Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaaaaaaaaaaaaaaa

jak sobie poradzić

Polecane posty

Gość misiaaaaaaaaaaaaaaa

witam wszytskich serdecznie!otoz mam pytanie zwlaszcza do kobiet.co na moim miejscu byscie zrobili w takiej sytuacji otózd 2 mies mieszkam z facetem-pojawily sie klotnie i to dosyc czeste.zdarza sie ze moja reakcja obronno jest bicie.bicie wlasnie jego.on mnie ejszcze nie uderzyl.wiem ze zle robie. ale nie o tym chcialam rozmawiac.chodzi o to jego obojetnosc w stosunku do mnie.zachowuje sie tak jakby mial serce z kamienia.nie ruszaja jego moje lzy.ja jestem osoba oddana jemu.powiem szczerze ze duzo bym dla niego zrobila.uwazam ze ma ze mna dobrze,gotuje, sprzatam piare podaje do stolu(on malo kiedy sie rusza)jest tak leniwy.jestem sluzaco,to przykre ale muzsze tak stwierdzic.powiedzial ze go mecze ostatnio,ze nasze klotnie wynosze poza dom(czyli rodzice moi siostra itp).powiedzial wczoraj mi cos takiego,ze gdyzbym nie byla taka ladna by ze mna juz dawno zerwal.no i ten tylek murzynski -uwielbia sie ze mna kochac.codziennie milosc francuska oczywiscie mojej strony.wkurzam sie dlatego ze mnie olewa albo wiecznie spi albo oglada telewizje, nawet nie pamieta o moich imieninach-gdzie ja do takic rzeczy przywiazuje uwage.jak mam postepowac.a tak mi jest trudno byc sama bez niego bo sie zakochalam

Gość ciekawska 21
a masz gg? to pogadamy:)

Gość pandora*
misiaaaaaaaaaaaaaaa ------jakbym czytala o sobie....moj zwiazek tez tak funkcjonowal, az w koncu po 6 latach zdobylam sie na odwage, zeby odejsc!! Uciekaj jak najdalej, bo ten zwiazek nie ma przyszlosci.... Jak dlugu juz jestescie ze soba??

Gość jezeli to nie prowokacja
to to jest kurwa bardzo smutne

Gość misiaaaaaaaaaaaaaaa
8miesiecy!coraz czesciej sie pojawiaja kłotnie.nie wiem co mam o tym myslec.a odejsc jest mi bardzo ciezko.chyba boje sie samotnosci pomimo ze nie naleze do kobiet brzydkich, ktore maja problemy z mezczyznami.mam swoje kompleksy i tyle...

Gość misiaaaaaaaaaaaaaaa
dodam jeszcze tylko , ze moj luby ma pieniadze i mieszkanie a ja nie mam nic moge mu tylko zaoferowac swoje czekoladowe oczko i dlatego , zem jest uzalezniona od niego to go nienawidze i jak mnie rucha to meki przezywam. ale trzymam sie go bo gdzie pojde?

Gość misiaaaaaaaaaaaaaaa
musze przyznac ze ktos denny wyżej uzył mojego nicka.jesli tak masz pisac to lepiej nie pisz wcale.pa

Gość misiaaaaaaaaaaaaaaa
choć musze sie Wam do tego przyznac , ze to nie podszywacz tylko ja pisze wreszcie prawde co bede Wam sciemniac jak jest . co nie?