Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grazynka26

Olejek pichtowy na katar i opryszczkę!

Polecane posty

Gość grazynka26

Witam dziewczęta! Dwa tygodnie temu zaczął się u mnie katar i za namową koleżanki kupiłam Olejek pichowy FIRMY ALTER MEDICA, który do stosowania wewnątrz i na zewnątrz ciała. Już po dniu stosowania o katarze mogłam zapomnieć, ale to nie wszystko. Wczoraj zaczęło się swędzenie na wardze, dużo osób wie co to znaczy i też posmarowałam swędzące miejsce olejkiem i dziś nie tylko nie swędzi ale również nie śladu po zaczerwienieniu :-). Rozmawiałam z koleżankami o olejku tej firmy, podobno jest najlepszy i najmocniejszy. W każdym razie z moich obserwacji wynika, że jest skuteczny, a to jest najważniejsze :-). Pozdrawiam Grażyna

ja używam olejku pichtowego z Nu Skin i też jest bardzo skuteczny :) nie sądzę, żeby olejki mogły się jakoś różnić właściwościami, oczywiście pod warunkiem, że będzie to 100% olejek.

Gość grazynka26
Justa olejek pichtowy z firmy Alter Medica to 100% olejek, bez żadnych chemicznych dodatków, barwników i konserwantów. Widziałam, że nie każdy olejek jest taki. Pozdrawiam Grażyna

Gość sloneczko2
Myślałam o olejku pichtowym firmy Laboratoria Natury ale gdy przeczytałam co się dzieje z ich Aloesami i co mają w składzie to chyba wybiorę Alter Medicę.

Gość sloneczko2
W aptece widziałam, że na olejek pichtowy Alter Medici jest teraz promocja zimowa i kosztuje 26 zł.

Gość gość
alter medica i laboratoria natury to ten sam producent :)