Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skin naturals

PROBLEM Z BYLYM FACETEM

Polecane posty

Gość skin naturals

Nie wiem do czego dąży moj byly facet. rozstalismy sie w zgodzie, bez awantur i krzykow. od tamtego momentu minelo pare tygodni. nie nagabuje go, nie wysylam mu smsow, choc tesknie. pogodzilam sie ze strata; rozstanie bylo jego inicjatywa. jesli do mnie pisze na gg lub wysle smsa, to zawsze mu odpowiem kulturalnie, grzecznie, ale niezbyt wylewnie. nie widzielismy sie od tamtego czasu. nurtuje mnie pytanie, co on chce osiagnac tym, ze caly czas do mnie pisze. czy mozliwe jest, ze mnie po prostu kontroluje (czy nie umawiam sie z kims innym, czy nadal jest dla mnie atrakcyjny)? zadaje sobie pytanie, czy chcialabym do niego wrocic w razie czego i niestety nie jestem w stanie sobie odpowiedziec. czy macie jakies pomysly lub sugestie co powinnam robic i czego ewentualnie mam sie spodziewac po jego zachowaniu? dziekuje.

Gość historia...
jeśli ci to przeszkadza wywal go ze swoich kontaktów na gg :P, maile wyawlaj i nie odpisuj na esemesy, ale na to trzeba mieć dość silnej woli:P jeśli o ciebie chodzi to raczej wygląda na to, że chcesz tych kontaktow. tylko nie rozumiem, po co ten topick :P

Gość skin naturals
zalezy mi na kontaktach z nim. cenie go jako znajomego i przyjaciela. ale nie wiem, co on chce osiagnac przez te kontakty. nie wiem jak mam go traktowac. przyznaje sie bez bicia: nadal mnie pociaga i czuje do niego bardzo wiele. ale poniewaz to on zakonczyl znajomosc, nie bede sie narzucala ze swoimi uczuciami. topic zalozylam, by ktos mi pomogl w wybadaniu sytuacji.

Gość skin naturals
podnosze, to dla mnie wazne

Gość syfon
dobra, pogadam z nim i dam Ci znać, o co w tym wszystkim chodzi :)

Gość skin naturals
on kazał mi pieścić dłonią łechtaczkę podczas emisji programu 997 :( ile tak mozna zyc ?

Gość historia...
ale co tu badać, to tobie więcej zależy niż jemu na tych kontaktach. gdyby było inaczej już byłby przy tobie, czyż nie? :P a z drugiej strony pewnie ma kogoś, tyle , że jak dla mnie niezbyt uczciwie postępuje w obu kierunkach: tzn.pisząc do ciebie, kiedy tamtej akurat nie ma przy nim :P

Gość skin naturals
hmm, byc moze i ma kogos, nie wiem. jesli tak, to rzeczywiscie nie postepuje zbyt uczciwie w stosunku do niej. ja jestem juz przeszloscia i przywyklam do tej mysli. zastanawiam sie, jak mam go w takim razie traktowac. chce jego przyjazni; nie jestem masochistka, po prostu zalezy mi na nim jako przyjacielu. w takim razie co radzicie? powinnam go olac czy dalej z nim utrzymywac kontakt?

Gość ewa34
traktuj go niezbyt wylewnie. najpiej go olej. dobrze ci radzę, bo prawdopodobnie w wolnej chwili pocieszy się tobą, nawet zaprosi do siebie ostro przerżnie, a następnie zacznie unikać, a ty będziesz znowu przechodziła bolesne rozstanie.ja tak miałam i nie moge dojść do siebie po tym spotkaniu. nie mogę się pozbierać.kocham go. a on wyraźnie mnie unika. zrobisz jak będziesz chciała. to przecież twoje życie.

Gość skin naturals
to straszne, ze faceci nie maja oporow przed takim traktowaniem swoich bylych partnerek. Ewo34 twoj facet zachowal sie bardzo podle i wspolczuje ci z calego serca:( nie chcialabym byc na twoim miejscu. zastanawiam sie, czy moj eks przypadkiem nie mial kogos na oku, gdy sie ze mna rozstawal:( smuci mnie ta mysl, ze mogl mnie tak oszukiwac, ale jestem mu wdzieczna, ze to zakonczyl (nasz zwiazek). chyba masz racje... podaruje sobie kontakty z nim... tylko jak mam mu to powiedziec:( zal mi naszej znajomosci... juz nawet nie mowie o zwiazku. troche za slaba na to wszytsko jestem:(

Gość john
mam pomysł: zapytaj się go o to czego oczekuje od Ciebie

Gość nitka1
Wiesz co !!! dobrze Ci radzę. Skończ z tym raz na zawsze, ale już!! Teraz! Wywal go z gg, wykasuj z listy kontaktów w komórce, poprostu zerwij z nim wszelkie kontakty - czym prędzej tym lepiej. Wiem to z doświadczenia, on tylko próbuje tobą manipulować. Nie daj sie temu! Zyj własnym życiem i jak najszybciej o nim zapomnij! Ja rok utrzymywałam kontakt z moim byłym i wiesz co, teraz żałuje...chcesz sie z nim przyjaźnic? a jak sie bedziesz czuc jak on ci zacznie opowiadac o swoich nowych laskach, kiedy bedzeisz widziec jego wyznania miłosne do nich w jego opisach gg???predzej czy pozniej to nastąpi a ty bedziesz cierpiec jeszcze bardziej.

Gość Rasowa kocica miau
co z tego ze go usunie z gg jak on moze sie i tak odezwac z ta roznica ze jej sam numer wyskoczy. Moze go jedynie zablokowac ale czy to dobry pomysl??? Lepiej powiedziec mu wprost ze nie zyczysz sobie kontaktu z nim, smsow, wiadomosci na gg itp

Gość skin naturals
przyznaje, ze bedzie mi strasznie trudno to wykonac. mam sentyment do faceta i bardzo dobrze sie z nim rozumiem. jesli jednak w ten spspob ma mi byc latwiej doprowadzic do porzadku wlasne zycie, to chyba go rzeczywiscie "skasuje".