Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja powiem Ci

Tu rozmawiamy o piwie

Polecane posty

ja sie zywo udzielalem na topiku dlaczego mezczyzni boja sie intelignetnych kobiet , taka piekna dyskusje wyprowadzilem i temat zdechl ;)

tak, soczek, pomaranczowy tymbark :) mlody organizm mam, szybko dojde do siebie. Duzo spaceruje, staram sie dbac o siebie :) bedzie ok . Ale mam ochote na piwo jak jasny ch... ale NIE, nie wolno mi... ile jeszcze wytrzymam, ale musze MUSZE!!!! :D Bedzie dobrze, dam rade!

Sexo, bo Ty zbytnio chcesz sie udzielac :D nie mozna sie wybijac z tlumu

bo wiecie, jak sie chodzilo tu i tam, to zawsze gdzies sie czlowiek udzielil a teraz????? Juz mnie maja dosyc, wiec gdzies musze swoje zdanie powiedziec :)

ale to oznacza, ze kafe opanowali debile do reszty i tu jest ostatnie schronienie ludzi myslacych, przejawiajacych jakiekolwiek impulsy w mozgu oprocz zarcia, seksu i spania????

ja wiem, ze nie :D ale chyba czyms ten mozg czasami trzeba zajac? I tak swiat juz sie zepsul do reszty (i kto to mowi...;) )

wiecie co? czasem bywa tak,ze mi sie nawet myslec nie chce, ma w d,.. jakies elokwentne wypowiedzi i przejawy hiper indywidualnego toku myslenia.... napijmy sie

ej, nigdy nie macie ochoty madrze pogadac?? Ja wiem, nie zawsze, powyglu[iac tez sie mozna, ale zeby dac sie oglupiac???? Mi sie chyba cos po lekach nasercowych robi w glowe, nie w serce, gdzie ja taki filozof. od kiedy???:O

:( dzisiaj mam kaca a jutro trzeba sie wziac za myslenie....

juzwiem o co chodzi :) poprostu teraz mam mnostwo czasu i mam czas rozmyslac :) przedtem to albo praca, albo szybki obiad, alb picie i dobra zabawa :) Teraz soczek, chwilka na biezni :) odpoczynek i czas na myslenie. Emocjonowac sie nie mge jeszcze, chociaz i tak to robie :)

Sexo, o czym Ty mowisz chlopie???!\"!!!! ja mam ochote czasem,ale na schamienie anie na madre wypowiedzi,,,,nie wiem czy mnie rozumiesz

w lutym koncze prace ,,,facet likwiduje firme i splywa do Afryki z przyszla zona.....

witamy jakosc pierwsza!!!! siedze w domu po ataku serca :) rozwalilem sobie zdrowie imprezami i jakims cholernym alkoholem w swieta :) teraz dochodze do siebie i zdrowieje :) Ale juz czuje poprawe!!!!!!

zuzia, a jak ja sie martwilem o prace,to mi powiedzialas, ze panikuje jak baba - cos z tym stylu. Bedzie dobrze!!!! W lutym znajdziesz inna prace.

caly czas wracam :) z dnia na dzien elpiej, mlody organizm i silny, wiec daje rade szybko. zuzia sie zapila z powodu tej afryki?????