Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwddq

cos na bardzo suche wlosy !!!!! podobno maski do wlosow dobre sa ale jakie?

Polecane posty

Gość osiem kropek
Gliss Kur, maska głęboko regenerująca (ok 25 zl). Wetrzyj w świeżo umyte włosy, owiń je folią i ręcznikiem i siedź tak ze 20 min. Działa, jeśli będziesz systematyczna i tak co 2 mycie ją zastosujesz.

Gość yakk
Polecam serum na zniszczone końcówki włosów z Avonu.....

Gość 2f23f23
ja nie mam zniszczonych koncowek tylko wysuszone wlosy:|

Mi bardzo pomogła maska z profesjonalnej serii firmy Wella ... dokładnie nazywa się SP Power Mask.Maska ta po prostu uratowała moje zniszcone rozjaśnianiem i prostowaniem włosy :) Jest dość droga bo w salonie fryzjerskim 200 ml kosztuje ok.85 zł ale na Allegro można kupić ją taniej (400 ml ok.70zł). Jednak mimo wysokiej ceny myślę że warto ją kupić :) Teraz dostałam dwie maseczki firmy Yves Roche ale jeszcze nie zdążyłam ich użyć :)

Gość natiiiiiiiiiiiiiiii
maski z Loreala to sa na jakie wlosy?

Ja tez polecam Loreala. Właściwe są do włosów normalnych jednak te o własciwościach nawilżających nadają się do każdego rodzaju włosów. Włosy suche jak najbardziej potrzebują nawilżenia, szmpony moga je jedynie natłuszczać i tym samym obciążac niepotrzebnym \"filmem\". Zapytaj sie swojego fryzjera, co Ci poleca - byc moze niezbędna okaze się specjlaistyczna maska w salonie.

Ostatnio przetestowałam Revalid , chociaż nie maskę ,a odżywkę do spłukiwania. Efekt bardzo fajny. Włosy miękkie , bardzo przyjemne w dotyku, błyszczące. W tej lini jest także krem o bardziej intesywnym działaniu , który stosuje się tak jak maskę .

Gość zosia_samosia
Loreal polecam!

Gość dfsdfbf
maski sa do dupy. to bajera na maxa

Gość i juzz
Może byc maska,moze byc jakas dobra odżywka...ale... po umyciu nanieś ją na włosy, wlosy zawin folią, potem recznikiem, mozesz podgrzac chwiilke suszarką i miej to z 20-30 minut...wyższa temperatura sprawi ze włosy wiecej wciagna z odzywki tego co najlepsze;) Sposób polecony przez moją fryzjerke;)

Gość ewfwefwefwe
super dziekuje

Gość grgregregbrb
odś