Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ara

Czy przez tą noc mogłam zajść w ciążę???

Polecane posty

Gość Ara

Mam pytanie. Tydzień temu byłam z chłopakiem na imprezie. W nocy do niczego nie doszło jeżeli chodzi o stosunek seksualny, gdyż nie mieliśmy prezerwatywy, jednak ja mimo wszystko boję się ,czy nie mogło dojść do zapłodnienia. Oboje byliśmy rozebrani, jego członek miał kontakt z moją pochwą, lecz nie wchodził we mnie z w/w powodu. Z jego członka wypływała kleista ciecz, zdaje się sperma. Boję się, że mógł mi ją wprowadzić do pochwy dłonią, albo w jakiś inny sposób jest to zagrożeniem. Wiem tylko , że to był 19 dzień licząc od dnia dostania ostatniej miesiączki. Z tego co wiem, to był dzień niepłodny, jednak czy mam słuszne obawy?? Rozwiejcie mi je, proszę.

Gość ja pomoge
jak nic jestes w ciazy!! raduj sie!! :D

Gość Quick - viev - jest the best
napewno zaszłaś w ciąże - lepiej szybko skontaktuj się z jakimś lekarzem i zacznij zbierać dziecięce ciuszki.

Gość Ara
Pytam się poważnie :/ Dla was to może głupi problem, ale dla niektórych nie :/ No ale mniejsza o to :|

Gość mk..mmm
jesteś w ciąży jak nic powaga :) idz szybciutko do wteryniarza

Gość Quick - viev - jest the best
Ja mówiłam poważnie sama tak zaszłam w ciążę. Niby nic a jednak.

Mnie sie wydaje, że mogłabys w ten sposób zajść w ciążę, gdyby faktycznie to był płodny dzień. Ale w 19 dniu raczej nie powinnaś.

Gość współczuję...
bo jak zachodzić to normalnie podczas stosunku a ni w taki bezsensowny sposób... :o

no dajcie spokój dziewczyna pyta a wy sobie żarty robicie .POwiedz ilo dniowe cykle masz? z reguły powinien to być dzień niepłodny a pozatym w ciążę nie tak łatwo zajść jak się wszystkim tu wydaje .

Gość wszystko mozliwe
acha

Gość lalllka
idz pędm po 2tabletki postinoru....wtedy na stowe juz nie bedziesz

Gość mozliwe
ale powiedziane, nawet w tej kleistej mazi nawilzajacej penisa sa plemniki... zrob sobie poprostu test ciazowy, wiem ze to stres ale bedziesz miala pewnosc... woz albo przewoz... trzymam kciuki ze jednak nie jestes:) pozdrawiam