Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -- załamana

celulit w ciązy

Polecane posty

Gość -- załamana

macie jakieś balsamy na celulitis w ciąży. Jestem w 5 miesiącu i robi się coraz bardziej widoczny. Naprawde okropnie to wygląda. Podobno balsamy w ciąży na bazie ekstraktów z owoców są szkodliwe dla kobiet w ciązy. Proszę o jakieś sposoby i balsamy dozwolone dla cięzarówek

Ja nie uzywalam nic na celulit, smarowalam sie jedynie kremem przeciw rozstepom :-) a po porodzie celulit sam znikł :-)

Gość -- załamana
A już sie wystraszyłam żę jeuuuuuuuu pisze na serio :) ale się uśmiałam. Pomyślałam że wariatka jakaś - taka naturalna.Jak mnie panie boże stworzyłeś tak mnie masz :) właśnie znalazłam jakiś krem na celulit kOlastyna, dla kobitek w ciąży. CIekawe czy działa. BO jak nie to pozostanie mi modlić się żeby zniknął jak brednie chyba jeszcze jakieś masaże trzeba będzie robic

Gość -- załamana
Jednak rezygnuje z walki z celulitem. Pragne mieć dodatkowo rozstępy i piersi do pasa. To takie matczyne :) ale ten smalec i cebula to niezła myśl :) oczywiście żartuje

Gość -- załamana
Kwiat śniegu, najważniejsze to zmądrzeć jak najprędzej. Jeżeli jesteś w ciąży to pamiętaj o dziecku. NIe wolno używać żadnych środków pielęgnujących. Jak ci będzie ciężko spojrzeć w lustro powtarzaj "jak mnie panie boże stworzyłeś, tak mnie masz" Jezu miała racje we wszystkim jest chemia. Chyba trzeba krowe kupić, bo przecież mleko sklepowe to też sama chemia. Czy ma ktoś krowe do sprzedania?

Gość -- załamana
jak kupie krowe, będę wam dawać mleko ( za darmo ) . Mam nadzieje, że trawa pod blokiem jest zdrowa. Jejku, kwaśne deszcze przecież są to trzeba stajnie postawić. Od jutra zaczynam. Ale ma ktoś krowe do sprzedania ????????????????

Gość -- załamana
co z tą krową????

Kolorowa - domyśliłam się, wychowywanie dziecka nie odebrało mi jeszcze rozumu (ani urody:p ) no, ale... uśmiałam się naprawdę :D :) dla Ciebie

Gość -- załamana
jak nie dostanę tej krowy to nie będę się zdrowo odżywiać. Co z tego że piersi będą do pasa, tyłek w rozstępach i celulitisie. Jak zdrowego mleka nie będę miała

Załamana... ja bym partycypowała w kosztach utrzymania krowy, ale... gdzie ją trzymać, jak się ma, cholera, mieszkanie w bloku? :p :D może w wannie....

Gość -- załamana
sama się zastanawiam, ale myśle że nie ma co ukrywac krowy. Ja będę matką !!! każdy powinien zrozumieć. Przecież nie ukrywamy rozstępów, piersi do pasa to dlaczego ukrywać krowę??? Myśle, że Mućka na balkonie nikomu nie będzie przeszkadzać.

Gość -- załamana
Mysle, że odchody sąsiad posprząta :)

ehh za zimno !!zeby dawała dobre mleczko trzeba traktować ją po ludzku!!!a na balkonie wychoduj zdrową zieloniutką trawkę i uwarzaj żeby ptaszki na nią nie srały, wiesz ta ptasia grypa!!!!

Gość -- załamana
Wiecie co ja ostatnio w Lidlu kupiłam takie pasy na rowery. POdciąga się je i rowery wiszą pod sufitem. Jak tak powiesze krowe to łatwo będzie mi ją doić. Tylko skąd tą trawę.

Gość -- załamana
z doświadczenia wiem, że grzyby w łazience łatwo można wyhodować, ale czy trawe też? Czy krowa lubi grzyby łazienkowe???

krowa zje wszystko ale nie wiem czy mleko grzybowe bedzie dobre, proponuje wychodować sobie własnego grzyba no wiesz gdzie:D:D:D:D:D co matczyne to zdrowe!!!!!!!!!

Gość -- załamana
ale czy to krowie wystarczy??? jak będę ją karmić grzybami własnej roboty. Czy może zebrać koleżanki i dla dobra dziecka poporosić je żeby też sie udzieliły w dokarmianiu krowy? Mam też obiekcje jeżeli chodzi o wanne. Otóż w wannie miałam prac pieluchy tetrowe, a teraz to nie mam gdzie. POdobno własnoręcznie wyprane pieluchy są najlepsze dla pupy niemowlęcia. I co tu wybrać? I co z tą krową ??? jezu ale sie narobiło. Z drugiej strony jak wannie będzie krowa to łatwiej wyhodować grzyba własnej roboty

wiesz co ja radzie nie od kolezanek, niech ojciec dziecka co jest juz w posiadaniu jednego yhhm grzyba zachoduje gdzieś oboj jeszcze jednego !!!niech ma w tym swój udział no nie??:D:D:D

Gość -- załamana
myslisz, ze poczuje się naprawde ojcem. Chyba masz racje, niech wie jak to jest. Niby dlaczego ja mam tylko się poświęcać. Jezu budzie się we mnie feministka. Jeszcze mnie zostawi, ale albo grzyb albo alimenty>Wybór należy do niego :)

tak zgadzam sie!!! nie ma tak lekko!! dlaczego my musimy sie martwić o GRZYBY SPOWODOWANE GRZYBAMI OD FACETÓW no i wreszcie o krowe!!!GRZYB albo ALIMENTY!!!!

Gość -- załamana
jestem cciooppąąą i wy też

jejku ktoś sie podszył.Lepiej pisze pod swoim nikiem bo mam fana I do tego ciopą jestem :)

tak sie zastanawiam ile krowa może zjeść. bo nie wiem ile zażądać tych grzbów. Czy grzyby mogą być różne czy lepiej jednego gatunku (rasowe)