Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bea74

Kto miał operacje plastyczna????

Polecane posty

Gość karo82
hejka! interesuje mnie operacja zmniejszająca biust- chciałabym wiedzieć ile kosztuje, jak jest po operacji, no i jeśli mogłybyście mi polecić dobrego chirurga na śląsku! w czasie ciąży i karmienia piersi powiększyły mi sie o trzy rozmiary i bardzo mi to przeszkadza! prosze o rade!

Gość Dr Sankowski
jest najlepszym plastykiem w Polsce. m.in. poprawia to, co spartaczyli inni. operuje gwiazdy. ale na konsultację trzeba czekać kilka miesięcy... teraz np. zapisują na początek sierpnia, ale myslę że warto.

o \"cudownym\" Sankowskim tez są opinie, poczytajcie sobie dokładnie i wtedy wybierajcie klinike i dr. rankingi takze nie oddają prawdy, bo za miejsce w rankingu tez płacą.

Gość ja mialam
nosek :)

Gość a ja bym
chciała się pozbyc garba na nosie. Jak myślicie ile to może kosztować? Zmieszczę się w 4000zł za wszystko???

Gość po Sankowskim
i po Skupinie tez niektorzy musieli robic poprawki .Sankowski ma wiecej nieudanych zabiegow ,a Skupinowi sie to rzadziej zdarza,ale niestety tez nie jest super chirurgiem.Z tym,ze jak Sankowski cos spartoli to przynajmniej potrafi sie przyznac do tego i zrobic darmowa korekte poprawkowa ,a Skupin udaje ze nic nie ma co trzeba by poprawiac .Tylko to dziwne bo inni lekarze to widza jak tez znajomi i rodzina tej osoby,ale tak jest najlepiej udac ,ze jest wszystko w porzadku i unikac odpowiedzialnosci :0 Z tego powodu mam wielki szacunek dla Sankowskiego chociaz nie chcialabym zeby mnie kiedykolwiek operowal bo talentu to on nie ma.

Gość jestem po
jestem po operacji powiększenia biustu oraz dwóch operacjach korekty blizn powypadkowych (właściwie odwrotna kolejność). Operację wykonałam u Pana, który wykonuje wszelkie poprawki po innych chirurgach - mianowicie - prof. dr hab. dr hc. Kaziemiarza Kobusa w Polanicy Zdroju ( Profesor jest wieloletnim dyrektorem Szpitala w Polanicy, wykładowcą w kilku szkołach oraz autorem szkoły chirurgii plastycznej - nie budynku, rzecz jasna , jako szkoły). Za operację (cyców) zapłaciłam 11.000 zł 8 m-cy temu ( implenty+operacja) zakwaterowanie w rewelacyjnych warunkach z całodobową opieką medyczną i pełnym wyżywieniem oraz wizytami kontrolnymi u Profesora - 130 zł za dobę - ja byłam 4 doby po operacji - ale kwestia długości pobytu zależy, jak wiadomo, od wielu czynników). Wiem, że cena jaką zapłaciłam za operację jest - biorąc pod uwagę ceny w innych placówkach - stosunkowo wysoka, jednak po operacji nie miałam żadnych powikłań, na implanty dostałam dożywotną gwarancję na piśmie, poza tym Profesor jest nie dość, że obecnie najwybitniejszym specjalistą w swoim fachu (to zarówno moja opinia, jak i innych) to również przemiłym Człowiekiem, naprawdę bardzo Go cenię. Czeka mnie jeszcze kilka operacji blizn powypadkowych - po dwóch operacjach wykonanych przez Profesora wyglądam jak CZŁOWIEK - ze względu na wciąż opadającą powiekę, na pewno - o ile jeszcze będzie pracował w zawodzie - operacje te wykonam u Niego. Polecam szczerze Wszystkim Profesora, mimo tego, że się wysoko ceni. Pozdrawiam.

Gość kasiulka6
A słyszałyście o Zbigniwie Bazanie - klinika w Katowicach. Jaki jest, bo mało o nim słyszałam - operacja u niego kosztuje od 3500 - 5600.

Gość kasiulka6
za nos...

Gość kukuruku
paula dzieki za odpowiedz :)troche sie wystraszylam tym czasem noszenia opaski ,mam nadzieje ze sie zdecyduje w koncu ,ale pewnie zostawie to na lato.........

