Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stresująca sie

Miesiączka w czasie ciąży

Polecane posty

Gość stresująca sie

Ciekawi mnie jak wygląd miesiączka i jak częst sie zdarza że kobieta misiączkuje pomimo że jest w ciązy ... jesli macie jakies doświadczenia to napiszcie prosze ... ile miałyście miesiaczek, jak wyglądały - czy były normalne, krotsze, dluzsze, spóźnione, "przyspieszone"krew miała inny kolor...? Napiszcie prosze - ja wprawdzie miałam juz -ga, ale... sama nie wiem :( Napiszcie prosze.

Gość stresująca sie
chciałam napisać że miałąm już 2-gą :)

Gość lalllka
slyszalam z eona jest krotsza mniej obfitsza i nie am tych drobinek endometrium raczej...i jest zawsze w terminie okresu zwyklego...nie nieregularna...

Gość lalllka
no a ty jaki mialas z esie pytasz ?:P

Gość stresująca sie
1-wsza spozniona o 4 dni, 2-ga za szybko i 1 dzien ... dłuuuuga i troche obfita tylko przez 3 dni - moze to tez skutek postinoru ... tylko nie piszcie ze nie mam sie czym martwic, bo wzielam postinor, wziełam go dopiero 60h po :(

Gość lallka
hmm okres w ciazy nie ejst spozniony i nie ejst dlugi...radze ci zrobic test krwi HbcG za 20 zl w przychodni... byc moz eto od postinoru....moglas wziasc 2 ale wg mnie nie jestes:) a ajkies obajwy mas z?

Gość stresująca sie
ja wzielam 2-ga tabletke :) .. poki co nie mdli mnie ani nic z tych rzeczy ... oprócz tego że mam zachcianki i właśnie zjad lam całą tabliczke czekolady ... czytałam też że linia od pępka do wzgórka łonowego jest zaciemniona ... albo sie dopatruje... albo cos tam jest ... czaem widze kreske.. czasem nie ... nie wiem jak to ma wygladac zeby wskazywało na coś ... ja robiłam test ciążowy ... kiedy zaczeła mi sie spozniac miesiaczka 1-wsza... czyli jakiś tydzień po... jutro kupie jeszcze jeden... no i mam ogromna ochote na sex ... i papierosy :| nie wiem o co chodzi :| dzieki lallka za rozmowe

Gość stresująca sie
nie dodałam, że test wyszedł negatywnie... ale ja wiem na ile był wiarygodny ? :(

Gość stresująca sie
nie dodałam, że test wyszedł negatywnie... ale ja wiem na ile był wiarygodny ? :(

Gość lalllka
jak 2 tabsy wzielas to nie mozesz raczej byc...poza tym zaciemnienie jestw 4 miei. ciazy:) moze to hormony??? wg mnie nie ejstes:)

Gość stresująca sie
kurcze - nieznosze tego stresu ... wrrrrr ... jutro kupuje test :| dzieki lallka

Gość ja też sie stresuje
a dzis dostałam 4 miesiaczke po postinorze.... zrobiłam 2 testy, a mimo wszystko ciagle mna targaja jakieś niepokoje... uwierze ze jest ok chyba dopiero w terminie w ktorym to urojone dzidzi miało by sie yrodzic

Gość stresująca sie
ja tez sie stresuje - jestes szczesciara skoro masz juz 4 miesiączke- ja Ci zazdroszcze ... i przestan sie stresowac - nie masz o co.

Gość ja też sie stresuje
ja też myślę, ze ty nie masz o co :D będzie dobrze zobaczysz. BUZIAKI

Gość stresująca sie
jejcu ... 2 dni po miesiaczke a mnie jajniki i dol brzucha boli ... 1,5 miesiaca po nieszczesnym zdarzeniu ... znowu stres i schizy :( helppp!

Gość agbhhasfh
kobieto, ty nie mozesz byc w ciazy, bo twoj zarodek juz dawno sobie poszedł razem z miesiączką...

Gość stresująca sie
tak ja też tak uważam... tylko dlaczego piszą że zdarza sie że można miec 3 razy miesiączke w ciąży? tego nie qmam.

Gość czy tak zawsze jest
ze pomimo tego ze jest sie w ciazy ma sie okres ??? Ranyyy !! To to, że dostalam okres wcale nie zwalnia mnie z obaw o ciążę ??

Gość czy tak zawsze jest
I nikt mi nie odpowie ? Ja piernicze.

