Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirella30

tania odziez

Polecane posty

Gość mirella30

dzien dobry!chcialabym otworzyc sklep z tania odzieza ale nic na ten temat nie wiem.moze ktos z was ma taki biznes?co powinnam zrobic zeby moc otworzyc taki sklep?ile kasy wlozc?czy to jest oplacalne wogole?prosze o rady i wskazowki!pozdrawiam serdeczie :)

Gość mirella30
czy ktos moze nam pomoc w tej sprawie?bede wdzieczna za wskazowki:)

Gość listki laurkowe
mój facet miał kilka lat temu ale splajtował... natomiast widzę, że niektóre sklepy istnieją wiele lat i mają się ok.

Witam ja pracowałam kiedyś w takim sklepie (ale szefowa znalazła dziewczyne której płaci mniej) . Sklepik ter różni się troche od innych dlatego że wszystkie rzeczy były poukładan według rozmiarów to znaczy od 32-40 na jednym wieszaku a od 40 do góry na innym oraz były poukładane znaczy że swetry razem bluzki koszulowe razem itd wchodząc do sklepu widoczny był ład i porządek a nie jak w inych sklepach tego typu wszystko wisi razem . Wiem że odobą kupijącym dzięki takiemu pogrupowani jest wygodniej szukać wybranj rzeczy i nie myślcie sobie że szli i oglądali tylko np swetry przeglądali wszystkie ubrania . No i klijentki lubą jaki im się pokazuje co przyszło nowego w dostawie albo co jest ładnego ni trzeba tego robić ale to zwiększa sprzedaż wiem to z doświadczenia . pozdrawiam

Gość gość
tania odziez jest okej :) ja mam swoj ciuchland i ubrania kupuje z www.wilowscy.pl i naprawde spoko ;) jestem zadowolona