Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liteka

Kolczyk w uchu inaczej - tragus.

Polecane posty

Gość Liteka
hopsasa!

Gość moja kolezanka
sobie igla przeklula w tym miejscu ponoc boli nieco no, ale czego się nie robi...

Gość Liteka
Wolałabym igłą ale boje się, ze bede miala problemy z wlozeniem pozniej kolczyka i ze wbije za mocno i zrobie sobie krzywdę. Ale dzieki za odpowiedz, ja nadal sie zastanawiam...

Gość boli
to chyba jest strasznie bolesne!!! Naprawdę warto?

Gość wg mnie to tylko w
salonie tatuażu

o nie, nie!! gdzie tam pistoletem? :o do studia piercingu maszeruj.

Gość kng
a ja mam go od dzisiaj :)

Gość alarthorra
mam. przebijany weflonem w salonie. praktycznie przekłucie nie boli. po w sumie tez nie jakos wybitnie. ale zaden pistolet!

Gość MałyCzłowiek
PISTOLETOM MOWIMY NIE!!! dziewczyno poczytaj sobie troche o przekluwaniu a nie zadajesz glupie pytania... kto przekluwa pistoletem cokolwiek? a co dopiero robi nim tragusa? www.wildcat.pl

Gość witaj mnie tez strasznie
nosi :D ale tez zastanawiam sie czy pistoletem czy igla. A kuleczka czy koleczko lepsze? jak myslicie?

Gość witaj mnie tez strasznie
ale u mnie w miescie nie ma :(

Moja kumpela też ma tam kolczyk, przebijała bodajże wenflonem. Wygląda to super, ma kulkę, sama bym sobie z chęcia tam zrobiła kolczyka:)

Gość ehhhhh fanie to wyglada
u Scarlett Johansson

Pistoletem nie przebija się nigdy zadnych chrzastek!! tylko i wyłącznie słuzy on do przebijania płatków!!! Ja sama mam takiego kolczyka -tragusa od tego poniedziałku i powiem szczerze że mnie praktycznie nic nie bolało,ale rzecz jasna miałam robione igła...

Gość skasiaa
a ja sobie dzisiaj sama zrobilam tragusa i jestem zadowolona, hehe. trochq na ukos przebilam sobie ucho bo chce miec koleczko :) spuchlo ale neeee boooli :D

ja sooobie juz dawno go zrobilam i to samo. nie bolalo jak przebijalam i jak sie goilo. Jest lajt. Przebilam naostrzonym kolczykiem;]

Gość Fiarytale_Lady
Ja też chciałabym sobie zrobić... Robie sama naostrzonym kolczykiem . Wole zrobic sobie sama bo gdy poczuje mocny ból i bede wiedziała ze nie dam rady i że nie warto wtedy przestane... Polecam robic samemu i zakupić sobie preparat który odkaża i zamraża i kosztuje ok. 11 złotych.

Gość nath
mam tragusa sama przekłułam nic nie boli ale jestem przyzwyczajona do bolu bo sama zrobilam sobie reszte 7 dziurek i w chrzastce i tunel. zalezy od osoby. tragus cudny. industrial tez:D

Gość MałyCzłowiek
slabo mi sie robi jak czytam w jaki sposob to robicie... nie macie jakis znajomych ktorzy chociaz troszke sie na tym znaja? nie dosyc ze panna pyta czy moze kluc sie pistoletem (o ile mozna nazwac to kluciem a nie rozrywaniem ciala) to jeszcze jakas malolata chwali sie ze zrobila sobie kolca za pomoca naostrzonego nozyka... pozniej kolejna madra to przeczyta i jeszcze spinka do wlosow sobie zrobi dziure... albo w salonie albo u kogos kto sie zna albo wcale... a jak juz w taki obrzydliwy sposob to robicie to wierzcie mi nie ma sie czym chwalic... ;/

Gość Ewcia.
Ja sobie przekułam w tym miejscu ucho igłą 1,2 mnie nic nie bolało... przebijałam też swoim koleżankom ich też nic nie bolało... tylko tak dziwnie słychac jak ta igła przechodzi przez tą chrząstke.. ojj dziwny odgłos..:D:D

Gość jussta
tez już dawno chciałam sobie przekłuć ucho ale nie wiem gdzie mogę sobie to przekłuć jeżeli odradzacie pistolet to co.? i czy bardzo boli samodzielne przekłucie i jak długo sie goi..? proszę piszcie i z góry dzięki.. :* (aha czy u zwykłej kosmetyczki tez można przebić weflonem..? )

Gość TwojaStara
aj głupie dzieci, głuupie. Głupota moim zdaniem robić to samemu, niewysterylizowanym kolczykiem i igłą.. :/ zrobi wam się później ziarnina i będziecie miały.. pomyślcie trochę, poczytajcie a dopiero potem zróbcie, a nie piszecie głupoty.. idźcie do studia piercingu, i nie radze też iść do kosmetyczki, bo ona zna się na tym tyle co i wy.. szczerze to żal mi takich ludzi, robicie to żeby być super, cool, trendy.. bezsens.. dobra już kończę bo się zdenerwuje za bardzo..

Gość ___________
ech i po co straszysz zairniną jak one i tak nie wiedzą co to jest..? może od razu panny industriala sobie zrobią, też wygląda cool, na pewno wyjdzie zajebiście jak będą kłuć same, w końcu to żadna sztuka! Sama nie wiem po co jest tyle salonów piercingu, kto to w ogole zakłada skoro do bezpiecznego przekłuwania ciała nie trzeba mieć ani wiedzy, ani umiejętności?.. Ba, nawet nie wiem po co sama z nich korzystam. Tutaj jest tyle dziewczątek znających się na przekluwaniu, higienie, materiałach zapewne też, nie ma co się bać, idź, kłuj dziecko pistoletem, tak trzeba :D * * * * * * dla mało domyślnych - to była ironia, jak któraś nie wie co to jest, niech sprawdzi w słowniku :/

Gość Mgada
Zrobiłam sobie miesiąc temu... znaczy zrobił mi pan w salonie .. IGŁĄ oczywiście.!!!! pistoletem nie rób! absolutnie! nie zagoi sie bedzie blec a przy tym znizczy chszastke!

Gość Martusiak
zrobiłam sobie dzisiaj w tym miejscu kolczyka.Fakt trudno jest sie przebic ale nie boli:)ja przebiłam sobie kolczykiem ale przed tem troche zamroziłam ta czesc uch lodem:)Powodzenia!!:*

Gość jussta
chciałam sobie zrobić ale jednak zrezygnowałam (chodź dalej mi się podoba:) ale zrobiłam sobie z nosie i nie żałuje polecam kolczyka w nosie!!:D:D:D