Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivotha

SINGLE !

Polecane posty

Gość ivotha

wszędzie czytam o problemach dziewczyn z chłopakami/mężami/narzeczonymi... czy są tu jakieś zupełnie wolne dziewczyny, które są całkowicie same, z nikim akurat teraz się nie rozstają, w nikim nie są zakochane, nie uprawiają z nikim regularnie seksu; a może jestem jedyna? ;)

Gość ivotha
a tak bardzo chciałabym obciągnąć jakiemuś tłustemu kucharzowi :( no i wymlaskać mu serek spod czapy :(

Gość tak ja3
tak ja. szukam milosci od 19 lat ale na razie nie znalazlam :(

Gość ggbfrt
mam 22 lata i 5 miesięcy i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość mam 30 lat
i jestem singlem z krwi i kości!!!! I dobrze mi z tym!!!!!!!!!!!!!!

Gość sama ale nie samotna
nie uprawiam regularnego seksu, buszuje sobie po necie i nikogo nie szukam. na razie mi z tym dobrze;)

Gość ggbfrt
Zaczynam żalować wszystkiego w życiu.

Gość limeryk
i ja się dołączę do grona singli :-) mam 25 lat (jeszcze jakieś 2 miesiące) i cieszę sie z tego że jestem singlem i na razie nie mam zamiaru tego zmieniać co oczywiście nie oznacza że cierpię w samotności, nie płacze do ścian o "tego jedynego" ;-) wręcz przeciwnie............moje kontakty towarzyskie są czasem przytłaczające, tzn mam za mało czasu żeby się wyrobić ze wszystkim co bym chciała robić :-)

Gość 8888ywerwer
nie boice się że zostaniecie starymi pannami? ale ak po cichu, w głębi serca, nie macie takiej obawy? piszcie szczerze....

Gość Stare panny łączmy się
to topik dla właśnie takich

Gość limeryk
a nie boję sie ze zostanę "starą panna" ale boję się tego że nikt mnie nie pokocha miłościa głęboką i prawdziwą..... i co z tych dwóch opcji jest gorsze?

Gość kobieta z kobieta
ja na szczescie mam kobietke i jestem anjszczelsiwsza dziolcha na swiecie:D

Przyłączam się. Czy się boję, że zostanę sama? Tak, ale w tej chwili tak jest lepiej

Gość Panna z odzysku
nienawidzę samotnych wieczorów...

ja jestem singlem! nie z przymusu czy odzysku ale z wyboru; i dobrze mi z tym! jedyne co mnie wkurza to aluzje rodziny (babci, ciotek, mamy), ze bede stara panna i ze koniecznie powinnam sobie kogos znalezc:/ tak jak gdyby o szczesciu i wartosci kobiety swiadczylo to czy ma faceta czy nie; nie mowie, ze milosc i bycie razem jest beee, jesli spotkam kogos fajnego to czemu nie, ale nie zamierzam sie z kims wiazac tylko po to zeby nie byc sama, mam odwage zeby byc singlem!

no i ja naleze do tego grona , czasem bardzo mi brak faceta , Sama ale nie samotna , przyjaciół mam i znajomych. i wkórza mnie wałsnie jak ktos pyta \" dlaczego jestes sama\" - niespotkałam tego jedynego proste:p

Gość limeryk
ha! bo moi drodzy, bycie "niesparowanym" to choroba a co najmniej grzech, albo ukryta wada genetyczna ;-P takie odnoszę wrażenie na podstawie obserwacji poczynionych przez ostatnich 25 lat oczywiście przyjaciele wiedzą jak to ze mna jest i nie zadają już głupich pytań, ale zdarzają się ciekawskie koleżanki z pracy, albo niezbyt rozgarnięte krewniaczki....................dziwne że to kobity bardziej się zastanawiają "co z nią nie tak" niz faceci.....

Gość rushdie
Hej!mam 24 lata i jestem sama, ale juz dlugo jestem i juz nie chce dalej trwac w tej....samotnosci!tyle ze nic na sile:))

Tak zgadzam się z tym, że niektórzy uważają, że to choroba - mam dwie znajmioe, ktore uwazają, że jestem strasznie nieszczęśliwa, bo nie mam faceta na stałe - jedna z nich ma półtoraroczne dziecko i męża alkoholika, a druga faceta, która chodzi na boki aż furczy - ale co tam, najważniejsze to byc w związku...

Ja też jestem sama:( ale jak ktoś już napisał mam jeszcze czas:) tyle, że smutno mi jak patrze na kochające się pary:( aż mnie w serduchu ściska:( mam nadzieję, że po długich oczekiwaniach trafi mi się wspaniała miłośc...czekam na nią z utęsknieniem...

Gość
ja też jestem sama, nie zamierzam wiązać się z kimkolwiek, bo tak wypada czekam, patrzę, poznaję ludzi i może kiedyś ten właściwy się pajawi a jeżeli nie, to też będzie, może trudniej ale będzie w końcu jestem pełnowartościową osobą sama w sobie nie muszę być uzupełniana przez drugą osobę pozdrawiam wszystkie świadome single !!!

Ja też jestem sama. I całkowicie zgadzam się z limeryk - dobrze piszesz - zupełnie to samo chciałabym powiedzieć. Nie strach w samotności ale w braku uczucia. Jednak nic na siłę. Co chwila dostaję łóżkowe propozycje od facetów-jednak to nie o to chodzi. Nie chce być z kims dla zasday, bo tak trzeba, wypada. Chcę być z człowiekiem, który mnie pokocha a ja jego. Ciągle trwam w nadzieii...

Ja od dziś też jestem sama;-) Już nigdy związków z rozsądku, dla świętego spokoju...teraz będę robić to, na co mam ochotę;-) Yupi!!!

Gość BUUUBUUUUUUUUUUUUU
A JA CHCE BYC SAMA I JESTEM ALE ZAKOCHAL SIE WE MNIE KOLEGA I NIE ROZUMIE ZE CHCE BYC SAMA