Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wścibska

W jakim wieku wyglądałyście wg Was najlepiej

Polecane posty

Gość wścibska

najkorzystniej? ;)

Gość wścibska
To znaczy iron? (ok ;), może być w formie rebusu ;) ) W jakim wieku kobieta wygląda najlepiej? Wg mnie najdziwniej wyglądają ok 17 latki, takie ni to dzieci ni kobiety, fazy przejscjiwe ;)

Gość olllaa
ja chyba jak jeszce bylam na etapie zarodkowym :|bo teraz nie powiem ze jest tak super

Gość abs
25 - 41 a potem juz menopauza ;) :P

Teraz czyli w wieku 25 lat ;) wcześniej to nie było \'to\'! A w wieku dojrzewania chyba wszyscy wyglądamy koszmarnie :O (pryszcze, waga co chwilę inna, chłopcy też nie najlepiej - mutacja :o ) i tak też się czujemy - jak brzydkie kaczątka. Podobno najlepszy wiek dla kobiety to 30 ;) więc zobaczymy.

Gość CZEKOL4DKA
Oj ja się własnie tak czuje, dzwnie, nie w swojej skórze. Niby ładna dziewczynka ale jakaś taka wydziwiona sylwetka, za duży nos (jakby reszta miała dorosnąć), problemy ze skórą. 18 lat to cholerny wiek :]

Gość dama z lasiczka
nalepszy okres dla kobiety to 20 lat , rozkwita i tetni zyciem-radosc ogladania dla wszytskich, najgorzej miec juz trzydzieche pozniej juz leci do emerytury

Gość a ja najlepiej
wygladalam jak mialam 16 lat :)

Gość 99999999999999999999999999
18

Gość ja tez 16
moze i taka niedorosnieta bylam ale bylam ufna a lubie u siebie taki wyraz twarzy :) No ale zaufanie i wiare w ludzi traci sie z wiekiem, niestety...

Najlepszy wiek dla kobiety to 30 - 40. Kobieta w tym czasie jest atrakcyjna poprzez swiadomosc swojej kobiecosci, pewnosc siebie i naogol juz wtedy wie w czym jest jej najlepiej. Wie wiecej o zyciu, wie co wazne, a co nie.:):) Jest po prostu atrakcyjna \"inaczej\" niz dotad...Wszystko przed wami dziewczyny.:)

Gość czterdziestka.
do present Zgadzam się z Tobą.Teraz wyglądam najlepiej ,czuje sie znakomicie we wlasnej skorze:)

Gość 30-tka...
Nie uwierzycie, ale teraz w wieku 30. To jest wspaniały wiek dla kobiety - jeszcze młoda, pełna życia, ale już nie "podfruwajka". Poza tym świadomowa swej kobiecości i seksualności. Dziewczyny - tylko mnie nie zaatakujcie, ja wiem, że większość z Was jest ok. 20-tki, ale same zobaczycie, że 30-tka jest wspaniała. Nie mówiąc już o tym, że każdy wiek ma swoje zalety, trzeba tylko umieć cieszyć się zyciem. Pozdrawiam Was serdecznie!

Gość
teraz czuję się najlepiej we własnej skórze i chybe lepiej wyglądam :P nie mnie to oceniać :D zresztą kobieta w kazdym wieku jest na swój sposób piękna :)

Gość Angela*****
30 lat to dobry okres ? To nic tylko glowkowac jak zmarszczki pokonac

Gość Angela*****
do czterdziestki: a co masz powiedziec, przeciez mlodosc juz nie wroci

Gość 20i3/4
ja najładniej wyglądałam właśnie w wieku 17 lat.... co za czasy, mam takie śliczne zdjęcie z tamtego okresu... normalnie promieniałam szczęściem i młodością (nie żebym teraz była stara, bo mam 21 prawie)

Gość paszczakowa
Ja jako 18-latka niezbyt atrakcyjnie wyglądałam.....22 dalej nie bardzo , dopiero koło 24 się wyrobiłam i od tej pory (mam teraz 27) naprawdę się sobie podobam. Znalazłam po prostu swój styl i odkryłam , w czym mi dobrze , do tego nabyłam pewności siebie i nie jestem już taka płochliwa i zdezorientowana , co się dobrze odbija na takim ogólnym wizerunku. Teraz czuję się naprawdę dobrze w swojej skórze

Gość 30-tka **
Angela, czemu ty się tak wyzłośliwiasz? Nie mam ani jednej zmarszczki i pewnie wyglądam o niebo lepiej niż ty. A takie zołzowate jędze jak ty nie znajdują sobie chłopa, są wiecznie nadęte, bez przyjacioł i dlatego tak traktuja innych. Szkoda mi ciebie.

Gość Angela*****
to raczej ty masz cos kobieto-trzydziestko ze zlosnicy.Nawet mnie nie widzialas a prawda jest taka ze starsze zawsze mlodzszym zazdroszcza wystraczy spojrzec na te panie po 40-tce w przykrotkich spodnicach.Sama ma 22lata i nie przystoi mi zachowanie 15 czy 16-latek.

Gość Angela*****
nie znajde chlopa bo chlopa nie szukam tylko mezaczyzny ;)

Gość 30-tka **
Ciekawe jaka ty będziesz po 30-tce. Możesz nie odpisywać bo już stad wychodzę. Trzymaj się frustratko.

Gość 20-30 lat
najlepszy przedzial dla kobiety

Gość paszczakowa
Różnie to bywa , jak ktoś ma w sobie radość życia , to fajnie wygląda w wieku 17 lat i w wieku 40 tak samo. Mam koleżanki , które swój szczyt świętowały w wieku 17-20 lat , a teraz zabrały się z poświęceniem za dzieci , zaniedbały się i jako 27-latki wyglądają kiepsko. Mam też takie , co dopiero po studiach zaczęły wyglądać jak ludzie.