kasiunia. 0 Napisano Grudzień 3, 2005 Czy wasz pierwszy okres po odstawieniu pigułek był bolesny? ja normalnie zdycham... nie wiem czy to normalne, nigdy wczesniej aż tak mnie nie bolało.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noooooooo Napisano Grudzień 5, 2005 tez tak mialam i mam. Jedyny plus tabletek dla mnie to byl prawie bezbolesny okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrotkaaa Napisano Grudzień 5, 2005 ja jeszcze w ogóle nie dostałam. jak brałam to oczywiście miałam cykle 28 dniowe jak w zegarku, a dziś mija 40 dzień i nic. może ktoś miał podobny problem po odstawieniu pigułek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak ma wiele osob. Napisano Grudzień 5, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak ma wiele osob. Napisano Grudzień 5, 2005 moja kumpela po odstawieniu czekala na okres 3 miesiace. W koncu poszla do lekarza po jakies tablety na wywolanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gtak Napisano Grudzień 5, 2005 To zależy od organizmu, każdy reaguje inaczej i inaczej to "analizuje", ale jak długo go nie ma to należy go wywołać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lukka Napisano Grudzień 5, 2005 a ja 3 miesiace musialam brac tabletki anty i teraz zobaczymy jak to u mnie bedzie wygladalo z okresem. niby niedlugo je bralam, ale nie wiem jak one wplyna na moj organizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrotkaaa Napisano Grudzień 8, 2005 pojawił się po 39 dniach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka. 0 Napisano Grudzień 12, 2005 ja po odstawieniu czekalam na okres 42 dni a jak juz sie pojawil to zwijalam sie przez nastepne 5, momo ze wczesniej (zanim zaczelam brac tabsy) nigdy nie mialam takich problemow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewaewa 0 Napisano Grudzień 13, 2005 ja właśnie szaleje - wiem bez uzasadnienia, właśnie odstawiłam tabletki, okres zawsze występował wtedy kiedy miał wystąpiś teraz mija 29 dzien i nic - kurde głupia jestem ale @ mógł by przyjść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uliniczka Napisano Grudzień 13, 2005 hej dziewczynki mam pytanie bralam harmonet tylko miesiac bo lekarz chcial zobaczyc jak moj organizm zareaguje na te tabletki i teraz jest 32 dzien jak nie mam okresu:( myslicie ze taki dlugi czas tez moze byc spowodowany braniem tabletek bo w sumie bralam tylko 1opakowanie :( czy moze ciaza ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uliniczka Napisano Grudzień 13, 2005 hej dziewczynki mam pytanie bralam harmonet tylko miesiac bo lekarz chcial zobaczyc jak moj organizm zareaguje na te tabletki i teraz jest 32 dzien jak nie mam okresu:( myslicie ze taki dlugi czas tez moze byc spowodowany braniem tabletek bo w sumie bralam tylko 1opakowanie :( czy moze ciaza ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach