Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany ktos

Ciekawe zareczyny ?

Polecane posty

Gość zakochany ktos

Witam nadchodzi ten dzien w ktorym oswiadcze sie mojej kochanie ... ! :) I tu pytanie do was moze macie jakies ciekawe pomysly jak i gdzie osiadczyc sie mojej kobiecie zeby sie nie domyslila ? :) ... chcialbym zeby bylo to mile zaskoczenie... restauracje itp odpadaja bo zaczyna sie domyslac...

Gość zszokowany
Ty powaznie chcesz sie zenic ????????? Zglupiales ??????????

Gość zakochany ktos
jezu co ci faceci maja... dziwne ze dorosłem i weim ze ta jest tą jedyna.. ? juz nie mam 18 lat...

Gość normalny mezczyzna pl
To jest forum dla kobiet a dzisiejsze polskie kobiety nie sa zbyt romantyczne , mysla tylko o seksie. Dlatego zgadzam sie z przedmowca ze chcac sie z nimi zenic to trzeba chyba zglupiec. Poszukaj sobie jakiejs milek Ukrainki lub Bialorusinki , one Ci dadza szczescie.

Gość zakochany ktos
No wiecie mam już prawie 20 lat i mysle że to czas najwyższy , nie ma na co czekac a co mi tam a na boki i tak bede sobie skała tak jak to robie cały czas , to nic nie zmienia taki slub tylko chce miaec stała jakąs abu domem i garami dziecmi sie zajmowała.

Gość NORMALANA-POLKA
DO WSZYTKICH FACETÓW!!!!!!!!! DO WASZYCH ZAKUTYCH LBÓW,INFORMUJE ZE MY POLKI NADAL JESTESMY NAJODOPWIEDNIESZYM "PRODUKTEM" NA ZONY,CHCEMY MIEC DZIECI ,ZAKLADAC RODZINY ITP ITD,ALE TEZ CHCEMY SPELNIAC SIE W SWOIM ZYCIU OSOBISTYM.ROWNIEZ NIE ZGADZAM SIE Z OPINIA ZE MYSLIMY TYLKO O SEKSIE!!!!!!!!!!!!!!!!

Tez bym chciala zeby mój facet tez mnie kiedys tak zaskoczyl..ehhhh, ale niestety nie zanosi sie narazie.. Może spróbuj namówić jej najlepszą koleżankę (oczywiscie najpierw musisz ja wtajemniczyc, zeby tylko sie nie wygadala) zeby wyciągnęła Ją z domu i np. zeby umówiły sie w jakiejś kawiarni, cukierni- nie restauracji zeby sie domyslala niczego, moze w jakiejs kawiarni np w centrum handlowym (ze niby na zakupy chca isc). A zamiast psiapsióły idz ty do tej knajpki i wtedy kwiaty, pierścionek itp.. Powodzenia życze!!

\"Zeby sie nie domyslila\".....Zycze jej zeby sie domyslila,ze ja zdradzasz łotrze sabaczy!!!

Panie\"normalny\"czyli uczucie wg Pana moze Panu zaoferowac tylko mezczyzna?>>>>>>>>>>>>co za czasy..........:>

Panie\"normalny\"czyli uczucie wg Pana moze Panu zaoferowac tylko mezczyzna?>>>>>>>>>>>>co za czasy..........:>

przeciez sa jeszcze Ukrainki , Bialorusinki itp. , one sa inne

BOGINKA >>>> szczegolnym finalem , chodzi Ci zeby konczyl w jej ustach , jestes taka sama jak one :O

Gość koobi
moj maz wywabil mnie poxnym wieczorem z domu, wywiozl do centrum i oswiadczyl sie na samym srodku placu w srodku miasta.Dodam,ze lalo i kleczal w kaluzy.Romantycznie bylo,nie powiem :-)

napisalem na innym temacie ale tutaj tez macie: wiekszosc zareczyn wyglada tak , polska dziewczyna idzie z facetem do lozka (przewaznie z jakims cudzoziemcem), potem jest wpadka i szybko musi znalezc meza , wrabia w to jakiegos polskiego chlopca , ktory sie w niej rozkochuje i potem jest slub , to wszystko wina polskich kobiet ktore mysla tylko o seksie

