Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bronx

Jak przestać być.............................

Polecane posty

Gość bronx

nudziarzem ? i czy to w ogole jest mozliwe?

Gość bronx
moze sie jeszcze ktos wypowie? poważnie...

Gość wikidailo
Zalezy co dla ciebie znaczy nudziarstwo?

Gość bronx
wiem,ze nie jestem glupi ,ale nie idzie mi w tzw. gadce ... ta cholerna cisza nigdy nie wiem jak podtrzymac rozmowe...

Gość niuńka niuń
jak zapadnie niezreczna cisza wloz lasce jezyk do gardla i pobaw sie jej migdalkami :P

CZASEM MAM TO SAMO.JAK JADE DO PRACY TRAMWAJEM I WIDZE KOGOS Z KIM BEDE MUSIALA DLUGO JECHAC A NIE MAM Z NIM O CZYM GADAC TO UDAJE,ZE NIE WIDZE:):):)::PATRZE ZA OKNO:)

Gość bronx
ja mam czesciej niz czasem i w tym problem :/ mozna to zmienic? jak? konkrety :)

Gość wikidailo
Akurat to czy rozmowa bedzie sie dobrze rozwijac, czy nie bedzie krepujacego milczenia zalezy zarowno od ciebie jak i twojego rozmowcy. Nigdy nie wiesz, czy twoj rozmowca nie ma takiej samej pustki w glowie w takich chilach. I nie wyzywa siebie w myslach od nudziarzy, jednoczesnie samemu nie kojarzac ciebie z taka cecha. Ja ci moge powiedziec co trzeba zmienic, co nie znaczy ze powiem ci jak to zmienic. Trzeba miec dystans do siebie. Problem wynika z tego, ze za bardzo koncentrujesz sie na wlasnej osobie, jak jestes odbierany itd., co wyczerpuje caly twoje mozliwosci co do tego co sam moglbys dac od siebie. To tak jak w sytuacjach bardzo stresujacych bardzo czesto ma sie wszystko pustke w glowie, bo mozg robi sie monotematyczny "stres, stres" zakluce caly proces racjonalnego myslenia. No tak, ale latwo sie mowi.

Gość bronx
dzieki,ale ja to wszystko wiem...niestety... nie potrafie sobie pomóc... kolejny ''zwiazek'' sie rozpadł...

Gość byczanoc
nie chodzi o nudziarstwo, moze obracasz sie w zlym towarzystwie. dla jednych ludzi mozesz byc nieciekawy i zniechecajacy a dla drugich czyms przeciwnym.

Gość byczanoc
to ty mowisz ze jestes nudziarzem, bo jest cicho. ktostak powiedzial o tobie?