Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latarenka78

oszukalam mojego faceta

Polecane posty

Gość latarenka78

jak go poznalam mialam 25 lat i wciaz bylam dziewica. Tak jakos wyszlo, ze zaden facet nie pasowal mi na "tego". Jak spotkalam Michala stwierdzilam, ze to jest ten wlasnie ten i ze to najwyzsza pora. Zaczelismy spedzac ze soba mnostwo czasu. Takze w jego towarzystwie tzn jego przyjaciol. Tam padaly ciagle zarciki o dziewicach. On tez mowil, ze dziewica to z daleka. Niby zarty, ale jednak. Nie przyznalam mu sie, balam sie, ze mna pogardzi. Zaczelismy uprawiac seks, nie zorientowal sie. Bylo super a ja chyba nie mialam zbyt "rozbudowanej" blony. Krwawilam dopiero po 2 miesiacach uprawiania seksu. Jestesmy razem dwa lata jest cudownie, ale mam wyrzuty sumienia, ze on mysli, ze nie bylam dziewica. Ponadto ma do mnie, zal, ze przez 2 pierwsze miesiace zwiazku nie chcialam z nim sypiac, nie rozumie czemu. Nie wiem , powiedziec mu po takim czasie czy lepiej juz nie? Pomozcie

Gość dziewczyna..........
dziwne, ze nie pytal o tych bylych 2 miesiace to dla niego duzo? idiota powiedz mu prawde i tyle

Gość po dwóch miesiącach
wskoczyłaś facetowi do lóżka?

Gość latarenka78
hi hi nie ma jak sprzeczne wypowiedzi. Myslisz facet, ze nie uwierzy? Pytal o bylych. Opowiadalam mu zgodnie z prawda. Mialam wczesniej 2 chlopakow, ale nie zdecydowalam sie na seks. Ale ten "fakcik" juz przemilczalam. Mam wrazenie, ze przez te moja glupote zyje z nim w klamstwie. Mslicie, ze sie wscieknie, bedzie miec zal? A moze zyskam tym w jego oczach. Mnie w sumie nie dziwi, ze przez 2 miesiace tak intensywnego zwiazku - to naprawde byla milosc od poczatku, nocowania u siebie, przytulania sie, wspolnych kapieli itd on mial prawo byc zly. Wtedy tego nie rozumialam, ale teraz jako "nie-dziewica" uwazam, ze to bylo dziwne

Gość owca_________
po co w ogole go oklamywalas?

Gość co za palant
powinien sie cieszyc że byłas jego pierwszą, ale skoro miał takie zdania o dzieiwcach to może mu nie mów,

Gość jesli jest normalny
to go to bardzo rozczuli i zyskasz w jego oczach. jesli jest palantem to juz sobie dopowiedz

i tak ci nie uwierzy, ze nie bylas dziewica i tak, i wkurwi sie o klamstwo :) ale dupy tak maja, najpierw dzialaja, a potem mysla :)

mężczyźni myślą inaczej od kobiet :) kobieta by się rozczuliła - facet się wkurwi i tyle :)

Gość lelekpolelek
a ile Ty masz lat,kolezanko??

Gość ja powiem Ci
Wiesz powiedz mu :0 Myślę, ze się ucieszy a nie zezłości :). A jak będzie miał pretensje to powiedz tak, jak zazwyczaj faceci się tłumaczą "przecież nie pytałeś"... :) ale serio... myślę, ze będzie zadowolony że był pierwszym.. może mieć tylko pretensje, bo nie mógł się postarać o to, aby ten pierwszy raz był najwspanialszy na świecie ;)

Gość lelekpolelek
a facet II juz nie "kurwi " na kobietki??bo prze dchwila to byly cytuje; "chcecie ostrej jazdy> to proszę: zajebane w cipę zagrzybiałe brzydkie pasztety z trądzikiem na mordzie gorszej od rozjechanego gówna, będą na imprezie sobie nawzajem wsadzać palce w te brudne zarośnięte cipska i grebały brudnymi pazurami i wydawały z siebie dźwięki gorsze od piły motorowej która rżnie metal, zajebane zasyfione pseudocipki."

Gość ja powiem Ci
Pewnie tak mówił... bo żadnej nigdy nie miał.... Ja też tak miałam z moim.. identycznie jak Ty..z tym, ze ja powiedziałam.. i wiesz, strasznie się przejął, i bał.. przede wszystkim to bał się, aby wszystko było idealne, abym nie czuła bólu, skrępowania :)

teraz 26, tak wiem stara baba jestem a glupia. Czasu sie nie cofnie, zaluje, ze go oszukalam, nie wiem, co we mnie wstapilo. Nigdy nie zamierzalam oklamywac faceta, z ktorym to zrobie. I nie wstydzilam sie, ze jestem dziewica. Dopiero cala ta sytuacja mnie przerosla, te zarciki jego znajomych i jego opowiastki jak to raz z dziewica ciezko bylo a potem nie chciala mu dac spokoju... Odwlekalam i odwlekalam powiedzenie, a potem sie zapetlilam. I potem juz mi glupio bylo...

