Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liteka

Kolczyk w uchu inaczej - tragus.

Polecane posty

Hej, moim zdaniem moglas odrazu isc do studia zeby przebili Ci tak jak sie nalezy i jak chcialas bo jesli chcialas normalnego tragusa to wiadomo ze kolczyk do nosa jest za maly. Mi przebijala kolezanka ktora sie zna, ale sama ja poprosilam zeby wlozyla kolczyk do nosa bo nie chcialam miec takiej duzej dziury.Nic sie nie powinno dziac z twoim kolczykiem tylko przemywaj i uwazaj zeby kolczyk nie wypadł :)

Jeszcze dodam ze ja z mojego kolczyka jestem bardzo zadowolona.Nic mi sie nie robi, nie boli (odpukac ) a moim kolezanka ktore mialy robione w salonie kolczyk ropieje i boli je. Mysle ze taki maly jest jeszcze lepszy bo nie przeszkadza jak masz sluchawki albo spisz :)

Gość dzesika77
Od dwóch tygodni posiadam takiego kolczyka. NA początku chciałam iść do kosmetyczki to powiedziała ona, że w tym miejscu robi się tylko igłą i koszt tego jest ok 85 zł. Postanowiłam sobie sama zrobić, jak przebijałam to ból był niesamowity. Wtedy postanowiłam "zamrozić" przebijane miejsce i przyłożyłam na chwile kostkę lodu. Później kontynuowałam przebijanie. Robiłam to bardzo grubą igłą dlatego kolczyk wszedł bez żadnych problemów. Przez pierwszych kilka dni uch było spuchnięte, a teraz jest już ok ;)

Gość wikki
gdybym sama przebijala kolczyk tragus; jak gruba musi byc igla? jak kolczyk potem tam wsadzic?

Gość kingaaus
pierdzielicie takie głupoty. mam tragusa. robionego PISTOLETEM w salonie u kosmetyczki jest przezajebisty, dostałam plyn do przemywania ucha i jest okey! bardzo fajnie wygląda i bardzo mi się podoba!

Gość ale pierdolycie
żadna kurva aspiryna tylko OCTENISEPT !!!! TYLKO TO .

Gość nowosci
przebiłam sobie dzisiaj tragusa i chciałam zapytac czy trzeba nim jakos ruszac zeby sie dobrze zagoiło czy wystarczy przemywac?

Gość gość
Ja przekułam w tym miejscu pistoletem i mam juz go dość dlugi czas. Nie boli, ani sie nie paprzę. Nie rozumiem wiec czemu tak bardzo odradzacie tę metodę ?

Gość Nana04
Ja osobiście sama sobie zrobiłam targusa i nie żałuję...Gdy przekonałam bolało jak cholera...Mam to już 3 dni i muszę powiedzieć, że boli tylko jak zachaczysz o niego albo jak dotkniesz w opuchnięte miejsce ...POZDRAWIAM