Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskie migdalki

czy wasi mezowie pamietaja o waszych urodzinach,rocznicach slubu......

Polecane posty

Gość niebieskie migdalki

zastanawiam sie czy moj maz tylko taki...czy wielu facetow zapomina....o zony imieninach..urodzinach.....nie wspomne o rocznicach slubu..... czy wy tez macie takiego,,mezusia zapominalskiego,,????

Gość ja mam
nawet jak pamieta, to mu sie nie chce nic kupowac. Mowi,ze nie wie co. Ze da forse = ale to nie to samo, niestey...Ja juz sie przyzwyczailam, bo poza tym jest ok

Gość niebieskie migdalki
hm...dobrze,ze chocizaz pamieta!

Gość ja mam
pamieta. bo mu przypominam.Ale w sumie sa gorsi

Moj maz w tym roku w listopadzie na urodziny zorganizawal mi party-niespodzianke na 30 osob..... kochany jest. Niesamowite menu bylo, pysznosci same, nic nie wiedzialam o jakichkolwiek przygotowaniach i tu takie zaskoczenie :). Podobno urzadzal to cale pol roku zeby wszyscy moi przyjaciele byli. Bylam w szoku! A tak w ogole to pamieta zawsze i o wszystkim tylko mi szkoda najczesciej tych pieniedzy ktore na mnie wydaje......

Gość TY TEŻ ZAPOMNIJ
SPRÓBUJ TY ZAPOMNIEĆ O JEGO URODZINACH CZY IMIENINACH!!!! NIE BIERZ DO GŁOWY WIĘKSZOŚĆ FACETÓW NIE PAMIĘTA . PEWNIE TEŻ KŁADĄC KLUCZYKI OD AUTA PO CHWILI OBWINIA WSZYSTKICH ŻE NIE MA=OŻE ICH ZNALĘŻĆ...?? TACY SĄ I JUŻ!!!!

Mój kiedyś zapomniał, natomiast pamiętał jego brat, który wpadł niezapowiedziany z życzeniami i kwiatkiem i zapowiedział się z żoną i prezentem na wieczór. Mój zgłupiał, potem się na mnie obraził, że mu nie przypomniałam, że mam urodziny, potem obraził się na brata, a potem zaczął sobie zaznaczać w kalendarzu :D

Gość listki jesienne
mój jeszcze nie jest mężem a juz nie pamięta... w tym roku bezczelnie mu powiedziałam dzień wcześniej, żeby przyjechał jak najwczesniej, bo jutro mam urodziny . do tej pory tłumaczyłam go tym, że zapomina, ale w tym roku, po tej informacji wiem już, że to ignorancja. ma w tyłku moje urodziny czy imieniny. na gwiazdkę ani na walentynki też nic nigdy nie dostałam. a ja... ja zawsze go obdarowuję... idiotka ze mnie jakich mało!

Gość Mój mąż ...
zawsze pamieta o naszych rocznicach, urodzinach imieninach ... , musze tobie powiedzieć że jesteśmy 30 lat po ślubie :-D Jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby zapomniał :-D PS Ale nie mysl, że jest ideałem :-D

Moja lepsza polowa zawsze pamieta o waznych datach, to raczej juz mnie sie zdarzy zapomniec niz Jemu! To On o wszystkim mi przypomina!Taka kochana z niego istotka.