Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miu miu

Czy to ciąża? Pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość miu miu

Witam Przez ostatni miesiąc brałam bardzo niereguralnie pigułki, tzn. nie o stałych porach, czasem zapominałam i na drugi dzień wzięłam dwie. Skończyłam tamto opakowanie i odstawiłam. Miesiączka po odstawieniu trwała dwa dni i była bardzo skąpa. Od wczoraj mam dziwne objawy ciągle mnie mdli, chce mi się spać i nie mam na nic siły. A dziś dostałam strasznego rozwolnienia. Czy to może byc ciąża? Żadnych innych objawów typowo ciążowych nie mam.

Gość rany kolejna
zrob test albo idz do lekarza...

Po odstawieniu tabletek możesz źle się czuć. Jeżeli podejrzewasz ciążę, a jest to pewnie uzasadnione przy takim przyjmowaniu tabletek w kratkę, to zrób sobie badanie beta hcg. Jak długo przyjmowałaś tabletki i z jakiej części opakowania były te pominiete?

Gość JAK NIC JESTEŚ W CIĄŻY HAHAHA
HAHAHA

Moze poprostu to są objawy odstawienia pigułek. KAżdy organizm inaczej reaguje. Uspokój się, a gdy objawy nie miną zrób test lub skorzystaj z opinii lekarza

Gość miu miu
Tabletki brałam przez 8 lat były jednofazowe

Gość miu miu
ale sądze że to nie jest rozstrój żołądka ponieważ nioe wymiotuje tylko mnie mdli...starszne Pozatym to bardzo bym chciała żeby to była ciąża

Gość IZ
Posłuchaj dobrych rad i biegnij po test ciążowy,kupisz go w każdej aptece a nawet w markecie,cena ok 13zł.Zrobisz go i już po chwili będziesz wiedziała czy to dzidziuś czy też reakcja na odstawienie anty.Po co się stresować jak można poznać prawdę?Biegusiem po test....i napisz jaki wynik.....trzymam kciuki!!

Gość miu miu
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Objawy minęły na drugi dzień, nie robiłam testu...

Gość malinkaaaaa
może lepiej zrób test, kumpela mojej siostry dowieziała się o ciąży w prawie 5 miesiącu, a cały czas brała pigułki... a nóż jesteś w ciaży więc po co się truć. 15 zł warte jest zdrowia twojego ewentualnego dziecka.