Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aktimelka emm

ratunek dla zniszczonych włosów??? !!!!

Polecane posty

Gość aktimelka emm

moje włosy ewidentnie potrzebują pomocy, mam straszne siano na głowie.... Rozdwojone końcówki, przesuszenie i brak połysku, po prostu katastrofa jednym zdaniem zniszczone włosy.... Skutkiem jest rozjaśniacz i prostownica... Pomóżcie poleccie coś aby oprawic ich kondycje... Moze jakies sprawdzone odzywki lub specyfiki domowej roboty?? tylko prosze nie piszcie zebym przestała farbowac włosy lub nie uzywała prostownicy bo to jest nie mozliwe.. lecz poradzcie mi jak utrzymac moje włosy aby wyglądały zdrowiej i lepiej!!!

żółtko(względnie dwa),kilka kropli olejku rycynowego i soku z cytryny mieszamy i nakładamy na skórę glowy i włosy(trzymamy na głowie min,45-60min.) - kurację stosujemy tak często,jak to konieczne. Zaznaczam,że papkę źle sie nakłada,ale efekty są tego warte!Włosy odzyskują blask,są mocne,sprężyste...po prostu śliczne:) Też miałam takie problemy jak ty i właśnie tylko ta,a nie inna maseczka do włosów mi pomogła.

Gość Dystrybutor
Witam Panią jestem dystrybutorem kosmetyków firmy ATW Polecam Pani szampon z algami. Ten szampon nadaje się do wlosów normalnych, delikatnych, suchych i łamliwych. wzmacnia włosy, zwiększa ich elastyczność i nadaje zdrowy wygląd. Ma właściwosci ochronne przed wolnymi rodnikami oraz infekcjami bakteryjnymi.Poprawia mikro krążenie na skórze. Zapewnia naturalny poziom pH skóry ok.5,7 tel do mnie : 0660 357 895 Zapraszam do kupowania Pozdrawiam

Gość diankas
czy mozesz kupic olejek JOJOBA? naklada sie go na wlosy i skore prze noc. (musisz spac na grubym reczniku, zeby nie pobrudzic poduszki) zmywasz szamponem rano. Po umyciu i osuszeniu wlosow znowu nakladasz jedna kropelke na rece - rozcierasz i delikatnie nakladasz na wlosy. Wtedy sa blyszczace i dobrze sie ukladaja. Jojoba to jedyne srodek pomagajacy wlosom.

Gość diankas
czy mozesz kupic olejek JOJOBA? naklada sie go na wlosy i skore prze noc. (musisz spac na grubym reczniku, zeby nie pobrudzic poduszki) zmywasz szamponem rano. Po umyciu i osuszeniu wlosow znowu nakladasz jedna kropelke na rece - rozcierasz i delikatnie nakladasz na wlosy. Wtedy sa blyszczace i dobrze sie ukladaja. Jojoba to jedyny srodek pomagajacy wlosom.

Gość majka../.
aktimelko dokładnie jakbym o sobie czytała -ja od 5 lat prostuje codziennie włosy :/ rewelacyjnie pomaga zabieg odżywczy u fryzjera ale kosztuje 45zł (w Ce-Ce) może kup tą linie z Dove regenerującą , podobno pomaga ja mam zamiar właśnie wypróbować ja urzywałam Gliss Kur płynny jedwab (szampon, odżywke do spłukiwania, i odżywke bez spłukiwania w sprayu) -też pomaga ale polecam ci Dove bo fryzjerka mi mówiła że jest skuteczna ta seria

Gość majka../.
najbardziej mnie przekonał ten zabieg z żółtkami cytryną i olejkiem zastosuje na sobie

Gość aktimelka emm
ale ktos nie dobry podszyl sie pod moj nick i wypisuje dziwne rzeczy ale dobra.... zostaje dalej przy temacie zniszczonych wlosow.... moze ktos jeszcze sie chce wypowiedziec na ten temat i cos poradzic?

Gość aktimelka emm
oo zaciekawila mnie ten sposob z zoltkiem..... wyprobuje.... tylko zastanawia mnie czy ten olejek rycynowy nie pociemnia wlosow... hmm a mam jasny blond.. a ile razy w tygodniu ta maske nakladac?? sa co do tego jakies zalecenia?? :) dzieki za rade jutro lece po olejek do apteki.

