Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekoladowy miś

UwAgA , bedę cyfować... mi pomaga

Polecane posty

\" ale właściwie dlaczego ktokolwiek miałby się mną opiekowaćalbo mnie kochać?... Dlaczego oczekije od ludzi czegoś, czego sama nie potrafię...?\" \"Nie musze już dłużej czekać! NIe musze marnować swojego życia na smutne oczewikanie na coś lub kogoś, co się nie zdarza i kto nie przybywa!... Moge zająć się naprawieniem wszystkiego, co jest w moim zyicu zepsute i czego w sobie nie lubię! Mogę naprawdę natychmiast zacząć zmieniać wszystko na lepsze, na takie, jakie powinno być, o jakim zawsze marzyłam i za jakim tęskniłam, sama mogę to zrobić...\" \" Przełom nastąpił kiedy powiedziałam sobie na głos: czemu płaczesz? - Płacze, bo jestem samotna - Dlaczego jesteś samotna? \" \" Z rad o rodzinie i dzieciach wynikało fąłszywe stwierdzenie, na które dałam się nabrać..\"\"...Sugeruje ono że jeśli spotkam tego odpowiedniego człowieka to on sprawi, że moje życie stanie się lepsze, a ja wreszcie odnajde szczęście. Niestety, to nieprawda. jest to namawianie do najmniejszego wysiłku i przerzucania swoich oczekiwan, tęsknot i żali na drugiego człowieka. Jasne, że nikt nie robi tego podświadomie. Ludzie zakochują się w sobie, są szczęśliwi, ale po pewnym czasie przestają widzieć w sobiewyłącznie dobre strony i powracają do codzienności. Wtedy wracają też wszystkie ich skrywane kłopoty, kompleksy, oczekiwania i rozczarowania. I ponieważ wydaje się, że obecność drugiej osoby miała wszystko zmienić, teraz te negatywne uczucia z przeszłości smakują jeszcze bardziej gorzko i zamiast- zgodnie z radami doświadczonych profesjonalistów- zniknąć w małżeństwie i rodzinie, zaczynają roznąć coraz bardziej, rozdzielać dwoje ludzi....\" Nie wiem czy przytoczyłam dobre fragmenty ale chciałam polecić nibmi naprawde bardzo dobrą i uzdrawiającą duszę ksiązkę :) ... ...

nowiutka. I chyba jest jako polecana pozycja w empikach.. tak mi się wydawało. A te fragmenty to tylko przystawka ;). najlepsze jest o życiu i brnięcia mimo swoich słabości do celu i szczęścia :).

Gość byczywieczor
TO JAKAS GLUPIA FEMINA PISALA. Szczegolnie ten ostatni cytat. Kocha sie bezinteresownie, a nie po to zeby przelewac swoje brudy na drugiego czlowieka.

Gość tamtaramtam
@@___@@___@@__________@@@@@@____@@@@@@__@@@@@@ @@__@@____@@__________@@___@@_______@@_________@@_ @@_@@_____@@__________@@___@@_______@@________@@__ @@@@______@@__________@@___@@_______@@_______@@___ @@_@@_____@@__________@@___@@_______@@______@@_____ @@__@@____@@__________@@___@@_______@@_____@@_____ @@___@@___@@@@@@____@@@@@@_______@@_____@@@@@@@ _____________________________________________ _____________@@________@@___@@@@@@@@__________ _____________@@@@_____@@___@@______@@__________ _____________@@_@@____@@___@@______@@__________ _____________@@__@@___@@___@@@@@@@@__________ _____________@@___@@__@@___@@______@@__________ _____________@@____@@_@@___@@______@@__________ _____________@@_____@@@@___@@______@@__________ _____________________________________________ @@___@@___@@________@@@@@@@___@@@@@@____@@@@@@@ @@__@@____@@________@@_____@@______@@_______@@_____ @@_@@_____@@________@@_____@@______@@_______@@_____ @@@@______@@________@@@@@@@______@@_______@@@@@@@ @@_@@_____@@________@@_____@@______@@_______@@_____ @@__@@____@@________@@_____@@______@@_______@@_____ @@___@@___@@@@@___@@_____@@______@@_______@@@@@@@

Gość a podciągnę
bo kupiłam :)