Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZMECZONA

JESTEM CIAGLE ZMECZONA

Polecane posty

Gość ZMECZONA

Moze wiecie jakie witaminy brac czy czego brakuje jak sie jest ciagle zmeczonym.czesto boli mnie glowa...mam male dziecko i ogolnie jestem zmeczona ale nie zawsze az tak mocno... co robic?

Gość kij
czekac do emerytury

Gość cycata jadzia z miesnego
po pierwsze jest jesien-nie jemy juz tak czeto warzyw i owocow,wiec pewnie niedobor witamin tez ma na to jakis wpływ-kup sonbie jakis zestaw wit,centrum czy cos poza tym jesienia awsze jest sie troszke bardziej zmeczonym...

Ale leiej będzie jak zamiast tabletek, ktore nie dorownuja owocom i warzywom - postaraszsie uzupelnic codzienna dietkę z wiecej roslinek :].

I poruszaj się od czasu do czasu. Albo jakaś siłownia, rowerek stacjonarny albo chociazspacerki na swiezym powietrzu. To tez doda Ci vigoru.

No i jezeli nadal sie stan bedzie utrzymywał, to zrób kontrolne badania. Nie zaszkodzą, a różnie to bywa... Może będzie trzeba jedna zainwestowa w - fachowo doradzone - tabletki.

zbadaj hormony tarczycy i poziom cukru. Ciągłe zmęczenie i bóle głowy może być objawem niedoczynności tarczycy lub cukrzycy.

Gość Adan87
Te hormony tarczycy i cukier bada sie przez pobranie krwi?

Gość Zdrowiej
polecam suplementy! dzieki nim mozna w naturalny sposob uzupelnic braki witamin i mikroelementow! zapraszam do lektury! i zachecam do zdrowego zycia! www.suplementy.sklep.pl

Gość belleza
ja tez :((( i do tego mam baardzo niskie ciśnienie ;(((

Gość belleza
yhhh jakie drogie...ja dziś kupiłam zen szen zobaczymy czy pomoże..

Gość ta ElaSroczka
to reklamuje ten sklep internetowy na wielu topikach... Uważajcie :p

Gość elasraczka

Gość o wielki monolicie
jezeli jez dziennie przynajmniej 1kg warzyw to musisz isc do lekaza jeżeli nie jesz to musisz zacząć

Gość Kamoris
Ja też tak miałem ciągle tylko ZMECZONY I ZMECZONY . Nawet nie wiesz jaka jest prosta na to odpowiedz tzn. u mnie to działa . Za namową koleżanki zacząłem reguralnie oglądać serial KLAN . Tam jest taki bohater RYSIEK , jego charyzma zaangażowanie w prace , szybkość z jaką sie porusza itd itd wszystko na plus . Postanowiłem!!! Też taki będę i nawet chciałem kupić sobie taksówke żeby tak jak Rysiek pracować , ale zostałem przy firmie remontowej ( zresztą Rysiek też w tym robi ) i ne jestem już powolny baaaa jestem nawet szybki . Tylko w jednej rzeczy zostałem wolny ( ale moja dziewczyna akurat na to nie narzeka hiihii)

Gość gość
Życie bardzo mnie zawiodło. Wyobrażałam sobie tą całą dorosłość inaczej. rzucił mnie chłopak, na studiach wszyscy mieli mnie za kompletnego śmiecia, nikt nie doceniał czegoś, co robiłam przez ponad pół roku, nie miałam przyjaciół, miałam problemy z odżywianiem, koszmarny trądzik... Nie miałam też siły na nic. Ostatnio obudziłam się rano i nie mogłam znaleźć powodu, dla którego powinnam wstać. A przecież... zawsze starałam się być dobrym człowiekiem. I zawsze za swoją dobroć dostawałam prędzej czy później po głowie. Zaczęłam szukać pomocy dosłownie wszędzie. W ten sposób trafiłam na stronę http://moc-energii.pl i zamówiłam tam oczyszczenia aury na odległość. Wiem że dla wielu wydaje się to rozpaczliwym szukaniem pomocy, ale moja sytuacja zyciowa po rytuale zaczęła się zmieniać. Powoli bo powoli, ale jednak jest coraz lepiej. Coraz częściej wstaję z uśmiechem na twarzy.

zanim zaczniesz łykac witaminy, zrob podstawowe badania, nawet na wlasny koszt, to wyjdzie kilkanascie zlotych nie więcej. Moze wyjdzie jakis niedobor

Tez tak mam, gdy konczy sie lato i powoli nadchodzi jesien....dlatego w tym roku zawczasu, gdy czulam pismo nosem ze znowu bede ciagle zmeczona, ospała, bez energii i ochoty na cokolwiek zaczelam suplementowac sie revitasensem i jest spoko. Z tego wszystkiego polubilam jesien- wczesniej nie cierpialam tej pory roku bo kojarzyla mi sie z ciaglym obnizeniem nastroju i, jak ja to nazywam, taką rozlazłością- niewiadomo co ze soba zrobic