Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polippek

Usuwanie polipa tam....

Polecane posty

Gość Polippek

Mam skierowanie na oddział ginekologiczny w celu usunięcia polipa. czy któraś z Pań moze mi powiedzieć, jak to sie odbywa? Ponoć to krótki zabieg i po tym można zaraz wyjśc do domu. Prosze o "oświecenie" mnie --- jutro ide do szpitala.

Gość Polippek
Nikt nie miał tego zabiegu???? odezwijcie sie panie.

Gość jaaaaaaaaaaaki makaron
masz polipy "tam"? to znaczy gdzie? bo ja szlyszalam tylko o olipach w nosie? a ty gdzie masz polipa?

Gość polip
makaronie, czy ty jestes durny? Przeciez napisała, ze idzie do szpitala na oddział ginekologiczny...

Gość zabieg
wykonuje sie w znieczuleniu ogólnym- dożylnym, spisz ok 5-10 min, budzisz się po zabiegu, w tym samym lub w nastepnym dniu pójdziesz do domu. do zabiegu trzeba być na czczo, jestem pielęgniarką anestezjologiczną

Gość waaaa
moja kolezanka miala zabieg w zwyklym gabinecie ginekologicznym, znieczulenie miejscowe, bez bolu, wszystko dobrze

Gość Mateuka
Ja miałam zabieg w znieczuleniu miejscowym. nic nie boli, po zabiegu może się kręcić w głowie. Wyjście do domu następnego dnia.Zyczę zdrowia!

Gość Polippek
Nie pisałam od wczoraj, bo nie chciał sie otworzyć ten topic :-( Jestem zdumiona, bo........ nie dostałam żadnego znieczulenia...okazało sie, że sa 2 pilipy a nie jeden.....troche bolało..... i wyszłam do domu. Lekarz nie powiedział (a ja nie spytałam), jak ze współżyciem...hmm...za 3 tyg. mam zgłosić sie po wynik histopatolog. No..ładnie...robiono mi to na "żywca" :-D

Gość bede miala
jutro bede miala usuwany polip na oddziale ginekologicznym. Czy ktos może napisać cos jeszcze --->czy to boli itp.

Gość wiki6
ja tez mialm usuwanego polipa w szpitalu pod znieczuleniem zasnelam na moze 10 minut a gdy sie obudzialm bylo juz po tez bardzo sie balam ale nic a nic nie czulam potem polezalam w szpitalu jeszcze z dwie goidziny i do domu

Gość a bralas jakie leki
a bralas jakies leki pozniej np. antybiotyki?