Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość city of angels

w jaki sposób się poznaliście-niesamowite historie

Polecane posty

Gość city of angels

Ciekawa jestem w jaki spozób poznały sie różna pary szczególnie interesuja mnie dziwne i niesamowite przypadki które zdarzają sie"tylko w filmach"albo tylko w "romansach" moze byly to jakies smieszne zdarzenia lub po prostu bardzo romantyczne wpisujcie swoje historie!!!!!!!!!!!;)

Gość city of angels
up up

Gość city of angels
nie wierze ze nie ma tu zadnych romantycznych historii............

Gość byczydzien
wiesz, tutaj jest bardzo duzo niesamowitych historii ale odnosnie rozchodzenia sie, a nie schodzenia. Ja mialem taka sytuacje, ze do mnie kolezanka listy zaczela pisac (reczne) w liceum i mi je podawac przez wspolnego nauczyciela. Bylismy w rownoleglych klasach.

Gość byczydzien
przez czata? Nienawidze tego.Tam sami posrani ludzie siedza.

Ja mojego faceta znalam rok zanim zaczelismy byc ze soba. Chodzilismy ze soba 2 razy w tygodniu na angielski. Pewnego styczniowego piatku dostalam od taty swoj pierwszy telefon komorkowy i postanowilam sie \"zabawic\". Napisalam do mojego wtedy jeszcze nie chlopaka sms\'sa: \"Czesc, mam na imie Klaudia. Ja znam Ciebie, ale Ty nie znasz mnie...Chcesz pogadac?\" :D :D :D Chcial... :) Przez weekend wyslal do mnie ponad 100 sms\'ow a od poniedzialku bylismy juz razem i tak juz jestesmy 5 lat :)

Gość byczydzien
ale w sumie to podziwiam i zazdroszcze jak siobie podłubie w nosie to powrócę do rozmowy

Gość city of angels
to moze ja opowiem swoja historie pracowalam za granica i w pracy w dyskotece zauwazylam go i nie moglam oderwac wzroku ......poczulam ze musze mu to powiedziec podeszlam i powiedzialam ze super wyglada ma b fajna fryzure i ze wogole jest naj WStyd jak nie wiem co :Ppozniej prosil mnie o nr tel ale ja miala jeszcze w polsce chlopaka inie dalam mu:(za jakies 3 tyg dostalam 2 prace w restauracji w centrum handlowym i on byl 1 osoba ktorą musialam obsluzyc a byl z rodzicami hahah myslalam ze zapadne sie pod ziemie..no a pozniej okazalo sie ze on tam prazuje jako inzynier i tak sie zaczelo..dodamjeszcze ze moj chlopak z polski w miedzyczasie zdecydowal ze odleglosc jest za duza itp...a za 2 tygodnie moj inzynier przyjezdza do polski :)

Gość dal mi mandat
wkurzylam sie niezle!A teraz jestesmy malzenstwem od 3 lat :)

Gość siedzieliśmy
razem na ławeczce wydłubują gówno z podeszwy buta :o

Gość city of angels
opowiedz cos wiecej o mandacie jak doszlo do tego ze byliscie razem??

Gość byczydzien
Ty od czatow, nie kopiuj mojego nicka.

Gość byczydzien
:classic_cool:

Gość byczydzien
zaczernij jełopie:classic_cool:

Gość city of angels
dobrze sie bawisz byczydzien??heheh moze opowiesz swoja historie jak juz tu zawitales heheheeh:D

Gość byczydzien
ja też tak moge:classic_cool::classic_cool:

Gość byczydzien
i ja i ja i ja 🌼

Gość dal mi mandat
dal mi 100 zl za przekroczenie predkosci!Ja oczywiscie dumna,nie prosilam i nie kajalam sie,tylko spokojnie mowie ok.Ale w duchu bylam wsciekla!Pytal sie jeszcze gdzie pracuje,a ja na to,ze to chyba nie nalezy do jego obowiazkow :P.Mandat zaplacilam a jakze...Natknelam sie na niego jak przebiegalam na czerwonym swietle,on szedl po cywilu,nie poznalam go...oczywiscie czerwona sie zrobilam jak burak i znowu chcial mi wlepic mandat!Po tygodniu od pierwszego!!!!Pech totalny!I powiedzial,ze musze sie z nim umowic,bo inaczej co tydzien bede dostawala mandaty!I tak sie slodko usmiechal....

Gość byczydzien
a po co? dla stada maszkaronow?

Gość city of angels
haha powiem ci ze to b fajna historia z tym policjantem haha ja zapomnialam dodac ze pozniej moj inzynier przyznal sie ze zobaczyl mnie 1 i nie moj przestac sie na mnie gapic echh ciekawe co z tego wyniknie:Pczy nie ma juz zadnych historii??

byczydzien... nie wiem czy \"posrani\" ale samotni... gdzyby nie ten czat to nie miałabym możliwości poznania faceta z drugiego końca Wawy;) jesteśmy razem prawie rok...

Gość city of angels
byczydzien wrzuc na luz nie a poznanie przez neta to jakis fenomen jesli spotyka sie kogos wartosciowego hehe kazdy wie ze w necie o to nielatwo np byczydzien :P

Gość dal mi mandat
city---mnie sie tez bardzo podoba,ale powiem ci,ze na poczatku wcale nie bylo mi do smiechu :(.Zycze ci,zeby twoja historia zakonczyla sie rownie dobrze jak moja;)

czesc wszystkim zakochanym:-) A ja poznalam swojego Tygryska zupełnie przypadkiem. Umówila sie z nim moja kolezanka, ktora poznala go na neciq. Przyprowadzila go do klubu, gdzie razem z innymi kolezankami mialysmy zaplanowany babski wieczor... Ja wogole nie zwracalam na niego uwagi, za to on podobno wtedy sie we mnie zakochal :-) Wydębil od tamtej kolezanki moj numer telefonu, umowilismy sie na spotkanie... No i bylam nim zauroczona :-) Jak ja to teraz mówię, milosc od drugiego wejrzenia! Jestesmy razem 2 latka i jestesmy zakochani jak nastolatki :-) tak malo brakowalo a moglibysmy sie nigdy nie poznac...:-( Życiem żądzą przypadki!

Gość city of angels
mam nadzieje bo 1 raz w zyciu wszystko bylo b magiczne hmmm

uuups :-) pisze się \"rządzić\" ... a nie żądzić wiem, wiem.... :-)

To nie moja historia, no i nie do konca na temat, ale strasznie mi sie podoba. Czytalam ksiazke Beaty Tyszkiewicz \"Nie wszystko na sprzedaz\", w ktorej ona opisuje malzenstwo swoich rodzicow. Nie pamietam juz jak sie poznali, tak czy inaczej po slubie ogladajac zdjecia okazalo sie, że mama pani Beaty byla kiedys na wycieczce w Wenecji. Miala tam zrobione zdjecie na placu sw Marka, takie jak kazdy kto odwiedza Wenecje ma.I ogladajac wspolnie te zdjecia zobaczyli ze za nią w tle jest jej mąż (przyszły), wtedy nawet sie nie zali. To dopiero jest przeznaczenie:))

Gość city of angels
ja sie boje ze moja bajka moze prysnac jak on przyjedzie teraz utrzymujemy kontakt mailowy telefoniczny messengerowy smsowy....ale boje sie 15 grudnia:(

Gość dal mi mandat
city nie boj sie niczego!Bedzie dobrze zobaczysz...a takimi czarnymi myslami to tylko sobie szkodzisz-nic wiecej!