Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecier pomidorowy....

wasza pierwsza randka

Polecane posty

Jak wyglądały Wasze pierwsze randki? opiszcie, jeśli chcecie ;)

Gość wypraszam sobie
nigdy nie bylem :( 🖐️

ja też :p

Gość podpisuje sie
1. poznalismy sie na czacie, spotkalismy w realu, poszlismy do parku, on non stop nawijal, opowiadal jakies smieszne historyjki a ja sie smialam, wydal mi sie bardzo interesujacy, zabawny, ciekawy swiata ... 2. poznalismy sie na imprezie u znajomych, kawalarz na maksa, po prostu plakalam jak cos opowiadal, wydal mi sie czlowiekiem z pasja... 3. poznalismy sie na imprezie u znajomych, byl srednio przystojny, cichy i prawde mowiac nie podobal mi sie zbytnio ale z braku laku ;) odezwalam sie do niego, pobylismy ze soba troceh i sie rozstalismy :D pomylka. 4. poznalismy sie na wakajach, dwoch kumpli, i my dwie przyjaciolki, jeden poderwal moja kolezanke, to drugi przypaletal sie do mnie, a ze byly wakacje i bylam mloda i glupia i slepa trza dodac to bylam z nim, wariat jakich malo, ale wspomnienia do konca zycia. 5. poznalismy si ena basenie, randka w kinie, jak zlapal mnie za reke przezylam pierwszy orgazm bez dotykania intymnych miejsc ;) a potem rzucil si ena mnie w pociagu i wiecej sie nie widzielismy :D:D:D:D ah , wspomnienia ....

Gość dalej dalej noooooooo

Gość xxx222.
do 'podpisuje sie' ze wszystkimi sie przespalas??

Gość podpisuje sie
1. spałam, byl boski w lozku 2. pieszczoty, przytulanki, nic wiecej 3. spałam, bez wiekszych rewalacji 4. spałam, moj pierwszy raz, bez wiekszych rewalacji 5. chcialabym, ale nie wyszlo byla jeszcze inna randka 6. poznalam go w pracy, w ramach pocieszenia po utraconej milosci, bylam z nim jakis czas, seks do bani od tamtej pory minal rok i jutro moja pierwsza randka z next one.