G. Swenson 50 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie będę kłamać. Co innego mi w duszy gra Może to kwestia tego, że też oglądałam dokument o Agnecie… była tą farowyzowaną. Ale z drugiej strony nie była do końca stabilna, taka zalękniona. Frida czuła się na scenie jak ryba w wodzie. Może ta energia mnie zaraziła… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Puchaczewski 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: A mi zwracał uwagę za przeklinanie... Zasadnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 2 godziny temu Och Puchaczu, kocham tamtejsze klimaty… czasem czuje, ze moje poprzednie wcielenie żyło podczas rewolucji seksualnej w USA.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 416 Napisano 2 godziny temu The Doors akurat też lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 416 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Generał Puchaczewski napisał: Zasadnie. Hipokryta z zasadami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Puchaczewski 4 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, G. Swenson napisał: Led Zeppelin, Jimmy Hendrix, Beatles, Abba, Kate Bush, Janis Joplin, Rolling Stones, wymieniać można. qqq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 304 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, G. Swenson napisał: Może to kwestia tego, że też oglądałam dokument o Agnecie… była tą farowyzowaną. Ale z drugiej strony nie była do końca stabilna, taka zalękniona. Frida czuła się na scenie jak ryba w wodzie. Może ta energia mnie zaraziła… Skoro mowa o energii i dawnej muzyce, to ta pani była dla mnie przez jakiś czas number one. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Puchaczewski 4 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, G. Swenson napisał: Led Zeppelin, Jimmy Hendrix, Beatles, Abba, Kate Bush, Janis Joplin, Rolling Stones, wymieniać można. qqq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 2 godziny temu Suzi Quattro w duecie z takim jednym panem była świetna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Puchaczewski 4 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, G. Swenson napisał: Led Zeppelin, Jimmy Hendrix, Beatles, Abba, Kate Bush, Janis Joplin, Rolling Stones, wymieniać można. qqq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 304 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Suzi Quattro w duecie z takim jednym panem była świetna Pewno chodzi o Normana z zespołu Smokie. On, to taki pitu pitu do przytulania na prywatkach. Masz coś lepszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Puchaczewski 4 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, G. Swenson napisał: Led Zeppelin, Jimmy Hendrix, Beatles, Abba, Kate Bush, Janis Joplin, Rolling Stones, wymieniać można. qqq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 2 godziny temu Oooo Chuck Berry uwielbiam!! Tato mnie z jego muzyką zapoznał..niesamowicie się ruszał. Ale ponoć miał obrzydliwy fetysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Babo,kocham to ponad życie. Dziękuje, ze mi przypomniałaś… aż przypomniał mi się rok 2014…… Edytowano 2 godziny temu przez G. Swenson 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 43 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Baba napisał: Skoro mowa o energii i dawnej muzyce, to ta pani była dla mnie przez jakiś czas number one. To wulkan 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 1 godzinę temu Cieszę się, że spotkaliśmy się dziś w tak przyjaznym gronie, bez dogryzania… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 304 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, G. Swenson napisał: Babo,kocham to ponad życie. Dziękuje, ze mi przypomniałaś… aż przypomniał mi się rok 2014…… Co do zakochania. To jeden z moich ulubionych wokalistów. Kiej by chcioł, to i w agreście bym mu dała. Buuuuuzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 304 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Margherite napisał: To wulkan Jak i ja w tamtych latach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 43 Napisano 1 godzinę temu To jest dobre Suzi Quatro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 43 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Jak i ja w tamtych latach Nie wiem który to był rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Puchaczewski 4 Napisano 1 godzinę temu 48 minut temu, G. Swenson napisał: Led Zeppelin, Jimmy Hendrix, Beatles, Abba, Kate Bush, Janis Joplin, Rolling Stones, wymieniać można. qqq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 304 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Nie wiem który to był rok. Nie wiem kiedy ona zaczynała karierę. Wiem, kiedy tato kupił pierwszy magnetofon kasetowy To było gdzieś w połowie lat 80 tych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 1 godzinę temu Babo, mamy podobny gust muzyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 43 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Nie wiem kiedy ona zaczynała karierę. Wiem, kiedy tato kupił pierwszy magnetofon kasetowy To było gdzieś w połowie lat 80 tych. Ja ją kojarzę z lat może 75. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 1 godzinę temu A ty sowa który rocznik że takie przeboje znasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Puchaczewski 4 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, G. Swenson napisał: A ty sowa który rocznik że takie przeboje znasz? wystarczy internet - szukajcie a znajdziecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pakistańskie disco 2 Napisano 1 godzinę temu Ooo, też lubię starocie, dobrze trafiłem akurat.:D Też cosik tu powrzucam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 17 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, G. Swenson napisał: Led Zeppelin, Jimmy Hendrix, Beatles, Abba, Kate Bush, Janis Joplin, Rolling Stones, wymieniać można. xyz Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka w Majonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pakistańskie disco 2 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 1 godzinę temu Girls with pearl hair w węgierskim wydaniu uwielbiam ponad….wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach