xDxDxDxD 239 Napisano 4 minuty temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Duża klata mała miska. Kiepsko ale moze chociaz sympatyczna i mądra jestes. A nie, wróć A co sądzisz o 80e? (zobaczymy czy odpowiesz to samo co libed) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 31 Napisano 3 minuty temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Lepszy niż rozmiar AA w różowym staniku z codziennym wlewem żelaza 🥳🥳 Lepszy dobry wlew żelaza niz denaturatu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 20 Napisano 3 minuty temu Libed to mały chłop. Pewnie wyschniety jak typowy biegacz. Nie dziwota że gardzi gabarytem Magdaleny czy elzbiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 31 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A co sądzisz o 80e? (zobaczymy czy odpowiesz to samo co libed) Ja nic nie sadze nie bierzcie do siebie trolluje magdzioche muchę natrętna:p zniżając sie do jej poziomu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Ja nic nie sadze nie bierzcie do siebie trolluje magdzioche muchę natrętna:p zniżając sie do jej poziomu. Smuteczek. ;// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 1 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Ja nic nie sadze nie bierzcie do siebie trolluje magdzioche muchę natrętna:p zniżając sie do jej poziomu. To teraz będziemy omawiać wielkie stopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 813 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Libed to mały chłop. Pewnie wyschniety jak typowy biegacz. Nie dziwota że gardzi gabarytem Magdaleny czy elzbiety. Przecież on 5 lat pisał że jest leniwy i gruby. skad nagle biegacz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 345 Napisano przed chwilą 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: A co sądzisz o 80e? (zobaczymy czy odpowiesz to samo co libed) Ale chyba sama wiesz ze to duży obwód, po każdego dopytujesz o to samo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach