Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem zerkam

to dla idiotek

Polecane posty

Gość też
Mówisz ogólnikami, nie odpowiedziałaś na moje pytanie, w dodatku posługujesz się antynickiem. No to pa, pa 🖐️

Gość DO też
A Twój niby nick "też" nazywasz nickiem?

Gość DO też
Przykro mi, że nie masz świadomości realiów dzisiejszej Polski i wydaje Ci się, że jesteś taka skrzywdzona, bo zarabiasz jedyne 2150zł. Może warto zainteresować się bliźnimi? przynajmniej na Kafe będziesz w temacie, bo jak na razie nie jesteś skoro myślisz, że przeciętny Polak zarabia tyle co Ty. Chociaż moze życie w błogiej nieświadomości jest lepsze?... Pa, pa:) dobrego wieczoru

Gość Nie otwierają
mi się linki, ale z wpisów wnioskuje, że chodzi o futra... Kiedy miałam 6-7 lat, dziadek postanowił zrobić ze mnie "księżniczke". Człowiek bardzo mnie kochał, był dla mnie jak ojciec, dawał mi wszystko czego potrzebowałam, a czego mój ojciec-alkoholik-dać mi nie mógł. Ale wracając do "księżniczki"... Kupił mi... futro z królików... Boże jak ja wyłam kiedy je zobaczyłam. Zakładałam je tylko na "rodzinne uroczystości", kiedy mama błagała mnie o to, żebym nie robiła dziadkowi przykrości. Ludzie ja wtedy miałam dwie świnki morskie, szczurka i myszki w domu... To takie same gryzonie jak te króliczki z mojego futra... Dzis mam dwa króliczi i myszoskoczka ;-) W życiu nie chce mieć prawdziwego futra!! Zresztą może ja wogóle dziwna jestem, ale również nigdy nie jadłam mięsa z królika i jeść nie będe... Kiedy są święta i mama piecze królika ja jem udka z kurczaka ;-) Gdybym go zjadła nie mogłabym spojrzeć w oczy moich króliczków :P

Gość adres ip
Wow.... tez bym chciała zarabiać chociaż 2 tysiączki, ale nie jest mi dane. A co do płaczy z prawdziwych zwierzątek, to zarabiając nawet 5000 na miesiąc nie kupiłabym takiego płaszcza. Absolutnie, powinno to być zabronione!!! A tych którzy zabiajją wsadzać do więzienia!