czasem bardzo wyraźne, nawet brzuch się rusza jak mocniej kopnie :) Przeważnie dzidzia jest po prawej stronie albo po środku brzucha. W czwartek mam wizytę u gina, posłucham serduszka i na usg dostanę skierowanie, już nie mogę się doczekać!

Aguś to super! Gratulacje! Agapka dzięki

Aga79-kochana gratuluje pierwszych ruchów,to prawda to cudne uczucie ! Moja mała tez lubi szalć w brzuszku..najchętniej w nocy no i po szklance mleka :) piekne słonko za oknem trzeba to wykorzystać na jakiś spacer :-)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa, rzeczywiście to super przeżycia taka mała dzidzia ruszająca się w brzuszku :) Tylko coś ten brzuszek mały trochę :( ale mam nadzieję że zacznie rosnąć bardziej.

kamilkaaaa- przykro mi:-( Ale jeśli będziesz chciała napisać o tym co się stało to nie przejmuj się mną. Takie \"wypisanie się\" czasem pomaga. Agapka- fajnie że do nas wróciłaś, wprowadzasz tutaj dużo radości:-) Cieszę się że Helenka dobrze sie rozwija i szaleje w brzuszku:-) Aga- pierwsze ruchy... Super! Ja jeszcze trochę muszę poczekać:-) U nas ok, pare osób mi powiedziało że się zaokrągliłam tak ogólnie na twarzy, no i te piersi... mogłyby zostać takie powiększone:-) Brzuszek wydaje mi się że delikatnie większy, bo w najwęższe jeansy się nie mieszczę, a te które miałam o rozmiar większe są w sam raz, a wcześniej uważałam że kupiłam za szerokie:-) Pozdrawiam!

Moluś- co u Ciebie? Byłaś już u tego gina?

Moluś no właśnie co u ciebie? No i coś Alborada się nie odzywa, a my tak samo w ciąży jesteśmy, halo?

u mnie nic nowego nie ma o czym pisać.... Podczytuje Was ale czasem ciężko mi czytać... ❤️

agapka ale masz sliczny brzusio- i jaki duzy :D Ja w tym tygodniu to nic prawie nie mialam - Slicznie wygladasz az milo popatrzec Pozdrawiam serdecznie ...

Agapko zdjęcia super, zazdroszczę pięknej działeczki, ach... Brzusio masz rzeczywiście duży, u mnie leci 20 tydzień a brzuszek mam malutki.

Agapko śliczne fotki, masz cudny brzusio. Moluś :-* Channah co tam u Was? Asiczku doczekasz się, też tak czekałam, a potem jak się rozrósł, myślałam że pęknę! resztę zafasolkowanych całuję, a Mamusie z dzieciaczkami pozdrawiam

hej! Odzyskałam kompa i mogę wreszcie zajrzeć na chwilę :). Długo nie dam rady siedzieć bo zaraz mam zgagę. Asik25 wpaniale, że wszystko dobrze! teraz już będzie tylko lepiej :) Agapa ślicznie wyglądasz i już wybraliście imię! My ciągle nie możemy się zdecydować - za duży wybór hihi Aga79 fajne uczucie, ja też zaczełam czuć ok. 20 tyg. a teraz dzidziuś daje mi nieźle popalić. Szczególnie jak zjem budyń (Agapa chyba nasze dzieci lubią mleko!) Mimi55 co zabiersz do szpitala? Ja mam już listę przygotowaną, na następnej wizycie zapytam gin. co zabrać do szpitala. Czytałam w internecie ale jest taka rozbierzność . Pozdrawiam wszystkich :)))

Karyń - jak sie okazało do mojego szpitala nie musze brac nic dla dzieciaczka wiec jedna torba odpada :) A tak to zabieram koszule do rodzenia + dwie po poprodzie szlafrok, klapki pod prysznic reczniki 2 szt kosmetyki (zel , szampon, paste, szczoteczke, grzebyk itp) wode mineralną , biustonosze do karmienia+ majtki jednorazowe+ skarpety jak by mi zimno było oczywiscie dokumenty , telefon i pieniądze No i chyba tyle reszte przywiezie moj maz juz po porodzie A nad jakimi imionami sie zastanawiacie ?? Ja byłam wczoraj u gina - maly nadal nie wstawiony :( nic nie chce sie rodzic Moze pomyje dzis okna ;)albo co

Mini- spokojnie, przyjdzie czas to się urodzi:-) Ale domyślam się że nie możesz się doczekać:-) Moluś- wiem co czujesz i wiem że żadne słowa wtedy nie są w stanie pocieszyć czy naprawdę podnieść na duchu. Ale wierzę, że uda wam się i będziecie mieli dziecko i cały czas trzymam za to kciuki. Pogoda piękna, trzeba to wykorzystać na spacerki, bo słyszałam że latam ma nie być lata:-( A my się wybieramy nad morze na przełomie lipca i sierpnia, już mamy zarezerwowane:-) Nie mogę się doczekać:-) Pozdrawiam!