Maseczkę z żółtek i ojeku nakładamy tak często,jak chcemy:)Nie ma żadnych ograniczeń co do stosowania.Ja niniejszą maseczkę robię sobie 2x w tygodniu i efekty są niesamowite...ale zaznaczam,że trzeba być cierpliwym i wytrwałym w stosowaniu:)

Gość mandarynka125
Ja mialam wlosy mocno zniszczone od farbowania, przesuszone od prostownicy do tego łamiące sie... ale to sie zmieniło!!!! :))) i to wlasnie dzięki rekonstruktorowi Lanza, jest naprawde rewelacyjny, nigdy nie mialam takiej odżywki, efekty widac już po kilku zastosowaniach. Ja go kupowalam u siebie w hurtowni fryzjerskiej na narutowicza, ale za mala buteleczke płacialm 65 zl (125 ml) a że mam dlugie i dośc geste wlosy to ta buteleczka wystarczala doslownie na 4 mycia:( teraz na alegro kupilam duża butle litrowa:) wyszlo dużo taniej i na troche mi starczy. jak ktos jest zainteresaowany to padej link http://www.allegro.pl/item733060884_lanza_reconstructor_rekonstruktor_1l_profesional.html

słuchaj, najlepiej tym włosom walnąć dawkę uderzeniową; jak czuję, że z moimi jest już naprawdę źle, to maseczki z żółtka i oliwy co dwa dni i wkładam pod worek włosy na godzinę. plus zaczęłam teraz brać Onozis (suplement diety) żeby nie musieć ich tak co chwilę odratowywać, bo mi się to, szczerze mówiąc, znudziło. w aptece mówili żeby brać miesiąc, dwa, to powinno poskromić siano...

Gość No tabletki powinny pomóc.
Tylko cierpliwie i regularnie trzeba brać.

Gość naaastazja
Hej! ja natomiast powiem Ci tak - wiem, ze pisalas, iż z prostowania i malowania nie zrezygnujesz - a ja wlasnie zalecam Ci zero prostowania i malowania przez 6 mies. Ja kiedys mialam tak samo - rozjasniacze, prostowanie non stop - i z wlosow do pasa, zrobilo sie siano do pasa, ktore sie lamalo, rozdwajalo, wlosy wygladaly jak szmata, az wstyd.Ale ja nie sluchalam nikogo jak mi mowil nie prostuj, nie maluj, daj im odzyc, a ja nie. Raz umowilam sie na kolejne malowanie, fryzjerka mowi do mnie ze boi sie malowac bo mam tragedie na glowie, ale pomalowala, zaproponowala mi ze obetnie zniszczone wlosy zeby byly ladniejsze - i wiecie co? z wlosow do pasa zostaly mi wlosy do ramion, smieszne ale prawdziwe. I wtedy do mnie dotarlo, jaka ja bylam glupia, tak niszczylam wlosy. Zawzielam sie - 8 mies. nie malowalam, nawet mega odrosty przezylam, prostowalam okazjonalnie ( z 10 razy przez te 8 mies), uzywalam odzyki z firmy elgon do zniszczonych wlosow. I teraz jestem ja i moja fryzjerka dumna z moich wlosow - sa sliczne, zdrowe ( 300% poprawy), maja blask, bardzo szybko mi odrosly. Nawet nie wiesz jakie to fajne uczucie - miec sliczne, zdrowe wlosy. Daj zyc wlosom, oddychac - jesli tobie ktos zabieralby powietrze codzienie, bil Cie tez bys umierala i tak jest z wlosami, cebulki umieraja - za kilka/nascie lat mozesz byc lysa jak kolano.

Gość gjlygtui
rzepa-w każdej postaci,czyli szampon,odrzywka,serum,a nawet surówka-po 2 tygodniach zauważysz różnicę

Gość eliza098
Wpróbuj szampon z czarną rzepą marki eva natura. Mnie ten szamponik nigdy nie zawiódł.

Gość gość
Polecam kurację biotebalem, który ma biotynę. Działa na włosy, paznokcie i skórę. Nie tylko zahamował wypadanie, ale też poprawił ich kondycję.

Gość gość
biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!! biosraaaalem! won spamerska kuuuurvo!!!

Gość gość
najlepsze kosmetyki do regeneracji, odbudowy włosów masz na i-styl.pl. Mają tam właśnie fryzjerskie, raz zamawiałam i paczka przyszła szybko nie było problemów.