Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaklaka

ANIA MUCHA KONTRA KAROLINA -KTÓRA ŁADNIEJSZA ?

Polecane posty

Gość to ględzenie że Mucha
jest gruba, zaczyna być nudne :P Na ulicach nie widać, niestety, tych supermodelek, które bez przerwy piszą, że Mucha albo Cichopek sa za grube :O

Gość lo13
Kurwa, wy to chyba jesteście ślepee, gdzie ona jest gruba??? Normalna dziewczyna, ktora jest na tyle normalna, że nie ogłupia się dietami, chce jesc to je, na wiosne czy w lecie pewnie trochę schudnie jak większość z nas. S Sorki za tę k..., ale juz po prostu nie mogę czytać i słuchac tych bredni.

Hmmm, według mnie Ania Mucha jest duuużo ładniejsza. Za każdym razem nie moge sie napatrzeć na jej buźke. A jeśli chodzi o jej figure, to może faktycznie za chuda nie jest, ale nie jest przede wszystkim gruba. Nie odchudza sie jak inne aktorki,żeby sie dowartosciować, nie ma widocznie kompleksów na puncie swej figury. I dobrze!! Nawet jakby przytyła jeszcze z 10 kg, to jej twarz i tak przebije całą Wójcikową, z jej figurą(fajną bo fajną,nie powiem:)).

Gość enigma_ag
wy chyba wszyscy powariowaliscie!!!gdzie one sa grube susie albo mucha???przeciez obydwie sa szczuple! nie wiem juz czy teraz wszyscy gustuja w anorektyczkach ktorych prawie nie widac i o ktore mozna sie poobijac! to jest tragiczne ze dziewczyna wyglada normalnie-bardzo ladnie i przez jakies durne stereotypy wpada w anoreksje i wyglada jak zywa smierc! to naprawde jest tragiczne!a jak na moj gust najladniejsza z nich jest mucha ma niebanalna urode i nie wiem jak mozna ja porownywac z beznadziejna najbardziej przecietna wojcik ktora nie ma w sobie nic ladnego procz nog!

Gość enigma_ag
pewnie ze mucha nie ma porownania! wojcik jest poprostu beznadziejna-przeciatna i bezbarwna blondynka,jakby jej zmyc caly makeup wygladalaby jak smierc-a mucha.hmmm niodzio ma przesliczna buzke =)

Gość spryciulkaaa
Jak ktoś napisał już wcześniej między Muchą a Wójcik jest kilkanaście lat różnicy, Uważam ,że Magda która ma tak pod czterdziestkę wygląda naprawdę dobrze, widziałam ją niedawno w Klifie i na żywo jest zdecydowanie ładniejsza, dobra figura, świetnie ubrana, ładna buzia, z przyjemnościa na nią patrzyłam, mój znajomy tez potwierdził, że wygląda zdecydowanie lepiej na żywo. A Ania sympatyczna dziewczyna, nie widziałam jej na żywo, ale zdecydowanie nie mój typ.

Gość ABRA
To trochę tak jakby się dyskutowało o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy.Każda z tych pań reprezentuje inny typ urody i każda z nich jest ładna.

Gość yawirowania bey konca
to prawda innz pryedyia wiekowz, innz tzp urodz, ale ja wole Magd Wjcik, Ania Mucha to szmpatzcyna dyiewcyzna, ale taka podfruwajka, a Magda Wjcjk to kobiecosc.

Gość zawirowanie bez konca
klawiatura misię upiła, czy co?, więc Magda Wocik i Ania Mucha, to inny przedział wiekowy, inny typ urody, ale Ania to sympatyczna dziewczyna, ale taka podfruwajka, a Magda to kobiecość, klasa i styl, ja wolę kobiecośc.

Gość slicznotka***
hello sorry ale kto ma cos do dziewczyn z figura modelki??? ja jestem np bardzo szczupla i mam dlugie do pasa wlosy (ciemne). ale mysle ze tak jak wiekszosc z was wole anie. aha! i nie mam nic przeciwko troszke grubszym dziewczynom ale przeciwko tlusciochom to juz troche... papatki! ps robicie mnostwo bledow ortograficznych! jak tak mozna???

Gość Izka15
Ja uwielbiam Muche a te troche kilogramów wlasnie jest w niej fajne i koniec to jest jej sprawa i wogóle MUCHA GÓRĄ jest super i tyle

Gość zapodała prowokację i zwiała
lubicie Muchę bo nie jest powalająco piękna :P