Karyn fajnie że już jesteś :) Jeszcze 2 miesiące i twój maluszek powita świat. Mini no ty już na wylocie, na pewno w swoim czasie Borys wyskoczy z brzuszka :) A z tym myciem okien to nie przesadzaj, może lepiej lżejsze prace domowe. Asik fajnie że nad morze jedziecie, a gdzie jak można spytać? Ja też o tym myślę, chociaż na tydzień, było by super! Zdjęcia brzuszków mile widziane :)

Ano nie odzywalam sie bo bylam w szpitalu Bratanek meza uderzyl mnie w brzuch- z zazdrosci bo teraz kazdy mowi o moim dzidziusiu a nie o nim i niestety pojawily sie skurcze Lekarz na izbie przyjec powiedzial ze mam twarda macice i grozi mi poronienie Wykryli tez infekcje w moczu i dostalam znow antybiotyk Polezalam troche dostalam leki i musze lezec takze w domku Aga super ze czujesz ruchy ja niestety nie:(

witam was wszystkie kobietki ciezarne i te co chca takimi sie stac jak i te,ktore juz takimi byly :) nie wiem kto mnie pamieta a kto nie ale od czasu do czasu musze cos skrobnac do was ,u nas wszystko dobrze,malenki ma juz 7,5 miesiaca,jest duzym chlopcem bo dobija juz 10kg i jest niezlym przystojniakiem :) w przyszlym roku chcemy starac sie o nastepne malenstwo tak zeby byly miedzy nimi 3 lata rocznikowo i juz mi nawet wszystko jedno co bedzie nastepne(zawsze bardzo chcialam core-przesadnie wrecz) ,kocham byc mama i mam to szczescie,ze moge byc w domu z Natankiem i kazdego dnia patrzec jak moj synek rosnie.......jestem bardzo szczesliwa i chcialam sie tym z wami podzielic bo tu z wami zachodzilam w ciaze i staralam sie o bobaska i mam sentyment do was dziewczyny,nie pisze czesto bo nie mam czasu ale czasem czytam i mysle o was i dopinguje agapka-wygladasz pieknie ,promiennie i radosnie...cos wspanialego....rozkwitasz wraz z nowym zyciem jakie w sobie nosisz i bedziesz wspaniala mama :) kiedy i czy chcesz miec wiecej dzieciaczkow??? czytam czasem twojego bloga jak dlugo tu nie zagladasz i zawsze dobrze ci zycze ,fajna z ciebie babka :) pisz czesciej bo szczescie z ciebie emanuje i fajnie sie czyta,buziaki asik-cudownie sie wszystko toczy,malenstwo w brzuszku ,mamusia cala w skowronkach i od razu chce sie zyc prawda??? pisz wiecej prosze o tym jak sie czujesz,jak odczuwasz ciaze,czy juz cos czujesz,ktory to tydzien i jak najwiecej o emocjach bo to sa jedne z piekniejszych chwil w zyciu kazdej kobiety,zostac matka i wydac na swiat nowe zycie to wieki zaszczyt i tak powinno sie to postrzegac bo jest tyle kobiet,ktore nie moga go dostapic i straznie cierpia.....dlatego pisz ,pisz a ja sie ciesze z kazdego slowa bo bardzo cie dopingowalam i przezywam ta ciaze dosc szczegolnie bo bardzo wierzylam,ze do niej dojdzie,jak myslisz co to bedzie????jakies imiona????pozdrawiam goraco miama- buziaki dla ciebie i emilki,a ty kiedy kobietko planujesz drugiego smyka hmm??? musimy wiedziec kiedy trzymac kciuki:) channah- prosze napisz co sie u ciebie dzieje bo codziennie zagladam i szukam wiesci od ciebie,mam nadzieje,ze wszystko w porzadku,wiem,ze nie planowalas drugiego malenstwa ale wiedz,ze ono bedzie zaszczycone mogac miec taka wspaniala mame i wszystko sie na pewno pouklada bo zycie ma swoje wobec nas plany ,czasem rozbiezne z naszymi co nie znaczy,ze gorsze......zycze ci z calego serca Aneta aby twoja kruszynka urosla zdrowa a po przyjsciu na ten swiat dala ci duuuuzo milosci i szczescia....napisz prosze choc dwa slowa reszte babeczek sciskam i pozdrawiam i musze uciekac bo synek wzywa....mam nadzieje,ze was nie zanudzilam

Witajcie Skarby! Moluś cały czas Ci kibicujemy, uda Ci się, na pewno! Karyn zgaga to wstrętne cholerstwo, jeszcze trochę i minie ;-) Mini oj znam to uczucie, czekałam na Emilkę do 6 dni po terminie... Ależ to zleciało, a dopiero pisałaś o fasolce, nie byłaś pewna, hi hi Asiczku widzę, że nie rezygnujesz z życia i bardzo dobrze! To jest twój wspaniały czas. Alborada współczuję, musiałaś to bardzo przeżyć. Ale teraz już jest dobrze, prawda? Z dzidzią wszystko jest ok? Zmartwiłam się. Na pewno wszystko będzie dobrze. Chłopaczek musiał silno uderzyć :-/ Greta rany, już takie duże Twoje szczęście? No nie, jak ten czas zapiernicza. To teraz Ci się zacznie... bieganie za synkiem :-D Pisz kochana jak najwięcej, bardzo chętnie poczytamy... A ja zamierzam się starać tak jak Ty- chciałabym żeby między dziećmi były około 3 lata różnicy. Zobaczymy, jak się życie potoczy, ale wstępnie planujemy końcem tego roku zacząć staranka. Channah jak u Ciebie? JANA i reszta babeczek, piszcie!