Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silvia27

Jaki wózek???

Polecane posty

Dzięki Isabell :) Chciałabym wózek wielofunkcyjny lub głęboko-spacerowy, w miarę lekki bo niestety nie mamy w bloku windy a mieszkamy na samej górze :( i chyba z pompowanymi kołami gdyż we Wrocławiu jest dziura na dziurze ;) a poza tym bardzo często jeździmy w górki ;) Liczy się tez jego wielkość po złozeniu i waga. Co do ceny to myślę że max.1500zł Ciekawe czy z takimi wymaganiami znajdziemy coś fajnego :)

Dzięki Isabell :) Chciałabym wózek wielofunkcyjny lub głęboko-spacerowy, w miarę lekki bo niestety nie mamy w bloku windy a mieszkamy na samej górze :( i chyba z pompowanymi kołami gdyż we Wrocławiu jest dziura na dziurze ;) a poza tym bardzo często jeździmy w górki ;) Liczy się tez jego wielkość po złozeniu i waga. Co do ceny to myślę że max.1500zł Ciekawe czy z takimi wymaganiami znajdziemy coś fajnego :)

Isabell, ale dziwoląg :/ wygląda jak założony na spacerówkę fotelik samochodowy ?!?! W takiej wersji to zdecydowanie mi się nie podoba :) Ja znalazłam wczoraj jeszcze inne zdjecia ale musze poszukać bo nie pamiętam jak to była stronka.

no to jak mowisz ze dziura mna dziurze we wroclawiu i czesto w gory jezdzicie...to.... napewno nie graco... pompowane kola musze byc na 100%... ja potrzebuje głęboki wózek bo spacerowy mamy juz zakupiony...(taka smiesznota nowoczesna-ale tatusiowi sie podobał no i po prezentacji w sklepie zdecydowalismy sie....) najpierw spacerowke żesmy zakupili,a teraz glebokiego szukamy... :) ciekawe co znajde... sama nieiwem czego chce.. mi nie zalezy na lekkosci i na pompowanych kolach.. na kilka m-cy tylko... moze jaka kolezanka ma jakis wozek na zbyciu-musze popytac... pozdrawiam🖐️pa

moze sie myle, ale wydaje mi sie, ze wozeczki graco glebokie (typowe gondolki) nie sa u nas dostepne. kiedy chcialam sama kupic wozek i szukalam taki ktory bedzie ladny i funkcjonalny (ciagle porownywalam do chicco c1 trio) to powiedziano mi, ze graco nie ma gondoli ale cos miekkiego z szelkami do przenoszenia na jej ksztalt. takie nosidlo wklada sie na rozlozona spacerowke. widzialam to u mojej kolezanki z maluszkiem w srodku i przyznaje ze wozek stracil dla mnie swoj urok. wygladalo tak jakby dziecko zostalo w nim gdzies gleboko schowane zwlaszzca gdy budka jest rozlozona. moze to tylko moje subiektywne odczucie. rzeczywiscie w katalogach graco, ktore mam na rok 2004 i 2005 nie bylo wozkow z gondolami (jak na podanej stronie). poza tym wozki graco sa chyba najbardziej popularne (przynajmniej w moim miescie.

U nas to właśnie GRACo i to tego modelu co nam sie podoba to nie widziałam jeszcze ani jednego. Natomiast prawie każdy wózek to chicco lub czasem można zauważyć inglesina. Na żywo nie widziałam GRACO więc nie wiem jaki jest na prawdę, opieram sie tylko na razie na Internecie ;) Będziemy musieli wybrać się do paru sklepów i popatrzeć co w nich jest. Wiem że na pewno nie kupimy Chicco. Natomiast co do reszty to temat nadal otwarty ;)

Moim zdaniem najlepszym wózkiem jaki kiedykolwiek powstał na świecie jest ten marki GRACO. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Wózek jest lekki, ma duże koła, które super się prowadzą i szybko się składa.

Gość gość
my mamy anex sport, i wyglada super i w uzytkowaniu tez jest d**er, wart swojej ceny, dzieki temu, ze się prowadzi bardzo lekko, a koła są stworzone do przeroznych terenow

Gość gość
A nie myślałaś żeby ciut dołożyć aby wózek był na prawdę dobry i się nie rozleciał ? Ja mam anex cross i tak jest najlepszy wybór jaki zrobiłam . Fakt nie jest może mega tani ale wart swojej ceny .

Gość Karrolaxx
Wybierając wózek dla mojego maleństwa tylko o tym myślałam i właśnie postawiłam na anexa tylko model Sport. Nie żałuję bo sprawdza się idealnie.

Gość gość
wózki anex bardzo popularne teraz, duzo osob poleca