asiunia000 0 Napisano Grudzień 4, 2005 Gdy uprawialm sex ze swym chłopakiem pekła nam prezerwatywa natomiast ja w tym dniu dostalam okres Czy jest mozliwos zajscia w ciaze?Niektorzy moiwa iz w pierwszych dnia okresu nie moze zjasc do zaplodnieniia Czy to prawda??Prosze o odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pointa.. Napisano Grudzień 4, 2005 to raczej małoprawdopodobne.. bardzo małoprawdopodobne.. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ale i wtedy Napisano Grudzień 4, 2005 też wpadki się zdarzają nighdy nie wiadomo jaki los zgotuje tobie życie.Ja zaszłam po pigułkach a niby są takie pewne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nasstka Napisano Grudzień 4, 2005 nie martw się jeśli miesiączkujesz regularnie, to na 99 % nie zaszłaś w ciążę. nie panikuj bo stress sprawi, że możesz się poczuć i będziesz miała objawy ciąży. U mnie tak było. po prostu zrób sobie za jakis czas test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia000 0 Napisano Grudzień 4, 2005 Dzieki za odpowiedzi :) Tylko niestety ja miesiaczek regularnych nie mam tym razem spoznila mi sie ok 5 dni ;/ Musze jak najszybciej zrobic test to bede pewna na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nasstka Napisano Grudzień 5, 2005 poczekaj trochę, chociaż 2 tyg. test zrób rano. głowa do góry... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kat rati Napisano Grudzień 5, 2005 eeee no way, ja od 10 lat wspolzyje na poczatku i na koncu okresu. Zajscie tak jest 10 razy mniej prawdopodobne niz po pigulkach. W ogole sie nie martw, nie ma czym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kat rati Napisano Grudzień 5, 2005 ps ale uwaga z seksem po okresie. Moja przyjaciolka zaszla w 8 dniu cyklu. No ale ona chciala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciejmaciejmaciej Napisano Grudzień 8, 2005 Kochałem się z dziewczyną i zsunęła się prezerwatywa po wytrysku w niej. Nie mamy 100% pewnosci czy nie mogło się dostać nasienie. Na nastepny dzien pojechalismy do ginekologa, zapisal nam recepte na POSTINOR DUO (czyli tzw 72h) . Moja dziewczyna czuła że ma dostać okres więc postanowiliśmy poczekać do rana no i dostała:) To bylo wczoraj, ale nie pokoi ans fakt że ma bardzo małe krwawienie jak nigdy dotąd. Czy to tylko zbieg okoliczności? Czy właśnie może być taki objaw zajścia? Do tego w pierwszy dzień miesiączki czyli wczoraj zaczeła brać pigułki, czy możliwe że ten pierwszy dzień był skąpo krwawy a nastepny czyli dziś eż skąpy z powodu właśnie tych pigułek? Dziś o 16:00 minie 72 godziny, niby możliwość zajscia jets nie wielka, niecale 2 dni przed mieszaczka=dni nie plodne, nie wiadomo czy wogole cos sie dostalo i do tego ten okres. Wszystko byloby ok i bysmy sie nie denrwowali ale pierwszy raz ma ona tak slaby ten okres:/ Prosze o odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goździkowa przypomina... 0 Napisano Grudzień 8, 2005 na ból głowy ---> etopiryna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fhghrvuirgvcsa Napisano Grudzień 8, 2005 ludzie to z tym okresem to zabobony nawet podczas okresu mozna zajsc w cize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kej 0 Napisano Grudzień 8, 2005 Jeśli istnieje prawdopodobiestwo zajścia w ciążę (np. pęknięcie lub zsunięcie się prezerwatywy), to okres po kilku dniach jeszcze nic nie znaczy. Organizm jest już wtedy przygotowany do okresu (jeżeli incydent ma miejsce kilka dni przed) i ten okres się pojawi, nawet jeśli te kilka dni wcześniej jednak doszlo do zapłodnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach