Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabacum

czy ktos moze bral FABACUM czy to dziala

Polecane posty

Gość mała_przeprasza
Może wzdęcie bo działał :), ja lubie ten produkt codziennie 2 tabletki przed obiadem i nie tyje moge powiedzieć że w miesiąc 3 kg w doł, gdyby do tego dołożyć jakąś dietę i ruch pewnie było by lepiej ale moje szkraby mi nie pozwalaja :)

Gość Damian_ldz
Polecam ten produkt dostałem od mojej żabki, taż zażywam codziennie przed obiadem trochę siłowni i brzuch w dół.

Gość gadulka
Przyjazny neutralizator skrobi, w dobrej cenie na allegro w zestawach zazlywam tabletke przed posilkiem i jestem bardzo zadowolona w pol roku 8 kg bez zadnego wysiłku i diety - nie wierzcie w cuda ze w miesiac 40kg :) ale z tym preparatem stosowanym pregularnie jest postęp

Gość Nataszka77
Kupiłam w zestawie z octem jabłkowym Cidrex Plus na alegro, moje spostrzeżenia, łatwiejesze trawienie i dzieki C+ mniejszy apetyt - w połączeniu z 5 posilkami dziennie max 1500 kalorii efekt 4,5 kg w miesiąc

Gość hermenegildaaa
FABACUM SUPER ODCHUDZANIE, WYSTARCZY PRZED OBIADEM 2 TABLETKI, JA PRZEZ MIESIAC SCHUDLAM 2 KG ALE BEZ RUSZANIA I JAKIEJS SKOMPLIKOWANEJ DIETY TO DUŻO

Gość himka
Bardzo dobry preparat polecam wszystkim leniuchom co trochę chcą schudąć, a lubia ziemniaki makaron i inne węglowodany

Gość matyldencja
Ja też kupuje na aukcjach, tam Fabacum wychodzi najkorzystniej, stosuje regularnie przed obiadem i kolacją, lepsze trawienie, efektu jojo brak

Gość pytek-errree
jak zjecie dwa nalesniki na prawie bez tluszczu smazone i z maka pelnoziarnista to wam dupa nie urosnie, najwazniejszy jest umiar we wszystkim :) duzo gorsze sa fast foody oraz chipsy

Gość bogusika_krk
Vitana ma bardzo fajne zestawy na allegro kupiłam Fabacum w zestawie z Cidrex Plus - jestem ciekawa efektu, na razie odczuwalnie mniejszy apetyt. Zobaczymy co będzie dalej.

Gość bogusika_krk
Vitana ma bardzo fajne zestawy na allegro kupiłam Fabacum w zestawie z Cidrex Plus - jestem ciekawa efektu, na razie odczuwalnie mniejszy apetyt. Zobaczymy co będzie dalej.

Gość bogusika_krk

Gość bogusiek_sss
Tak Fabacum w najlepszej cenie na allegro potwierdzam i dostałam jeszcze miłą niespodziankę

Gość kikina
Potwierdzam, sprawdziłam naswojej skórze vitana to przyzwoita polska marka z jej produktami i przemyślaną dietą można sporo osiągnąć mi się udało w 2 miesiące 6kg zrzucić

Gość bogna.se
Kupiłam na alegro z cidrexem w fajnej cenie, cidrex zmiejszył mi apetyt a fabacum wchłania kalorie - w 3 tygodnie zeszło mi 4,5 kg bez większego wysiłku.

Gość betiiiiixl
Fabacum nie stosowałam ale ten cidrex zabił mój apetyt :) nie wiedziałam że odchudzanie nie musi być drogie

Gość gość
SPRZEDAM FABACUM 30 tab. za 20 zł + przesyłka (list polecony + koperta = 8 zł.) Opakowanie 30 tabletek kupiłam za 39,49 zł z aptekaolimpijska.com bo tu było najtaniej. Teraz widzę, że najtaniej jest dostępny za 34 zł +przesyłka. Moja propozycja to 20 zł + przesyłka. Na maila przesyłam zdjęcia, aby uwiarygodnić ich posiadanie. Efekt u mnie 11 kg w 4 miesiące + dieta 1500 kcal i zero ruchu, tyle co przejść do sklepu i na przystanek ;) Jestem zadowolona z utraty i nie potrzebuję tracić już więcej, teraz prowadzę dietę 1200 kcal i nie przytyłam jeszcze nic! Polecam :) wikaa1993@gmail.com

Gość gość
Witajcie,właśnie zrzuciłam 10 kg,chciałabym utrzymac swoją wage,myślićie ze Fabacum mi w tym pomoże?dośc mam juz jedzenia tylko białka...lubie ziemniaczki i chlebek,szczerze powiedzcie działa ten specyfik?

Gość gość
?hallo???