Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja powiem Ci

Tu rozmawiamy o piwie

Polecane posty

:D:D:D czego chcecie sie napic? mam wszystko.... ;) w kominku tez juz rozpalone ;)

mozna , co tam prosze, ale jakie piwo, Kujawiak,Zywiec, Piast, Lech....????

palimy, ja pic nie moge to caly barek dla Was ,, ale zapalic i owszem :D Sexo, co pijesz?

Sexo.. nie chce na ten temat rozmawiac, nie obrazilam sie JA SIE NIE OBRAZAM :) to co pijesz?

trzeba piwo? :O ja poprosze cuba libre :) zapale ale tylko slima, dla towarzystwa :P

beebee----> wszystko tu mam , bierz co chcesz......chociaz musze prznzac ,ze nie wiem co to za drink o jakim mowisz, ,,napisz co to jest

zuzia, a ja jak zwykle problem mam :) i nie ma zuzi i nie ma kto powiedziec swojego zdania :(

no jak nie Zuzi, jestem do licha, to mow co Ci dolega :classic_cool:

widze, ze tu jakis odludek i czlowiek nie umiejacy odnalezc sie w towarzystwie przylazl :) biedak, wodki mu dac!!!!!!!

:D mam problem :) czy byly juz studniowki? Mi sie wydaje ,ze tak. Jedna mnie ciagnie na impreze z innymi nauczycielami. Ona uczy fizyki w sredniej szkole i boje sie, ze to akurat wlasnie studniowka jest. A na dodatek boje sie, ze moglbym sie spotkac z kilkoma laskami z dyskotek, a pewnie \"pani od fizyki\" nie bylaby zadowolona z pewnych faktow :) Ale ogolnie to fajna babka jest.

:D:D:D:D Sexo, ale w czym problem? wnioskuje,ze nie chcesz isc zbytno na te impreze,,,, Nawet akbys sie spotkal z kolezankami z dyskoteki to co? przeciez chyba sa na tyle madre ,ze nie naroobia Ci obciachu... chyba....

zuzia, na imprezke z ta laska bym poszedl chetnie :) ale jezeli to ma byc studniowka to nie bardzo :O a co do kolezanek hmmm, gdyby byly madre, to by nie ten tego ten :) wiesz o co mi chodzi :) to takie znajomosci weekendowe, ze tak ujme :)

aha a co do samych studniowek w niektorych szkolach byly, ale wydaje mi sie ,ze nie w kazdej

:D:D:D:D ok ale nie mozesz zapytac kolezanki wprost co to za impra?

chyba jeszcze sa studniówki. ale ja bym na twoim miejscu wymyslil jakas inna imprezke z pania nauczycielka;)

no wlasnie, gdyby to byla zwykla imprezka taka karnawalowa dla nauczycieli tylko, to by mi chyba bez problemu pwoiedziala, a tak to zaczyna krecic, wiec jak ja pytam to sie tylko smieje 😠 serial :) imorezki z ta pania nauczycielka kroja sie niepowtarzalne :) Ujme tak, ze chyba pani troche zglodniala jest :)

sexo- nie mow tak o kobiecie, bo zobaczysz co Ci sie moze przytrafic :D ;)