Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PCO-wiczka

BADANIA HORMONALNE

Polecane posty

Gość PCO-wiczka

Dziewczyny orientujecie sie może w jakiej cenie jest badanie laboratoryjne na: - Estradiol - OGTT 75,0 - PRL w teście z Metoclopmidem - Kortyzol - 17-oh progesteron??? Odpiszcie.

Gość alitus
Jak zorganizowalas sobie te badania? ja tez bym chciala dostac takie skierowanie na te badania, ale nie wiem gdzie sie udac - ginekolog endokrynolog??? mam problem z nawilżeniem pochwy i wydaje mi sie ze to przez to, że mam rozregulowana gospodarkę hormonalną po Dianie 35 , bo odkad zaczelam ja stosowac , to zaczelam miec te problemy, teraz nie stosuje zadnych piogulek.

Gość PCO-wiczka
Ja dostałam takie skierowanie od endokrynologa s. ginekolog-położnik ale i tak musze iść to zrobić prywatnie :( ,więc sama też możesz sobie iść i to zrobić tylko,że do OGTT 75,0 i PRL w teście z Metoclopmidem potrzebne sa lekarstwa.

Gość PCO-wiczka
A tak wogóle to wcześniej też zażywałam Diane35 i podobnie jak u Ciebie,jeszcze bardziej mi sie roszalały hormonki:(

z tego co sie orientuję za oznaczenie pojedynczego hormonu płaci sie kilkanaście złotych

Gość PCO-wiczka
No właśnie sie dowiedziałam,że za te wszystkie które tam wypisałam zapłace 205 zł:( a gdzie tabletki i wizyta?...;(

u mnie jest napisane ze badania hormonalne sa za darmo.. wiec jezlei chcecie i jestescie z warszawy to wystarczy zarejestrowac sie w przychodni dla kobiet na ulicy LUDOWEJ (mokotrow dolny- warszawa:)

Ja płaciłam po 20 zł za każde badanie + 5 zl za pobranie krwi, ale to było kilka lat temu.

Gość PCO-wiczka
No to fajnie masz jak masz za darmo ja niestety jestem z Mielca,niedaleko Rzeszowa i u nas nie ma takich ulg,chyba że masz skierowanie,a tego prywatnie od tych lekarzy,którzy naprawde znają sie na rzeczy sie nie dostaje:/