Gość agbhhasfh
Przypadki kiedy kobieta zaszła w ciąże i dostała mimo to krwawienia miesięcznego zdazają sie BARDZO rzadko!! i tylko w przypadku, gdy zarodek mocno nazwijmy to "wczepi się" w błonę macicy, w innym przypadku, kiedy wysle zbyt słaby sygnał hormonalny matka nie zauwaza go i organizm przchodzi normalna miesiaczke

Gość stresująca sie
dziewczyno, wluzuj...nie zawsze tak jest - to bardzo sporadyczne przypadki, ale sie moga zdarzy ... powiedz - miałaś jakąś taką sytuacje - ktora napraaaawde mogła by pozwolić Ci przypuszczać że wpadłaś ?!

Gość czy tak zawsze jest
W sumie raz robilismy to bez zabezpieczenia ale dosłownie chwilke , 3-4 ruchy.Z wyliczen wyszlo ze to byly dni nieplodne ale nie mam regularnego cyklu ale nawe + - 2 dni tak by wyszły niepłodne.Okres dostałam w przewidzianym terminie i jest taki zawsze więc nie powinno.Tak pytam bo jestem w szoku, że właśnie miesiączki zdarzają sie podczas ciąży.Myślałam że jej brak jest głównym wyznacznikiem ciąży a tu taka nowość :)

Gość agbhhasfh
ja mam wyluzowac?? buahaha to nie ja mam problem, tylko ty, ja takich przypadkow nie miałam i gdybys w szkole troche bardziej uwazała na lekcjach biologii to nie zadawałabys takich pytan natury kobiecej. to dziwne ze kobiety tak malo o sobie i swojej fizjologii wiedza...nedza drogie panie...nedza....

Gość czy tak zawsze jest
Ale mnie zjechali :/ Coz, akurat jak pani od biologii o tym mowila specjalnie nie interesowaly mnie tematy ciazy i wpuszczalam jednym uchem a drugim szlo w swiat.Przyznaje bez bicia ze to moja wina ale zeby od razu tak wyzywac.Czlowiek uczy sie cale zycie.Teraz ty okazalas sie moja nauczycielka.Zle Ci z tym ?

Gość agbhhasfh
spod moich palców nie wyszły obelgi.. wiec prosze mi ich nie wypominca... zle mi z rola nauczyciela, bo sie do niej nie nadaje, poza tym moja wiece jest nieugruntowana najprostrzym rozwiazaniem chyba jest pojscie do lekarza... na to chyba juz dawno wpadłas...

Gość czy tak zawsze jest
Nie wiem dlaczego robisz z igły widły :) Przekazalas mi swoja wiedze w taki sposob jaki umialas i dzieki Ci za to.Zrozumialam.To wszystko.O wiecej lepiej juz nie pytam.Nie bede Cie drażnić.

Gość stresująca sie
agbhhasfh - coz gdybys lepeij przeczytała to zauważyłabyś że moja odpowiedz nie nawiązywała nijak do tego co napisałaś - więc nie było do Ciebie. ale teraz Ci napisze wyluzuj ... w stresie ludzie przestają normalnie myśleć ... i ja np. mam wrażenie że mam większy brzuch ... a od zdarzenia nie inelo wiecej jak 1,5 miesiaca :), wiec nie wyskakuj tu z tymi ostrymi komentarzami, my tu przychodzimy po porade, pocieszenie, a nie słuchanie jakie jestesmy głupie.

Gość stresująca sie
agbhhasfh - coz gdybys lepeij przeczytała to zauważyłabyś że moja odpowiedz nie nawiązywała nijak do tego co napisałaś - więc nie było do Ciebie. ale teraz Ci napisze wyluzuj ... w stresie ludzie przestają normalnie myśleć ... i ja np. mam wrażenie że mam większy brzuch ... a od zdarzenia nie inelo wiecej jak 1,5 miesiaca :), wiec nie wyskakuj tu z tymi ostrymi komentarzami, my tu przychodzimy po porade, pocieszenie, a nie słuchanie jakie jestesmy głupie.

Gość czy tak zawsze jest
Brawo ! :) klask klask

Gość stresująca sie
dzieki, ale to nie chodzi o to żeby sie przekomarzać .. ja poważnie mam wątpliwości i szukam rady i wytłumaczenia i .. chyba chce usłyszeć że wszystko bedzie ok. nie od tego sie forum żeby sie wymądrzać, tylko rozmawiać i pomagać sobie nawzajem.