G. Swenson 50 Napisano 3 godziny temu So am I. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Puchaczewski 4 Napisano 3 godziny temu Twoje zdrowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 3 godziny temu Santa Maria… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Generał Puchaczewski napisał: Twoje zdrowie... Co spożywasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Puchaczewski 4 Napisano 3 godziny temu Piwo do pierogów z łososiem ze szpinakiem i serem lekko skropione oliwą z marihuaną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Generał Puchaczewski napisał: Piwo do pierogów z łososiem ze szpinakiem i serem lekko skropione oliwą z marihuaną. Nie bawisz się w półśrodki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Puchaczewski 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Nie bawisz się w półśrodki. Maczam w sosie sojowym i daję kroplę piri-piri. Da się zjeść z piwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Generał Puchaczewski napisał: Maczam w sosie sojowym i daję kroplę piri-piri. Da się zjeść z piwem Smacznego. Ja dziś dietka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 43 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, G. Swenson napisał: Był hit, a i sama Mirelle sławą. Moda na pazia była. Miałam takie włosy. Edytowano 3 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Był hit, a i sama Mirelle sławą. Moda na pazia była. Miałam takie włosy. Do mnie paź nigdy osobiście nie przemówił, aczkolwiek jej pasował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 43 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Do mnie paź nigdy osobiście nie przemówił, aczkolwiek jej pasował. Śliczna kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Śliczna kobieta. I bardzo drobna… chyba nawet 150 nie miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 304 Napisano 2 godziny temu 36 minut temu, G. Swenson napisał: Santa Maria… Sądziłam, że Mirellę pamiętają tylko osoby z pokolenia moich rodziców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Sądziłam, że Mirellę pamiętają tylko osoby z pokolenia moich rodziców Na muzyce z tamtych lat znam się bardziej, niż na dzisiejszej. Jestem trochę retro… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 304 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: Na muzyce z tamtych lat znam się bardziej, niż na dzisiejszej. Jestem trochę retro… Czego jeszcze słuchasz z tamtych lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Puchaczewski 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Czego jeszcze słuchasz z tamtych lat? qqq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Baba napisał: Czego jeszcze słuchasz z tamtych lat? Led Zeppelin, Jimmy Hendrix, Beatles, Abba, Kate Bush, Janis Joplin, Rolling Stones, wymieniać można. Edytowano 2 godziny temu przez G. Swenson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 304 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Generał Puchaczewski napisał: qqq A na cholerę ty mi potrzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 304 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Led Zeppelin, Jimmy Hendrix, Beatles, Abba, Kate Bush, Janis Joplin, Rolling Stones, wymieniać można. A znasz solowe nagrania Anety z zespołu Abba? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 2 godziny temu Parę słyszałam. Lubie ją i ma talent, ale mnie zawsze ciągnęło ku Fridy, lubię jej I Know sometnings going on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Puchaczewski 4 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: Led Zeppelin, Jimmy Hendrix, Beatles, Abba, Kate Bush, Janis Joplin, Rolling Stones, wymieniać można. qqq 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Puchaczewski 4 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: A na cholerę ty mi potrzebny Poϳеbało cię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Generał Puchaczewski napisał: Poϳеbało cię? Baba jest w porządku, zostaw ją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Puchaczewski 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Baba jest w porządku, zostaw ją. Przypіеrdаlа się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 50 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Generał Puchaczewski napisał: Przypіеrdаlа się... Bez wulgaryzmów poproszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 304 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Generał Puchaczewski napisał: Poϳеbało cię? To miał być zabawny komentarz do tekstu piosenki. Nie wyszło. Nie złapałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 304 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, G. Swenson napisał: Parę słyszałam. Lubie ją i ma talent, ale mnie zawsze ciągnęło ku Fridy, lubię jej I Know sometnings going on. Nie będę kłamać. Co innego mi w duszy gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Puchaczewski 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: To miał być zabawny komentarz do tekstu piosenki. Nie wyszło. Nie złapałeś. Jak tak to sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Generał Puchaczewski 4 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, G. Swenson napisał: Led Zeppelin, Jimmy Hendrix, Beatles, Abba, Kate Bush, Janis Joplin, Rolling Stones, wymieniać można. qqq 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 416 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Generał Puchaczewski napisał: Poϳеbało cię? 1 minutę temu, Generał Puchaczewski napisał: Przypіеrdаlа się... A mi zwracał uwagę za przeklinanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach