Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzeczność czy .....

SPRZECZNOŚĆ C ZY.....

Polecane posty

CZĘSTO O TYM MYŚLE ALE OSTATNIO CORAZ CZĘŚCIEJ... BYŁAM Z FACETEM 4 LATA,DUZO NAS ŁĄCZYŁO MOGLIŚMY ROZMAWIAĆ GODZINAMI MIELISMY WIELE WSPÓŁNYCH ZAINTERESOWAŃ...brakowało MU ODPOWIEDZILNOSCI,....CZUŁAM SIE JAK JEGO DRUGA MAMA....ODESZŁAM W POSZUKIWANIU INNEGO ZNALAŁAM CUDOWNIE ODPOWIEDZIALNY.ZARADNY OPIEKUŃCZY WYKSZTAŁCONY,ZABAWNY,KOCHAJĄCY,DAJE ODCZUĆ ZE SIE JEST NAJWAZNIEJSZA OSOBA W ZYCIU....JESTEM ALE ...BRAKUJE MI DŁUGICH ROZMÓW BURZY MÓZGÓW,,,JEST TYPOWYM ŚCIEŚLAKIEM,NIE ZASTANAWIA SIE NAD ZYCIEM JAK JA,POPROSTU Z INNYMI ROZMOWA MI PŁYNIE JEST INTERESUJĄCA I NIE MA KONCA A TU CZASEM MAM WRAZENIE ZE GDYBYM NIE MOWIŁA ON TEZ NIE ALEBO TYLKO O PRACY I O NAS CORAZ CZESCIEJ MNIE TO MECZY .....TAK ZLE I TAK NIE DOBRZE.... NIE WIEM JUZ NIC

może Ty też nie jesteś takim ideałkiem i tacy łączący w sobie obie te cechy poznajdowali sobie lepsze babki?

NIEKONIECZNIE,

nie jestem furiatką, studuiuje pracuje,jestem wyrozumiała,opiekuńcza,zaradna,,,,,pomoze tobie ten opis w czyms mam sie scharakteryzowac... jesli nie chcesz mi pomoc to nie......nie o mnie tu chodzi

????????????????????????????????????????????? :(

nie miał sesnu ten moj wywód .....bo kogo to interesuje

jak ci facet nie pasuje, to odejdź i szukaj swojego ideału. A jak nie znajdziesz, to przynajmniej będziesz wiedziała, że już 2 fajnych faciów w życiu miałaś... :> Tylko przypadkiem nie szukaj za jego plecami!

a jak nie znajde? ale czy wrto odchodzic tylko dal tego ze sie nie przeprowadza burzy mózgu a wszystko inne jeste fantastyczne?

moim zdaniem - NIE. ale to Ty masz z tym problem... Nie możesz do takich rozmów znaleźć sobie jakiegoś towarzystwa? a ciekawe, czy facet Cię porównuje z byłymi... (robisz mu wszystko, co by chciał ;) ? ) bo może on też jakąś wspomina?

:) studiujesz psychologie mam okazje do mnóstwa rozmów on nie wie ze wspominam ,bo mało wpominam raczej zastanawiam sie,rozmowa jest dla mnie wazna ...... nie prównuje ....a to ze studiuje p..nie czyni mnie samowystarczalną ,obiektywizm jest wskazany

A moim zdaniem - tak. Co ci po facecie, z którym nie masz o czym rozmawiać? Z czasem ochota na seks sie zmniejszy, nie będziecie też tyle wyjeżdzać i chodzic do znajomych. I co będziecie robić? On usiądzie przed telewizorem, a ty będziesz rozwiązywać krzyżówki? Oczywiście, istnieje ryzyko, że nikogo nie znajdziesz, ale ten związek ma duże szanse, aby sie rozpaść. I tez możesz zostać sama, ale będziesz starsza i trudniej będzie kogoś poznać. To trudna decyzja...

tak bardzo trudna zwałszcza ze rozpoczęły sie rozmowy o wspólnym zyciu mieszkanie w drodzr kupowiania.... to nie jest tak ze kompletnie nie mamy o czym mowic ,doskonale sie rozumiemy ,ale ja lubie pogadac o zyciu o sprawach głebszych

z Twojej charakterystyki wynika, że chciałabyś drugą siebie jako faceta dla siebie, dobrze rozumuję?

:) nie do końca ale cos w tym jest

a może po prostu za dobrze Ci w tym związku - taki dobry, opiekuńczy itd. - nudne to zaczyna być... Gdyby zaczął się za innymi oglądać, nawrzeszczał czasem, w twarz strzelił - wtedy by się działo. I albo byś już się nie nudziła i była happy, albo byś odeszła i nie żałowała :)

a moim byłym moglismy gadac godzinami,kilometry rozmów ,stale cos nowego , a tu troche brak spojnosci duchowo-werbalnej...chociaz o wszystkim mozemy pomówci ale nie rozmawaic godzinmi .......

tak to fakt ze mam wiekszy temperament niz on.... fak ale miałam w tamtym zw rozmowy etc.nie odpowiadał mi szreg spraw wiec koniec,znalałm to co mi 99% opodiwada w facecie..meskosci etc.ale brak rozmwów,,to paranoiczny stan

Ja miałam faceta, z którym mogłam tak samo gadać godzinami - życiu, polityce, piłce nożnej... Juz 5 lat nie jesteśmy razem, a czasami się spotykamy, żeby pogadać. Z twojego opisu wynika, że jesteście parą, ale nie jesteście przyjaciółmi.

> CUDOWNIE ODPOWIEDZIALNY.ZARADNY OPIEKUŃCZY WYKSZTAŁCONY, to musi mieć poukładane już w głowie. wydaje mi się, że nie będzie łatwo znaleźć takiego faceta jak Ty byś chciała. A może ostatnio czytałaś \"Samotność w sieci\" ?

nie do konca bo ufamy sobie i wiemy ze moznay na siebie liczyc jedynie co nasze rozmowy nie dotycza polityki przemyslen piłki noznje ,co w zyciu wazne ,co mysle o moralnosci ,o tym co mi sie w głowie narodzi np.przyroda jest piekna bo..................

nie nie czytałam ale mam dostep do tek ksiazki a czemu pytasz?

dobra, ja muszę spadać, więc podsumowując: MASZ PARANOJĘ. FACET JEST FAJNY. jak ci brak rozmów o przyrodzie, to zapakuj go w samochód z sześciopakiem piwa i upij gdzieś. Wtedy filozofka mu się włączy. LEPSZEGO NIE ZNAJDZIESZ, BO JAK BĘDZIESZ MOGŁA Z NIM ROZPRAWIAĆ NP. O KWESTIACH MORALNOŚCI TO SKĄD MASZ PEWNOŚĆ, ŻE ON TAKIEJ MORALNOŚCI ZMIENNEJ NIE MA? KUPUJ MIESZKANIE, ŚLUB, DZIECI i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie!!!!!!!!!!!!!

dzieki za rozmowe ksiazke preczytam

mozesz zostawic swoj namiara chciałabym pogadac bo rozumujesz tak jak lubie ...