Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała sonda

Wolałybyście mieć miseczkę A czy D?Piszcie szczerze!!!

Polecane posty

Gość biust i biust
Mam C, ale wyglądają na znacznie mniejsze, w dodatku mam problem, ponieważ moję piersi są trochę zbyt oddalone od siebie. Gdybym miała wskazać konkretną odpowiedź, to wybrałabym D, piersi D wcale nie są takie ogromne, więc zdecydowanie wybieram taką opcję. Nie słucham zdania mężczyzn w tej kwestii, liczy się to jak czuję się dla siebie. Jak zakładam suknię z dekoltem, też robię to dla siebie. Niesty na biust nie mamy większego wpływu i otrzymujemy taki jaki dała nam natura, można co prawda ulepszać się operacjami plastycznymi, ale mnie niestety na taką nie stać. Myślę, że nieważny jest rozmiar ale kształt piersi, moja koleżanka ma małe B, ale jej piersi są okrągłe i przybliżone do siebie i w bluzce z dekoltem jej piersi wydają się znacznie większe niż moje.

Gość okt
zdecydowanie A

Gość seawinds
Mam male B i bardzo je lubie :-) Gdybym miala wybierac miedzy A a D - to zdecydowanie A.

zdecydowanie takie jakie mam czyli D, nie zamieniłabym je na żadne inne, a już sczególnie na zero

Gość A30
Nienawidzę wielkich cycków, są jakieś takie wulgarne, wiszą, rzadko mają ładny kształt. Ja mam B, ale gdybym miała wybierać A czy D to ZDECYDOWANIE A!!

Gość nienawidzisz bo
masz małe wypierdki...:P

Gość A30
Sorry, ale B to nie wypierdek, a przynajmniej nic mi nie zwisa smętnie na boki

Gość mejsigrej
A30 a wyobraź sobie że faceci szaleja za tymi 'smętnie zwisającymi na boki' piersiami , i twierdz sobie co chcesz ale 99% facetów woli duże cycki. Nawet ci którzy chodza z tymi co maja małe na bokach je obgadują że sa mało kobiece, ale kocha się nie za cos tylko pomimo czegoś. kocha się pomimo małego biustu

Gość no dokładnie
wiesz co,mam koleżanki,które mają miseczkę B i naprawde mimo szczerych chęci ciężko mi się dopatrzyć u nich jakiegoś biustu.No chyba że noszą push-upy,ale to z kolei też wygląda fatalnie.Nie mówiąc już o koleżance która ma A i autentycznie wygląda jak facet.

Gość chłodna i głodna 25
a bym chciała mieć malutką miseczkę ryżu, jak obiecywał towarzysz Mao

Gość hapetka
Sorry, ale kolezanka musiala Ci wmowić ze ma B :D. Ja mam 75 B i przy filigranowej figurze otoczenie jest przekonane, że to C. Drobnym kobietom pelna miseczka B pasuje idealnie, o czym już nieraz uslyszalam i w sumie nie moge sie nie zgodzic.

Gość zdecydowanie wolalabym juz A

Gość dedede
Ja mam D i nigdy w zyciu nie zamieniłabym o na A.Moje d wcale nie wiszą,bo jak się o nie dba to tez duże moga byc jędrne,a A tez mogą wisieć a to już jest porażka mieć obwisłe A :D

dokładnie dedede!!! jak się dba to nie obwiśnie się :)

Gość miniaturka
ja chce DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE a mam mizerne AaAAAAAAAAaa >-: jak założe bluzke to nic nie widać )-:

Gość wkurza mnie
gadanie ze faceci wola duze piersi.Kto wam tego naopowiadal?? Dzieciaki niedojrzale zachwycaja sie pamela anderson,ale czy jej cycory sa ladne??:| chyba nie... Z tego co wiem od swoich eks i od aktualnego i od kolegow PIERSI MAJA BYC AKURAT.Wiec dopasowane do sylwetki!! Mnostwo mowi ze wola male jedrne i sliczniutkie, wiec... ja wybierajac... wybralabym A a mam B i nie jest zle...

Gość cycuszki
nie każdy facet lubi duży biust,ale jednak większość-siła wyższa-natura...tak już jest i tego się nie zmieni.Widoczny biust (czyli coś więcej niz A i B) to pewien kanon urody i tyle...Dlaczego nikt nie kwestionuje,że do tego kanonu wpisują sie też duże oczy,pełne usta i wiele innych...?A co do cycków każda ma jakieś trzy grosze do wciśnięcia?

Gość mejsigrej
wkurza mnie : mówią ci że maja być małe, bo przecież ci nie powiedzą w twarz że lubią duże, to chyba logiczne. Zrobiliby ci przykrość.