Gość dobrze mysle
powiekszanie ust to wszczykniecie kolagenu? po jakim czasie sie wchlania i trzeba zabieg powtarzac..

uwazam ze nawet noszenie opaski 3 tyg. jest tego warte...po tylku latach moge związać włosy i zrobiłabym to ponownie. jest to zabieg bez narkozy więc nie ma się czego bać..... ja jestem zadowolona i nie załuję :)

Gość aggggaaaa
dr Kobusa tez polecam (mimo ze dla pacjentow nie placacych czyli takich z roznywmi wadami, po wypadkach itp jest cholernie nie mily) ale fachowiec bardzo dobry polecam tez dr Stepniewskiego, chyba pracuje aktualnie w oklicach Poznania, a kiedys pracowal w Polanicy, byl zastepca Kobus aczy jakos tak. bardzo mily pan a co najwazniejsze super fachowiec. dzieki niem wygladam po ludzku. i zeby bylo zabawniej jak przestal pracowac w Polanicy pojechalam do niego prywatnie i to co poradzil wcisnelam Kobusowi jako jego pomysl i sie nabral :) co mnie cieszy bo mialam kolejna operacje poprawiajaca wyglad

Gość aggggaaaa
=>jestem po - moze on jest "przemiłym Człowiekiem" ale tylko dla tych ktorzy placa; nawet jak wchodzil na dzieciecy odzial nigdy sie nie usmiechal. ale usmiechac sie nie musi, niektorzy tacy sa. tylko on potrafil powiedziec komus kto ma twarz zmaskarowana i marzy zeby moc sie na ulicy pojawic ze on juz wiecje nie bedzi eprowadzil leczenia, teraz moze sobie to przypudrowac itd. albo znajomej ktora miala zle zalatane podniebienie i plyny wylewaly jej sie nosem powiedzial ze przeciez to nie przeskzadza i ze on nie bedzie sie tym zajmowal a po daniu lapowki jakos od razu sie zajal..:/....

Gość jestem po
Aggggggggguniu. Ja osobiście poddałam się operacji nie tylko biustu, ale także blizn powypadkowych u Prof. Kobusa - tyle, że prywatnie , a ie z NFZ-tu. Nie mam zastrzeżeń co co podejścia (jako fachowca) Profesora do moich problemów (zarówno w kwestii cycuchów jak i szpecących - bardzo, jak sam to określił - blizn po wypadku) przeszłam już u Nieo w sumie 3 operacje - 2 na blizny, 1 na cycuchy - jestem usatysfakcjonowana w pełni, zarówno przy bliznach , jak i przy cycuchach nie uśmiechał się do mnie, ale otoczył mnie fachową opieką, wykonał rewelacyjnie swoją pracę, nota bene spotkałam się już z Jego odmową w kwestii operacji ( i to prywatnie, np. przy okazji pierwszej operacji moich blizn, jedna dziewczyna wyszła oburzona z Jego gabinetu, bo nie zgodził się na operację powiększenia pośladków, nieelegancko spytałam dlaczego odmówił (czasem bywam bezczelna, jak mnie coś irytuje) - odpowiedział, że ewentualne "usterki" po operacji i jej cierpienie, w sytuacji kiedy ma śliczną pupę nie pozwalają mu na zrobienie dziewoi krzywdy......oceń to jak chcesz......;) kiedy ja się zdecydowałam na operację biustu i zadzwoniłam do Niego, powiedział mi żebym przyjechała na wizytę. Podczas wizyty najpierw powiedział mi, że z tego co widzi to mam ładny biust, ale gdy za jego prośbą zdjęłam stanik powiedział "no fakt...,...niewiele tego tu"....i zrobił mi operację. Podobnie było w kwestii blizn. Jak pierwszy raz dzwoniłam do Niego, powiedział, że musi je najpierw zobaczyć - jak zobaczył Jego słowa brzmiały mniej więcej tak "któż to panią zszywał???? nie odpowiedziałam.....po krótkim milczeniu spytał dlaczego nie robię blizn z NFZ-tu, gdyż ze względu na to, że są widoczne i to bardzo, przysługuje mi operacja na kasę chorych - powiedziałam, że próbowałam, ale nie chcą mi zwrócić ewentualnych kosztów - zaproponował pomoc - odpowiedziałam, że nie mam sił walczyć, oczywiście blizny skorygował prywatnie.......wyglądają świetnie, w końcu ie wyglądam jak zszyta na okrętkę). Reasumując: ja jestem osobiście po trzech operacjach bardzo zadowolona z rezultatów, owszem Profesor nie jest skłonny do uśmiechania się, ale jest - wiem to na pewno, z doświadczeń przeżytych na własnej skórze - świetnym fachowcem.......następną operację powypadkową mam zaplanowaną na maj tego roku. Na pewno nie dam się kroić innemu chirurgowi, choćby najpiękniej się uśmiechał.

a ja słyszałam że świetnym specjalistą jest dr dmytrzak ze szczecina bodajże w tygodniku wprost jego klinika zajęła pierwsze miejsce w rankingu wiecie coś o tym? ja chcę zrobić operację nosa bo w dzieciństwie miałam wypadek ale ciągle mnie jeszcze nie stać

Gość idi
no wlasnie... jak to jest z tym dmytrzakiem??? mial ktos 'robiony' przez niego nos? plisss:)

Gość maratika
ja miałam uszy u Bieńkowskiego w Bydgoszczy, nadal jest ok (minął ponad rok), ale mojej kumpeli wszystko wróciło do stanu sprzed operacji po jakichś 6 miesiącach

Gość poprawiałam uszy
u sankowskiego- miałam mocno odtające, ale jedno ucho mu nie wyszło i po kilku tygodniach poprawiał je. po kilku mcach zaczeło mnie jedno bolec i ropiec, poszłam, wyjeli mi jakiegos druta...i ucho ODSKOCZYŁO!! prawie 9mcy po operacji. poprawił i juz rok nic sie nie dzieje- poprawki były za friko, ale wycierpiałam sie troche. nie żakłuję, bo to byl mój ogromny kompleks- a ze takie zabiegi nie zawsze sie udaja- mysle ze nie ma reguły, kto to robi....