jeszcze raz przypomnę - tak piszecie, jakby to trzeba było kobiecie powiedzieć. FACET SIĘ WKURWI, ŻE GO ODSZUKIWAŁAŚ, ŻE NIE UFAŁAŚ I ZATAIŁAŚ TAKI FAKT!!!! WKURWI SIĘ, ŻE POTRAKTOWAŁAŚ SWOJĄ CNOTKĘ JAK JEDYNIE SWOJĄSPRAWĘ I NIE UWIERZY TERAZ PO TYLU MIESIĄCACH, BO NAWET JAK WTEDY NASTAŁ JAKIŚ OPÓR, TO TERAZ O NIM ZAPOMNIAŁ I BĘDZIE MIAŁ DO CIEBIE JAZDY, ŻE TERAZ TEŻ GO OSZUKUJESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FACET TO NIE BABA, KOBIETA BY SIE ROZCZULILA, A FACET SIE WKURWI I TYLE

Gość latarenka78
mam 27 lat

Gość latarenka78
CLANDESTINA - ty tez tak zrobilas?? To mnie rozumiesz

Gość jesli jest normalny
wiesz to moze ty taki jestes ale ja znam facetow ktorzy by sie rozczulili i wlasnie takich wybieram a nie aroganckich fagasow co tylko kurwic potrafia

latarenka78 i CLANDESTINA to ta sama osoba :)tylko się rąbnęła i nie zauważyłą jaki nick się wpisał :) jeżeli dla ciebie wazniejsze bylo co powiedza jego znajomi i jak sie sieja z dziewic, to co teraz placzesz??? No glupia bylas i czasu nie cofniesz :)

Gość jesli jest normalny
a poza tym jestes glupi jak but skoro lubisz biale kozaki, juz wiadomo jakim jestes typem

powiedz, a zobaczysz jak sie wcieknie :D ale posluchaj swoich lolezanek kafeteryjnych, ktore wiedza najlepiej co zrobi facet :) ale bedziesz miala jazde :)

Gość latarenka78
nie jego znajomi, jego zdanie tez sie liczylo! A poza tym to bylo wszystko jak sen, cale to zakochanie i w sumie nie do konca wiedzialam co robie a teraz sie dopiero rodza wyrzuty sumienia. A CLANDESTINA to nie ja:)

Gość mielonka
ja nie widze problemu - mysle ze właśnie faceci wola mieć kobiety , dla których są pierwszymi kochankami - spotkałam sie z takim podejściem facetów bardzo wiele razy. owszem doświadczenia seksulane lubią zdobywac z nie dziewicami, ale wiekszy szacunek maja do kobiety wiedząc, ze sa jej pierwszym i z takimi wolą się wiązać na powaznie. moim zdaniem nie masz sie zupełnie czym przejmować - to ze byłaś dziewicą świadczy tylko o tym, ze ejstes porządną kobietą. a skoro wam w łózku razem dobrze to tym bardziej twój facet nie ma na co narzekać. gorsza byłaby chyba dla niego świadomosc, gdybys miała wielu facetów przed nim i opinie dupodajki.

Gość a moze na drutach
o co tyle szumu o blonke którą przerwał.. wiem ze mentalnie moze to przezylas ale czy warto teraz po takim czasie poruszac ten temat Moj facet byl w szoku jak mu powiedziałam ze jesetm dziewica 20letnią- i dlatego zwlekam z sexem.Ale był dumny ze jest pierwszy i zawsze nim bedzie ze potem beda juz tylko nastepni ...chociaz do tej pory jestesmy razem to juz 5 lat chociaz przyplatało si e paru po drodze..

jasne, że się zdenerwuje, tak lekko powiedziawszy :) będzie cały w nerwach, że mu nie zaufałaś, że kierowałaś się koleżankami :) że żarty były decydującym aspektem i priorytetem w mówieniu o dziewictwie, czy nie :) Ale będziesz miała awanturę :) Zresztą - on nie uwierzy w to, a wted pomyśli, że dopiero go chcesz okłamać :)

Gość latarenka78
czemu myslisz, ze sie wscieknie:(? Czy uwazasz, ze to jest takie straszne klamstwo a nie male hmmm.. "przemilczenie" faktow

powiedz, ale wyjasnij czemu nie powiedzialas wczesniej kazdy zdrowy facet ucieszy sie ze jest \"jedynym\"

Gość latarenka78
no tak, jak mu nie powiem to niby nic sie nie stanie, ale mnie to meczy

ale jak to będzie się miało do przyszłości? Naprawdę kobiety myślą inaczej, faceci inaczej :) Nie uwierzy, że byłaś dziewicą. Pomyśli, że albo go okłamałaś, albo teraz chcesz okłamać :) I jeżeli bałaś się przyznać do tego, że jesteś dziewic - to też naprawdę niedojrzałaś do tego. A tak między nami - nie spotkałem dziewicy - by się tego nie poczuło:)