Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla macocha

Lactovaginal

Polecane posty

Gość zla macocha

Czy ktos stosowal Lactovaginal, jesli tak to jak dlugo i w jakich dawkach?czy na uplawy rzeczywiscie pomaga?

Lactovaginal zawiera bakterie kwasu mlekowego, które regulują florę bakteryjną pochwy. Jednak jesli masz poważna kandydozę nie pomoże. konieczna jest wizyta u ginekologa, wymaz, i odpowiednio dobrany lek na receptę. Dobry lek na lekkie zapalenia.

Gość zla macocha
dzieki za odp. a moze ktos to bral? pomogl wam?

Gość mi na przykład
pomaga, ale nie w leczeniu, ale w utrzymywaniu sie bez grzyba. zawsze po okresie, biorę orzez parę dni. na stan zapalny już nie pomoże, bo same pałeczki kasu mlekowego nie wybiją komórek grzyba. one tylko nie pozwalają mu się rozwijać.

Gość no własnie
ok. pół roku temu wyleczyłam się z grzybicy pochwy (niestety miałam po antybiotyku i lekarz nie polecił mi lacto) , teraz stosuję raz na tydzień tak zapobiegawczo, a teraz zamierzam wybrać całe opakowanie w ciągu 10 dni -- mam zapalenie oskrzeli, no i bez antybiotyku nie da rady, więc musi być ochrona przecigrzybiczna.

Hrabina stosowała po zapaleniu oskrzeli , lekarz przepisuje jej za kazdym razem gdy podaje antybiotyk :) trzeba uwazać żeby sie nie wyjałowic nie tam gdzie trzeba :D

Gość fdfgfgf
a za czasow hrabiny byli ginekolodzy?

Gość nat198567
lactovaginal na prawde pomaga!po nim nic mnie nie piecze,nie mam uplawow.biore go dopiero 3dzien a jest wielka poprawa-polecam!!!pozdro !

Gość salsasa girl
Ja od czasu do czasu stosuje lactovaginal - zawsze jak "pieczę" i jak biorę antybiotyki (mocne). działa od razu ....polecam serio..

Gość ewqa2
A ja jestem na ten lek uczulona, dla mnie sie nie nadaje...