Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bald

proszę wejdźcie!!!!!!

Polecane posty

Gość bald

czy ktoś z was miał przedłużane lub zagęszczane włosy lub o tym myśli ?? ja mam bardzo rzadkie wloski i chcialabym sie zdecydowac na cos takiego ale nie wiem czy warto! bede szczesliwa z jakichkoliwek opinii na ten temat!

Gość marsjankaOOOO
Ja nie mialam ale fajnie to wyglada z tego co wiem to kosztyje w granicach tysiaca zlotych bo kiedys sie pytalam o to kolezanki fryzjerki ktora ma przedluzone

Gość bald
no wlasnie ale jakie lepiej ? sztuczne czy naturalne ? ktorymi sobie zagescic?

Naturalne pasemka kosztuja od 18zl wzwyz.Na glowe \"wchodzi\" min50 pasemek co nam daje 900zl.Ale osobiscie nie polecam.Slyszalam ze takie pasemka bardzo oslabiaja wlosy i po zdjeciu(ok 3-4m-ce)sa one w strasznej kondycji.

Gość falconetti
NIE RADZE BO SCIAGNIECIU TWOJE BEDA RZADKIE ALE JESLI SIE ZDECYDUJESZ TO RADZE NATURALNE ALE SA ONE DUZO DROZSZE NIZ SZTUCZNE

Piszac:sa one w strasznej kondycji mialam na mysli prawdziwe wlosy oczywiscie a nie te zdjete pasemka.

Gość jak masz słabe rzadkie włosy
to nie polecam, bo po pierwsze jeszcze bardziej je zniszczysz,po drugie byłoby widać gdzie są przyczepione. Polecam Ci raczej tę metodę, ja zbieram pieniądze na nową fryzurę :) http://www.handsome.com.pl/!strona_nowa_pl/index.php

Gość bald
tzn jaka metode ?? prosze o odp ostatni wpis

Gość jak masz słabe rzadkie włosy
wkleiłam Ci linka wejdź na te stronę i poczytaj. Jest to metoda niechirurgcznego zageszczania, przedłużania, uzupełniania włosów. Napisz do nich maila, poproś o dodatkowe informacje i zamów bezpłatny katalog z płytą DVD

Gość bald
chcesz sobie przyczepic rzepkami ?

Gość cepanka
moja mama miała kiedys przedłużane włosy okropienstwo kdy chciała je sciagnac tak poplatały sie z jej włosami ze az wyrywała swoje swoje ma teraz do ramion ale chce sie obciac na bardzo krótko włosy sa rzadkie i jak siano

Gość bald
a meteda na rzepki ? bo wy pewnie piszecie o tzw doczepianych do Twoich wlosow tzn na supelki zawiazywane