Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oollaa

znacie jakis lepszy balsam brązujący od sopotu??

Polecane posty

ja znam - SORAYA 200 ml za 8 zl rewelka :D a dodam ze mam baaardzo jasną karnację wiec mialam duzo problemow z doborem najodpowiedniejszego :)

hej :-) ja tez mialam wlasnie napisac ze polecam balsam brązujący Soraya, taki w stojącej pomaranczowej tubie. Tylko ze uwaga, trzeba go dokladnie rozsmarowywac no i nie nadaje sie do buzi bo za tlusty. Jest to rodzaj takiego slabiutkiego samoopalacza, bo po jego uzyciu nieco czuc na skorze ten specyficzny zapach. Ale jest slabo wyczuwalny. Ja tez mam jasna karnacje i nie ma problemu ze porobią się po nim plamy.

pod jakim względem lepszy? np. balsam brązujący Bielendy nie śmierdzi tak bardzo, jak Sopot i schodzi o wiele bardziej równomiernie, za to daje delikatniejszy efekt.

Gość Mery....
bielendy mialalm krem bronzujacy i byl swietny... Ale i tak co jakis czas najlepsze solarium :)

Gość Athenka
Polecam karmel brązujący dax cosmetics, ładniej pachnie i ładniejszy daje kolorek.

Gość kuch areczka
dla mnie rewelacja to Johnsona Holiday Skin Lotion. co prawda ma mało samoopalacza w sobie więc trzeba kilka dni się smarowac żeby bł ładny efekt, ale: 1. ładnie pachnie 2. nie czuć tak bardzo samoopalaczowego smrodku później na skórze 3. kolor jest równomierny - żadne zacieki czy smugi, choć smaruję się nim niedbale 4. bardzo dobrze nawilża skórę