Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość velinne

Kto ma ochote zmienić swoje życie?

Polecane posty

Gość velinne

Mam już dosyć zamartwiania się i myślenia źle o otaczajacym mnie świecie. Najwyższa pora wziąć się w garść i zacząć coś robić! W końcu życie jest takie piękne.... A Wy co chcielibyście zmienic w Waszym życiu?

Gość pani z wody
nie wiem co, ale coś na pewno!! CHyba musze przestać narzekać i więcej się uśmiechać... BO życie jest takie krótkie i na pewno nie po to się urodziliśmy,żeby się męczyć.. tylko żeby coś zrobić.

Gość argh
mowi sie ze jak kobieta zmienia cos z wlosami to znaczy ze chce cos zmienc w swoim zyciu. a jak zmieni cos z wlosami i wyjdzie z tego siano?

Gość argh
mowi sie ze jak kobieta zmienia cos z wlosami to znaczy ze chce cos zmienc w swoim zyciu. a jak zmieni cos z wlosami i wyjdzie z tego siano?

Gość euralia
A jak dokładnie zamierzasz to zrobić? Jak chcesz sie za to zabrać w praktyce?

Gość velinne
no jeżeli chodzi o mnie, to przede wszystkim więcej optymizmu i wiary w siebie, moze musze również bardziej wyjsć do ludzi i nauczyć się wreszcie żyć pełnią życia, bo życie jest zbyt krótkie, aby je tak marnować....

Gość pani z wody
łatwo mówić i obiecywać ale trudniej to zrobić..

Gość velinne
no dokładnie, ale ja myśle,że najwyższa pora cośą zmienic

Gość gość
U mnie było to tak, że nic mi się nie chciało, nie chciało mi się wyjść z domu by się spotkać z kimkolwiek. Starałam się na siłę odbudowywać jakieś stare znajomości, ale to nie są prawdziwe przyjaźnie. Czułam się strasznie samotna. Rozwiązanie przyszło jakby znikąd. Szukając w Internecie ludzi z podobnymi problemami znalazłam stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczanie aury. I nagle po kilku sesjach zaczęłam nabierać sił do życia. Teraz w wolnym czasie nie przesiaduję już w domu, lecz spotykam się z ludźmi. Nauczyłam cieszyć się z tego co mam, po prostu zmieniłam podejście. Dlatego głowa do góry, nie ma problemów nie do pokonania.

Gość gość
Życie takie piękne nie jest. Mam wielu znajomych, którzy na FB emanują swoim szczęściem i tym jak jest im wspaniale, a kiedy widzę ich w drodze do pracy dopiero widzę ich rzeczywistość, jacy są niezwykle przeciętni. Ja nie mam zdjęć na fejsie ale moje życie w porównaniu do nich jest na prawdę dużo fajniejsze. Taka mała refleksja.