Na freha.pl ostatnio znalazłam ogłoszenie faceta, który chciał na parę godzin wypożyczyć zbroję do zaręczyn ;)

Panie\"normalny\"wiekszosc polskich kobiet?ta wypowiedz swiadczy w jakim pan sie srodowisku obraca,bo wiekszosci obywatelek polski na pewno pan nie zna....:)a tak poza tym prosze spojrzec na autora tematu fałszywego skorwiela,ktory wlasnie zamierza powaznie skrzywdzic sowja kobiete...

na pierwszy rzut oka widac ze to jakas PODSZYWACZKA

Gość koobi
eee...chyba nie zamierza-podszzywacz zadzialal...

Gość do szalenstwa
VERUS>>>>>> ty serio nie zauwazyles/as ze to nie on ale jakis podszywacz z tymi skokami w bok napisal??? zenada jakie to spoleczenstwo malo kumate i spostrzegawcze jest:o

niestety nie zauwazylam.......oj jaka jestem malo kumata:(........nie rozumiem tylko skad w niektorych mezzyznach taka niechec do kobiet.........?nie jestem zadna pieprzona feministka i uwazam,ze kazdy czlowiek powinien sie szanowac...niektorzy mezczyzni tezsa kurwami i co z tego?ale ja nie wydaje opini ze wiekszosc!po co ta segregacja plci?kocham Was:>........

Gość do szalenstwa
hmm.. ale jak widac mezczyzna zakladajacy ten topik jest przeciwienstwem tego o czym piszesz wiec.. niebardzo rozumiem te ataki.. jest skarb trzeba tylko umiec go odnalezc..

Gość zakochany ktos
wiecie co to forum jest dla mnie jakies porabane... ja pisze szczerze bo brak mi troche pomyslow tzn mam jeden ale nie wiem czy nie macie moze jakiegos lepszego pomyslu... ja pisze serio watek a tu ludzie albo sie za mnie podszywaja ( ta odpowiedz co koles pisze ze ma 20 lat) albo myslice ze ja dziewczyna jestem... jestem informatykiem /grafikiem, korzystam z forum takiego jak. np. frazpc.pl/board ale tam siedza raczej w wiekszosci faceci i dlatego pisze tu...

Gość zakochany ktos
a tak wogole.... to widac ze tu jacys pedal... siedzia albo nie wiem bo co w tym dziwnego ze sie bede oswiadczal ? Dziwne jest to ze Kocham moją dziewczynę i chcemy wiązać z sobą życie do końca życia... razem mieszkać , mieć dzieci i wszystko inne... coś w tym dziewnego ? bo jak tak to ci co tak uważają są pokrzywdzeni przez los albo kobietę/mężczyznę...

Gość do szalenstwa
my cie absolutnie rozumiemy wojna podszywaczom:P jaki masz pomysl? jedynie ten z kawiarnia?

Gość zakochany ktos
pomysl taki... pierwszy... dostarczone przez kuriera kwiaty do domu z liscikiem "czekam na ciebie na 3 piętrze" ... dziewczyna zjezdza a ja klecze przed winda.... pomysl drugi: kolezanka umawia sie z dziewczyna w jakims miejscu.. a co sie okazuje zamiast kolezanki jestem ja :P i pozniej spacer i jakas kawiarnia...

Gość zakochany ktos
soql dzieki nie skorzytam...

Gość zakochany ktos
soql a ile myslisz ze mam lat ?

Gość do szalenstwa
absolutnie pomysl z winda.. dodaj do tego taktyczne szczegoly typu: pozny wieczor, liscik bez podpisu tylko calus :* :) i zadzwon do mojego "felka" i daj mu pare lekcji jak zdobywac i opiekowac sie kobieta:) powodzenia. szczesciara z niej:)

Gość do szalenstwa
tylko prosimy pochwal sie jak ci poszlo oka?:)