Gość maratika
do poprawiałam uszy: też miałam robione uszy, ale żeby mi jakiś drut tam wsadzili?!? przecież to jest tylko nacięcie chrząstki i ułożenie jej na nowo! jaki drut?!?! a tak poza tym to dobrze, że już masz i tak dobrze - moja kumpela nie pojechała na konsultację dwa miesiące po operacji (lekarz chciał dodatkowo kasę za to, jakby nie mógł tego wliczyć w cenę zabiegu), no i jak minęły kolejne 4 to wszystko wróciło dso tego samego kąta odstawania...

Gość problemzuchem
bardzo byla bym wdzieczna gdyby ktos mi dal jakies namiary dobrego szpitala w ktorym dokonuja operacji zmniejszajacej ucho, bo mam pewien defekt odstaje mi jedno ucho i nie wiem gdzie sie z tym zwrucic.Czy ktos mial taka operacje??? ile to kosztuke??? jak wyglada ucho po operacji ,bardzo byla bym wdzieczna gdyby ktos pomugl rozwiazac moj problem

Gość a ja dzis mialam..
a ja dzis mialam operacje plastyczna uszu. Boli teraz dopiero jak zaczelo schodzic znieczulenie miejscowe. Boje sie troszke bo jedno uszko boli bardziej. Kurcze, boje sie ruszyc zeby mi szwy nie popekały ;( chyba jestem przewrażliwiona. ;( mIal tak ktos? tez was bolalo?

Gość VELA_LA
Witam Po karmieniu mojej córeczki niw posostało z moich pierci prawie nic -nadmiar skóry i ogólnie fatalny wygląd. Denerwowało mnie ciągłe wypychanie staników podwójnymi poduszkami, by wyglądały, tak, jak bym chciała. Zdecydowałam się na operację plastyczną biustu około 4 miesięcy temu. Po zabiegu bolało, jak dla mnie nie bardzo, bo każdy ma inny próg znoszenia bólu. Po około tygodniu byłam już do "rzeczy". Efekt jest zajebisty, samopoczucie super, męskie spojrzenia w to miejsce, no i nie muszę chować moich piersi do stanika - są przecudowne. Wygladają fantastycznie bez oprawy :) Gdybym miała zrobić to jeszcze raz - zrobiłabym bez wahania. Kolerzanki nie ma co się zastawiać i zabierać się do roboty, bo tylko wtedy przekonacie się jakimi innymi kobietami zostaniecie :) Jak najbardziej POLECAM tego typu zabiegi. Pozdrawiam te które jeszcze się wahają i te, które to zrobiły :)

Gość Olenkaxxx
Dr Dmytrzak ze Szczecina- oj, tak rewelacja. Odpowiadam tu szcegolnie na pytanie zadane wczesniej. Fisia- ja zrobilam powiekszenie biustu u Dr Dmytrzaka 10 dni temu. Jestem zachwycona lekarzem ,jego podejsciem do pacjeta, opieka pan pielegniarek po operacji. Daje im najwyszze mozliwe noty! Cudowne miejsce. Zawsze mialam kompleks na punkcie mojego malutkiego biustu i podjelam decyzje.Wybralam te klinike wlsnie dlatego,ze wg Wprost i Newsweeka to najlepsza klinika w Polsce w roku 2006. Nareszcie moje marzenie sie spelnilo, oczywiscie nadal jestem obolala ale wiem ,ze to minie, warto poczekac na efekt koncowy. Jezeli ktos ma kompleks i potrzebuje poprawic to czy owo to naprawde warto!!! Szybko podjac decyzje, spotkac sie z lekarzem na konsultacje i juz.. po jakims czasie zapomnimy o naszym defekcie i moze pozniejszym bolu. Powodzenia w spelnianiu marzen!!! Olenka

Gość flaczek
mam pytanie czy ktos z obecnych na forum robil plastyke calosciowa brzucha i jakie efekty byly i ile placil za operacje jakies powiklania

Gość Poprostu JAD
Hey wam dziewczyny ja mam zamiar zrobić sobie operacje nosa oraz powiększenie ust chyba robi to się poprzez wstrzyknięcie botoksu? :D

Gość rozpaczona magda
właśnie kto miał operację na odstające uszy?????? jaka jest najlepsza klinika w Wawie??????? błagam powiedzcie mi. czy to dużo kosztuje chce iść na operację i szukam dobrej kliniki.pomocy

Gość Ile kosztują operacje
powiększenia biustu i gdzie?

Gość rozpaczona magda
tzn. kochana zabiegi powiększające piersi kosztują z tego co wiem gdzieś 7500-8500zł. =)