Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koalicja mala

Czy Wasi koledzy tez Wam o tym mowia?

Polecane posty

Gość beeeeeeetttttt
jejunku to okropne jak on mogl Ci to napisac coza paskuda nie pisz juz do niego to jakis zbok

Gość zbulwersowanyy
a ja myslę, że skłamał tylko dlatego żebyś nie wzięła go za jakiegoś zboka a tak naprawdę to zabawiał się pod przysznicem z 50 letnim Romanem z naprzeciwka :D

Gość aaaaaaa
Niech ktos koniecznie zapisze ten temat i zachowa dla potomnych ;) To koronny dowod, ze kobiety same nie wiedza czego chca i o co im chodzi ;) A na dodatek mamy tu czarno na bialym (no moze raczej na jakims bezowym), ze chcecie byc oklamywane ;) No moze nie wszystkie, ale jak widac niektore chca. A ze nie wiedza czego chca, to pozniej becza, ze je facet oklamal, zdradzil i porzucil... Teraz same widzicie, w jak koszmarnej sytuacji stawiani jestesmy my - mezczyzni. Na powyzszym przykladzie doskonale widac, ze co bysmy nie zrobili, to bedzie zle ;)

Gość aniia
hahhahahaha... ale kolo!!Niezły jest!! hahahha...

Gość niezabudka
hahahaha:D moze kolega sie wkurzyl ze go wciaz dreczysz pytaniem sie w kolko co robi i chcial zebys sie odchrzanila wiec tak odpisal:P a jesli pisal prawde - tu juz ci chyba dosyc wyraznie wytlumaczono ze sama sie o to prosilas:P

Gość w ciupie
no bez sensu jak cie to bulwersuje to po co taka dociekliwa bylas przeciez chlopak nie stanal w twoich drzwiach ni z tego ni z owego oznakmiajac ze wali konia ...?! to chyba nie az taki problem zeby topic zakladac poza tym na 90 proc. robil z cie bie jaja.. hehe

Gość genowefapigwa
A moze nie robil sobie jaj jest tylko malym zboczencem i jej to specjalnie napisal bo ma na nia chcec nie pomysleliscie o tym debile?????

Gość kolrrrtinka
wyluzuj malenka fajnie jest czasami pobawic sie swoimi genitaljami

Gość genowefapigwa
A ty co nastepny zboczuch jestes? Pewnie ciagle to robisz niedlugo ci reka odpadnie hahha

Gość kolrrrtinka
haaaaaaa jestem kobieta i tez daje czadu

Gość koalicja mala
Tak na mnie wsiedliscie a teraz ten kolega sklada mi jakies niedwuznaczne propozycje, wiec jednak specjalnie mi powiedzial ze sie masturbuje, mial w tym jakis cel a nie chodzilo tylko o to ze jest szczery

Gość koalicja mala
Takie sa fakty wiec nie musze sobie tego jakos specjalnie tlumaczyc poza tym przed kim mam wychodzic z twarza?

Gość a ja kocham sie przez telefon
uwielbiam jak facet jęczy jak mam orgazm, chociaż sam sobie dogadza...co w tym złegó?

Gość nicccccccccccc

Gość dziewietnastka
przeciez to normalne....a moze myslał,że sie podniecisz :P

Gość koalicja mala
Ja tez tak mysle ze powiedzial mi o tym zebym sie podniecila, niestety skutek byl odwrotny

Gość podszyw naczelny
tak to jest w życiu